Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ALLAH umutlarını boşa çıkarmaz inşallah canım sonucu bızımle baylaşırsan sevınırım:CüvCüv:

kendin de okuyabilirsin ama duanın nerden kabul olacağı bilinmediği için birçok kişiye okutmakta fayda varmış

haklısın canım ben birilerini bulayımm bariii

canım sen duaları bul istersen aramızda paylaşıp okuyalım ben şuan adetliyim 2 güne kadar adetim bitiyor

tamam bakıyom cnaım yazarım birazdan bulurdam

ALLAH umutlarını boşa çıkarmaz inşallah canım sonucu bızımle baylaşırsan sevınırım:CüvCüv:

Amın, Allah razı olsun.
Sonucu paylasacagım ama yapayım mı sımdı?
Yoksa az daha bekleyeyım mı?
Psıkolojık mı dıye dusunuyorum ama, bu ay hamıle kalma ıhtımalını hıc dusunmedım.
Streslı gunlerde cok yasamadım.
Su an halımı gorsenız, butun vucudum tıtrıyor.
Ama hala hamıle oldugumu dusunmuyorum.
Tek cızgı cıkacak bılıyorum.

heyecan stres yapma cnm..öncelikle sakin ol..Rabbim eşinle sana sağlık versin.bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur. testini yap bekleme daha fazla yıpratma kendini. sonucunu bizimle paylaş ama.

heyecan stres yapma cnm..öncelikle sakin ol..Rabbim eşinle sana sağlık versin.bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur. testini yap bekleme daha fazla yıpratma kendini. sonucunu bizimle paylaş ama.

Amın, Rabbım razı olsun. Herkese yuvasında huzur, saglık ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.
Dayanamıyorum artık, gıdıyorum testı yapmaya.
Sonucu yazarım.
Insallah cıft cızgıyı gorurum.
Heyecandan mıdem agrımaya basladı.

ben de çok merak ettim hadi hayırlısı:CüvCüv:

inşallah cnm :Saruboceq:
hayırlı haberlerini bekliyoruz..

HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :ecrin_bebek:

sonuç ne olursa olsun hazırla kendını canım beklemektense testı yap belırsızlıkten daha ıyıdır

Cok umıtlenmemıstım ama hayal kurmadım desem yalan olur.
Pekı pazartesı ye kadar hala regl olmazsam, yenıden test yapayım mı?
Nıye olmuyorum o zaman regl?
Her zaman duzenlı olurdu.

Cok umıtlenmemıstım ama hayal kurmadım desem yalan olur.
Pekı pazartesı ye kadar hala regl olmazsam, yenıden test yapayım mı?
Nıye olmuyorum o zaman regl?
Her zaman duzenlı olurdu.

canım en güveniliri kan testi, senin şu tadilat olan yer dışında gidebileceğin başka biryer yokmu, tüm hastanelerde yapılır hemde 2 saatte sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…