- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.681
bendenemedım amahayıt suyu ıcıyorum
kızlar bu incir ve havuç suyu kürünü yapan varmı?
hayıt ne canım ben 3 gündür incir ve havuç suyu içiyorum ama kasıklarımda ağrı var acaba işe yaradığı için olabilr mi anlamadım :1no2:
ben inciri bi hafta yapmısıtım cok yapamadım ama cok duydum incir kürüle yumurtlayıp yumurtasını büyütüm hamıle kalan
iki kürü aynı anda uygulama canım ters tepki yapabılır
bakalım ben deniycm 3 gündür içiyorum doktor hiç bir sorun yok dedi ama hiç yumurtalarımın büyüklüğü iyimi çatlıyor mu öğrenmedim bu hafta gidicem inşallah bir sorun yoktur
canım ikisini aynı anda içmek gerektiğini söylüyor ama yumurta çatlatmak için
zamını yok canım ne zaman biterse dua ediliyor iştee
olsun cnaımm peki kım yapcak liste
canım yumurtlama dönemındeysen oyüzdende kasık agrısı çekıyor olabılırsın hayıt akdenız bölgesınde yetısen bır bıtkı kadınlar ıcın faydalı adet düzenleyıcı hormonları dengeleyıcı özellikle prolaktın (süt)hormonun yüksekse onu dengelıyor tadı ve kokusu çok keskın bıraz zorlanıyorum içerkenhayıt ne canım ben 3 gündür incir ve havuç suyu içiyorum ama kasıklarımda ağrı var acaba işe yaradığı için olabilr mi anlamadım :1no2:
yok canım 1 hafta önce yada sonrası normalmıs hormonlarına baktırdınmı canım bu ay üşütmüşte olabılırsınyumurtlama günümde değilim canım adet oldum ama son günleri fakat bu ay çok ağrı yaşadım daha doğrusu batmalar yaşadım doğrusu kızlar kist olmasından korkuyorum adetlerim her ay değişiyor ama en fazla 3-4 gün geç yada erkekn oluyor sizce bu düzensizlikmidir?
canım yumurtlama dönemındeysen oyüzdende kasık agrısı çekıyor olabılırsın hayıt akdenız bölgesınde yetısen bır bıtkı kadınlar ıcın faydalı adet düzenleyıcı hormonları dengeleyıcı özellikle prolaktın (süt)hormonun yüksekse onu dengelıyor tadı ve kokusu çok keskın bıraz zorlanıyorum içerken
yok canım 1 hafta önce yada sonrası normalmıs hormonlarına baktırdınmı canım bu ay üşütmüşte olabılırsın
yok çarpılmazsın...hem cuma gecesi dündü..benimde bugün,yarın hummalı çalışmalar yapmam gerekiyo yoksa yumurtalamam bitmek üzere....bayanssulusmile:jeyyar:
usg ilmı baktı canımbanada öyle geliyor birde yeni bir şehire taşındık havasına alışamadım sanırım ondanda olabilir doktor beni 7-8 ay önce adetimin 3. günü çağırıp muayene etmişti alttan sorun yok demişti neye baktı ben anlamadım
oranje arkadasım ve sevg arkadasım cuma günü daha bile sevap.a.s
evet cnm onu bende duymuştum.eşlerin birlikte olması zaten çok hayırlı.
canım ben kaynatmıyorum damıtılarak dıstılasyon yoluyla yapılmıs hazır mecıtefendının hayıt suyunu ıçıyorum aktarlarda var deneyebılırsın ölçülerı üzerınde yazıyor inşallah işe yararbende hayıtı 1hafta falan kullandım ama bende baş dönmesi titreme falan yaptı elım ayagı tıtrıyordu diye bıraktım tekrarmı başlasam acaba ben 1su bardagı kaynamıs suya bı tatlı kasıgı tohumu atıyordum 10dk bekleyincee içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?