- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.601
Günaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya
arkadaşlar dulara başlayalımmı benim eski topikde arkadaşlarla okuyorduk birbirimize dua ediyroduk yapalımmı oylke bişey
günaydın kızlar..geçmişi çok okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. dün çok yoğundum bakamadım hiç foruma.bugün burdayım inşallah. ee ne var ne yok.
merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.
merhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.
ben gerçekten çok karamsarım çok mutsuz hissediyorum kendimibenneyaptımki
oysa daha yolun en başındayım, burada aylarca yıllarca bebek bekleyenleri görünce kendime çok kızıyorum sabırsızlığımdan dolayı
gerçekten sabırtaşı gibi insanlar maşallah, Allahım bana biraz sabır, buradaki herkesede sağlıklı bebişler versin inşallah
işyerinde kendi odasında yer canım geleni gideni olmaz pek :kedi:günaydın canım.iş yerindekiler ne bu kadar yiyon derlerse eşine :roflol:direksiyon sınavı içinmi dicek :)) neden çarpılcaksın canım karı koca arasında doğal olan bişey bu korkma bişe olmazyerimseniben
teşekür ederim canım aminn:Saruboceq:Canım hemen ekliyorum seni aramıza hoşgeldin.Allah hepimizin kucağına bebiş nasip etsin.
amin tatlım :Saruboceq:cok geçmiş olsun cnaım allah şifa versin
valla baya enerjikim yarın kk buluşması var ona sabırsızlanıyorumm delikafaduldenGünaydın kızlar;
Nasılsınız bugün,hadi kızlar bugün herkez karamsarlığı bir kenara bıraksın.
Güzel bir hafta sonu için enerji toplamaya
allah razı olsun ağzına sağlık canım olumunekankayizsmilemerhaba arkadaslar bırazdan YASIN I ŞERIF okuyacam ve hepınıze dua edıcem bırbırımıze dua edelım melekler amın desın belkı ALLAH IM daha çabuk kabul eder dualarımızı.
bence yapalım tabi neden olmasın
arkadaşlar dün de yazmıştım ama ilgilenen pek olmadı bi topikte okumuştum 41 hurma ve 41 meryem suresi hamile kalabilmek için hurmalara meryem suresi okunup eşlerle beraber yeniyormuş ben yapmayı düşünüyürum sizin de bilginiz olsun istedim
sinir oluyoruuuuuuuuuummmm bebek yokmu ne zaman yapcaksınız çok beklemeyin diyenlere sinir oluyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar dün de yazmıştım ama ilgilenen pek olmadı bi topikte okumuştum 41 hurma ve 41 meryem suresi hamile kalabilmek için hurmalara meryem suresi okunup eşlerle beraber yeniyormuş ben yapmayı düşünüyürum sizin de bilginiz olsun istedim
bebek iki yumurta kırıp kek yapmaya benzemiyo anacımmmm deseydın canım sende aklinialirimsmile
boşver takma kafana çalışmalarda da kasma kendını
canın ne zaman ısterse ozaman yap. mesela bi gun arayla calısıyorum ben dun calısmam lazımdı canım ıstemedı calısmadım Allahın ol demesi önemli ne yapsak boş cnm benm.vereliniortak
sinir oluyoruuuuuuuuuummmm bebek yokmu ne zaman yapcaksınız çok beklemeyin diyenlere sinir oluyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?