Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya

ben gerçekten çok karamsarım çok mutsuz hissediyorum kendimibenneyaptımki
oysa daha yolun en başındayım, burada aylarca yıllarca bebek bekleyenleri görünce kendime çok kızıyorum sabırsızlığımdan dolayı
gerçekten sabırtaşı gibi insanlar maşallah, Allahım bana biraz sabır, buradaki herkesede sağlıklı bebişler versin inşallah

günaydın kızlar..geçmişi çok okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. dün çok yoğundum bakamadım hiç foruma.bugün burdayım inşallah. ee ne var ne yok.

Hoşgeldin tatlım;
Henüz topikte bir şenlenme yok.Ben Kasım aynına kadar böyle sakin gider diye düşünüyorum.Sonra herkez ne var,ne yok diye meraktan buradan ayrılamaz.Birde Ekim topiği kapanmadı ay sonu orası kapanır.Hop bütün kızlar buraya.

merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.

merhaba canım hoşgeldin.Allah razı olsun ağzına sağlık inş dualarımız kabul olur.aminn

merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.

bende okuyacam birazdan, ve hepimiz için dua edecem inşallah:Saruboceq:

İnan bana kafana taktıkça herşey negatif gidiyor.
Bu ay benim 3.denemem,aslında 1 kızım ve kızımdan sonra bir gebeliğim daha var.
Fakat burada stres yaptıkça sanki ilk deneyimimmiş gibi hissedip boşyere strese giriyorum.
Oysa bu kadar kafaya takmasak herşey olacağına varır.
Ben diğer 2.hamişliğimide beklentim dışında sürpriz yaşadım

işyerinde kendi odasında yer canım geleni gideni olmaz pek :kedi:
Canım hemen ekliyorum seni aramıza hoşgeldin.Allah hepimizin kucağına bebiş nasip etsin.
teşekür ederim canım aminn:Saruboceq:
cok geçmiş olsun cnaım allah şifa versin
amin tatlım :Saruboceq:
Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya
valla baya enerjikim yarın kk buluşması var ona sabırsızlanıyorumm delikafadulden
allah razı olsun ağzına sağlık canım olumunekankayizsmile

arkadaşlar dün de yazmıştım ama ilgilenen pek olmadı bi topikte okumuştum 41 hurma ve 41 meryem suresi hamile kalabilmek için hurmalara meryem suresi okunup eşlerle beraber yeniyormuş ben yapmayı düşünüyürum sizin de bilginiz olsun istedim

Dua müslümanın zırhıdır kızlar Bizden hiçbir güzelliği esirgemeyen rabbimizin rızası için dua edelım. Her duamız bişey ıstemek için olmasa keske ama insanoğlu işte ..

sinir oluyoruuuuuuuuuummmm bebek yokmu ne zaman yapcaksınız çok beklemeyin diyenlere sinir oluyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm

her hurmaya bir tane meryem suresimi yoksa her hurmaya 41 tanemi

sinir oluyoruuuuuuuuuummmm bebek yokmu ne zaman yapcaksınız çok beklemeyin diyenlere sinir oluyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm

bebek iki yumurta kırıp kek yapmaya benzemiyo anacımmmm deseydın canım sende aklinialirimsmile
boşver takma kafana çalışmalarda da kasma kendını
canın ne zaman ısterse ozaman yap. mesela bi gun arayla calısıyorum ben dun calısmam lazımdı canım ıstemedı calısmadım Allahın ol demesi önemli ne yapsak boş cnm benm.vereliniortak

her akşam bi meryem suresimi okunacak arkadasım yoksa nasıl olcak

arkadaşlar dualrı bulmaya calısıyorum eger okuyalım dersenız paylasıp okumaya başlayalım

haklısın valla allah dilerse veriyo gecen bi arkadaş anlatıyo 7 aylık hamile adetleri çok düzensizmiş ve korunurken hamile kalmış kendisi bile inanamıyo allah dilesin yeterki bende kasmıyorum artık oyle yarım saat ayakları dikip yatmıyorum kalkıyorum hemen lavaboya ya da banyoya kısmet ne zmansa allaah ne zaman uygun görürse o zaman olur inş.

slm kızlar...herkese hayırlı günler nasılsınız bugün?bişey sorcam bugün benim 18.günüm...14günümde çatlatma iğnesi vurunmuştum...bende bu zamana kadar yumurtlama günlerimde dahil hiç akıntı olmamıştı ama dün akşamdan beri krem kıvamında süt gibi bembeyaz bi akıntı geliyo bu ne demek oluyo şimdi...daha yenimi yumurtluyorum acaba yaa...

al bendende o kadar..ben en çokda kayınvalideme sinir oluyorum.yine annemi sıkıştırmış hadi daha ne bekliyolar diye..kadın benim karşıma geçip hadi kızım sizinde bebeğiniz olsunda sevelim diyemiyoda eşimle annemi sıkıştırıyo ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…