- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.581
inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile
günaydın arkadaşlar herkese duaları için teşekür ederim olumunekankayizsmile
bugün yumurtluyorum adama işyerine 1 torba keçi boynuzu yolladım akşama kadar kemirsin orda akşam test sürüşü var nasipse aklinialirimsmile
ay bide cuma cuma çarpılmasak bilmiyorumkismile
canlarım benide aranıza alırmısınız olumunekankayizsmile bende 7 ekimde fire verdim olmadı 6. denemem di yarın yumurtlamam var denicem bakalım listeye yazarsanız sevinirim adet tarihim 7 veya 8 yazabilirsiniz teşekürler
bide eşime faydalı şeyler varmı yedirebilceğim deneyip sonuç alınmış şakkıdı
inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile
Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya
Bu saat oldu hala regl olmadım.
Hıc bır belırtı de yok.
Yarın sabah kan testı yaptıracagım.
Bır gun gecıkınce, eger hamıleysem cıkar degıl mı?
kızlar mübarek cumadan beizde sevaplanalım ve hepbirlikte duamızı yapalım...
Mübarek günün hürmetine bize hayırlı,sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.
merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?