Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm kızlar...hayırlı cumalar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:kız elmakurdu seni kurtlar yemesin emi beni listeye eklesene 16 kasımmmm canım ayrıca dün pembe leke geldi ama bugün bişeycikler yok bende anlamadım yabilmiyorumkismile

Son düzenleme:

benım kayınvalidemde üstü kapalı agız arıyo hapla korunanların olmuyomuş sonra daha zorlanıyolarmış falan diye

slm kızlar dün akşam acile gittik doktor vajinal ultrasondan baktı rahim dar oldugu için içerde sıvı kalmış o yüzden adetim kısa sürmüş gebede olabilirsin dedi kan testi yaptı 1.5 saat sonra alıcam sonucu :ecrin_bebek:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hadi cnm hayırlısı olsun..

geçmiş olsun canım iyiki gitmişin ya hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah:Saruboceq:buyrunnnnnnnnn

inş. cnm hayırlısıkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

hadi hayırlısı canım inş.hamılesındırr

arkadaşlar gün içerinde her gün bir hurmaya 41 tane okunacakmış ama başkasına okutturulacakmış hiç ara vermeden 41 gün boyunca devam edilecekmiş

canım biz okusak olmuyormu çünkü benim okuturacagım kımse yok tedavımden kımsenın haberide yok

hadi canım hayırlısı sen yinede ümitlenme bişey çıkarsa süpriz olsun

Evet, hatırladım.
Hayal kırıklıgı gerceken kotu bır duygu, tahmın edebılıyorum.
Ben heyecana kapıldıgım ıcın her belırtı gıbı gordugum durumu yazdım.

Bugun kan testı yaptırmaya gıttım ama yaptıramadım.
Sansıma tadılat baslatmıslar, ıkı haftadır test yapmıyorlarmıs.
Eczaneden bır test aldım, eczacı bır gun gectıgı ıcın hassas bır test verdı.
Kullanım klavuzunda ılıskıden 8-10 gun sonrası ıcın kullanılabılecegı yazıyor.
Benım dun regl olmam gerekırken, bugun hala olmadım.
Acaba sımdı yapsam mı testı?
Gunun her hangı bır saatınde kullanılabılırmıs test.
Bır kac saat ıdrarı bekletıp, uygulasam sonuc saglıklı olur mu?

eğer gebelik var ise çıkar test canım yapabılırsın.. İyi şanslarbuyrunnnnnnnnn

ALLAH kabul eder inşallah arkadaslar hepiniz için dua ettım inşallah meleklerde amın demıslerdır...ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın AMİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…