Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ben inciri bi hafta yapmısıtım cok yapamadım ama cok duydum incir kürüle yumurtlayıp yumurtasını büyütüm hamıle kalan

bakalım ben deniycm 3 gündür içiyorum doktor hiç bir sorun yok dedi ama hiç yumurtalarımın büyüklüğü iyimi çatlıyor mu öğrenmedim bu hafta gidicem inşallah bir sorun yoktur

bakalım ben deniycm 3 gündür içiyorum doktor hiç bir sorun yok dedi ama hiç yumurtalarımın büyüklüğü iyimi çatlıyor mu öğrenmedim bu hafta gidicem inşallah bir sorun yoktur

canım ikisini aynı anda içmek gerektiğini söylüyor ama yumurta çatlatmak için

dogru yaaa unuttum ben havucu haklısın cnaım biri büyütüp diyeri catlamak için

hayıt ne canım ben 3 gündür incir ve havuç suyu içiyorum ama kasıklarımda ağrı var acaba işe yaradığı için olabilr mi anlamadım :1no2:
canım yumurtlama dönemındeysen oyüzdende kasık agrısı çekıyor olabılırsın hayıt akdenız bölgesınde yetısen bır bıtkı kadınlar ıcın faydalı adet düzenleyıcı hormonları dengeleyıcı özellikle prolaktın (süt)hormonun yüksekse onu dengelıyor tadı ve kokusu çok keskın bıraz zorlanıyorum içerken

yumurtlama günümde değilim canım adet oldum ama son günleri fakat bu ay çok ağrı yaşadım daha doğrusu batmalar yaşadım doğrusu kızlar kist olmasından korkuyorum adetlerim her ay değişiyor ama en fazla 3-4 gün geç yada erkekn oluyor sizce bu düzensizlikmidir?

yok canım 1 hafta önce yada sonrası normalmıs hormonlarına baktırdınmı canım bu ay üşütmüşte olabılırsın

bende hayıtı 1hafta falan kullandım ama bende baş dönmesi titreme falan yaptı elım ayagı tıtrıyordu diye bıraktım tekrarmı başlasam acaba ben 1su bardagı kaynamıs suya bı tatlı kasıgı tohumu atıyordum 10dk bekleyincee içiyorumm

yok canım 1 hafta önce yada sonrası normalmıs hormonlarına baktırdınmı canım bu ay üşütmüşte olabılırsın

banada öyle geliyor birde yeni bir şehire taşındık havasına alışamadım sanırım ondanda olabilir doktor beni 7-8 ay önce adetimin 3. günü çağırıp muayene etmişti alttan sorun yok demişti neye baktı ben anlamadım

canım ben kaynatmıyorum damıtılarak dıstılasyon yoluyla yapılmıs hazır mecıtefendının hayıt suyunu ıçıyorum aktarlarda var deneyebılırsın ölçülerı üzerınde yazıyor inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…