Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile

inşallah bir an önce bebeişinini varlığını hissedersin.göbecinndeee...sempatiksalakcinni.çok geçmiş olsun allah sağlıklı bir süreç nasip eder inşallah.birde ben doğumla birlikte rahim ağzı kanseri iyileşme gösterebiliyor diye duymuştum..bi yakınım o durumla hamile kalmıştı doktor ona gebe kalman mucize kanseri sökğyormuş galiba..ama herşeyden önce senin sonra bebeişinin sağlığı..biz sağlıklı oldukça sağlıklı bebeişler dünyaya getirebiliriz...moralini yüksek tut vardır olacak zamanı allah kucağını boş bırakmasın canım..

günaydın kızlar..geçmişi çok okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. dün çok yoğundum bakamadım hiç foruma.bugün burdayım inşallah. ee ne var ne yok.

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar,şu mübarek günde tüm arkadaşlarımızın kalbindeki dileklerini kabul etsin rabbim.amin.

günaydın arkadaşlar herkese duaları için teşekür ederim olumunekankayizsmile

bugün yumurtluyorum adama işyerine 1 torba keçi boynuzu yolladım akşama kadar kemirsin orda akşam test sürüşü var nasipse aklinialirimsmile
ay bide cuma cuma çarpılmasak
bilmiyorumkismile

günaydın canım.iş yerindekiler ne bu kadar yiyon derlerse eşine :roflol:direksiyon sınavı içinmi dicek :)) neden çarpılcaksın canım karı koca arasında doğal olan bişey bu korkma bişe olmazyerimseniben

Canım hemen ekliyorum seni aramıza hoşgeldin.Allah hepimizin kucağına bebiş nasip etsin.

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma melisdeniz ecrin87
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn HAVALIKIZ
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera feyzanaz oranje
5 Kasım pamuksel _chocolate_ Arina
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mevr Sevgi
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos canom_14
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep kahvekolik
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz Funda89 DELISI
16 Kasım keramos
17 Kasım missbon komagene zeynepim1987 butka dosthane
18 Kasım mihracee
19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca
20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 67 KİŞİ

inşallah canım ya yarın yumurtlamam var 7. kez denicez siz benden şanslısınız gene ben 8 aydır rahim ağzı kanseri tedavisi gördüm ondan kaldı bu hasar işte uğraştırcak heralde birazboshayallersmile

cok geçmiş olsun cnaım allah şifa versin

Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya

kızlar mübarek cumadan beizde sevaplanalım ve hepbirlikte duamızı yapalım...

Mübarek günün hürmetine bize hayırlı,sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya

günaydın canım ben dün akşam bıraktım karamsarlkıgı eşimel konustum amelıyat sonucumu beklıyeylım dedı eger degreler düşükse kür yapalım dedi:) önceden hayatta kür lafı etmezdı biraz kendımız deniyelim olmazsa aşılkama yaptırırız dedi : )))) zatene amelıyattan oncede aşılama oluyordu degerlerimle ben bosunamı amleıyta oldum dedı haklıda olumlu düşünüyorum şişmdi kendımı sıkmıyorr artık inş.rabbim biizmde mucizemizi verecek :) hepimizin :Saruboceq:

Bu saat oldu hala regl olmadım.
Hıc bır belırtı de yok.
Yarın sabah kan testı yaptıracagım.
Bır gun gecıkınce, eger hamıleysem cıkar degıl mı?

cnm dun belırtı yazılmayacaktı dıye bır mesaj atmıstım hatırladınmı. sonra cvp yazamadan kapatmak zorunda kaldım şimdi okudum. Elmakurdu ve ben ve diğer birkaç arkadasfazla kaptırdık herseyı belırtı gıbı gormeye basladık hatta adetım gectıktı benım ılk defa ve sabah bulantılarım ble oldu ama hepsi psıkolojık burda herkes bırbırını etkılıyor ıster ıstemez saglıklı bısey degıl belırtı konusmak testını yaparsın pozirifi gorursun ondan sonra belırtını yazarsın .. bun anlamdaydı yorumum. bosuna kendımızı kandırmayalımgamyoncuiremsu

merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.

merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.

bu mübarek gün cumanın hürmetine allah duarlarına kabul etsin.allah razıolsun duaların için....allahım sen bizim dualarmızı kabul et

arkadaşlar dulara başlayalımmı benim eski topikde arkadaşlarla okuyorduk birbirimize dua ediyroduk yapalımmı oylke bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…