- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.661
hayırlı olsun cnm..olmuyorsada vardır bir hayır.ben artık böyle düşünmeye başladım.üzme kendini..
kuzum çok streslı gördüm senı bekle streste gecıktırıyor olabılır bılıyorsun biz kadınlarda beyın hormonları hormonlar beyını yönetıyor ıkısıylede ıyı geçınmek gerek :1hug:Cok umıtlenmemıstım ama hayal kurmadım desem yalan olur.
Pekı pazartesı ye kadar hala regl olmazsam, yenıden test yapayım mı?
Nıye olmuyorum o zaman regl?
Her zaman duzenlı olurdu.
Cok umıtlenmemıstım ama hayal kurmadım desem yalan olur.
Pekı pazartesı ye kadar hala regl olmazsam, yenıden test yapayım mı?
Nıye olmuyorum o zaman regl?
Her zaman duzenlı olurdu.
41 yasin
41 fetih suresi
1000 tevhid
1000 ihlas
1000 felak
1000 salavat
1000 nas
4444 tefriciye
herkes okuyabılecegı kadar alsın arkadaşlar tabi başlayalım derseniz musait olan biride liste yapsın kım ne kadar aldı falan diyee okudukca yazarız
az önce başka bir topikten çaldım kızlar okuyun:))
İdrar testleri:
Kanda ß-HCG belli bir eşik seviyesine ulaştığında idrara çıkmaya başlar ve gebeliğin ilerlemesiyle idrardaki seviye artar. İdrarla yapılan gebelik testlerinin esası bu ß-HCG'nin varlığının ya da yokluğunun saptanmasına dayanır. Çeşitli testlerin hassasiyeti arasındaki farklılıklar idrardaki seviyeyi tanıyıp tanıyamamalarına bağlıdır. Hassas bir test idrarda gebeliğin en erken dönemlerindeki düşük seviyedeki ß-HCG'yi tanıyabilirken, hassas olmayan testler gebelik biraz daha ilerleyip idrardaki seviye yükseldiğinde, yani daha geç bir dönemde gebeliği tanıyabilirler. İdrar testlerinde "gebelik müspet" sonucu alındığında hata oranı oldukça düşüktür. Ancak "gebelik menfi" sonucu veren testin bir süre sonra tekrarlanması uygundur.
Eczanelerde ya da evlerde hazır test kitleri yardımıyla uygulanan idrarda gebelik testlerinin güvenilirliği üretici firma tarafından her ne kadar %99 olarak belirtilse de yapılan çalışmalar özellikle adet gecikmesinin 10 günden daha az olduğu durumlarda hata oranının %50'lerde olabileceğini göstermektedir ("Hata" genellikle testin hassasiyetinin düşük olması nedeniyle varolan bir gebeliği saptayamaması şeklinde olmaktadır. Ancak tam tersi de mümkündür).
Laboratuvarda uygulanan idrarda gebelik testleri ise adet gecikmesinin beşinci gününden itibaren güvenilir sonuç verebilmektedir. Bu testler daha düşük hormon seviyelerini tanıyabilen ve bu yüzden de hazır test kitlerine göre daha hassas olan testlerdir.
41 yasin
41 fetih suresi
1000 tevhid
1000 ihlas
1000 felak
1000 salavat
1000 nas
4444 tefriciye
herkes okuyabılecegı kadar alsın arkadaşlar tabi başlayalım derseniz musait olan biride liste yapsın kım ne kadar aldı falan diyee okudukca yazarız
Tek cızgı cıktı ):
Kasım a kaldım galıba ama, eger duzensız olmaya baslayacaksam gununu de bılemem.
Hem bu durumda sırkulasyon 35 gunu asmıs oluyor kı, bu yumurtalıkların catmaladıgı manasına gelebılıyormus. ):
Aslında vardı kan testı yaptırabılecegım bır yer.
Gıttım sordum hatta, ama yanımda o kadar para olmayınca yaptıramadım.
Pazartesı ye kadar olmazsam, kan testı yaptıracagım.
ıyıde bu testın yanılma payı var mıdır kı?
günaydın arkadaşlar herkese duaları için teşekür ederim olumunekankayizsmile
bugün yumurtluyorum adama işyerine 1 torba keçi boynuzu yolladım akşama kadar kemirsin orda akşam test sürüşü var nasipse aklinialirimsmile
ay bide cuma cuma çarpılmasak bilmiyorumkismile
bu yazı umıdımı korumama neden oldu.
ıyı mı bılmıyorum ama pazartesı ye kadar regl olmazsam,
kan testı yaptıracagım.
ne zamana kadar okumamız gerekiyor?
ecrincim ben 2 gün sonra başlaya bilirim ama dediğin gibi birinin liste yapması lazım yoksa sayılar karışır
üzülme bebeeem taammıııı
bislerle beklersın cnm :teselli:
testın yanılma payı çok düşük canım ümitlenipte daha çok üzülme.
He olur sa da daha mutlu olursun ümidini kes ki kafan biraz rahatlar. öbür aya hazırla kendını.
yaptır tabi canım ...gecikmenin ilk günlerinde negatif çıkıp ilerleyen günlerde pozitif çıkan bi sürü insan var...olmasa bilee üzülmek yookk yola devamm...herşey d olduğu gibi bunun zamanına da biz karar veremiyoruz bence..hayırlısı ne zamnsa....
kızlar bu incir ve havuç suyu kürünü yapan varmı?
bendenemedım amahayıt suyu ıcıyorumkızlar bu incir ve havuç suyu kürünü yapan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?