- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.701
usg ilmı baktı canım
süper ozaman eşin ne durumdaewet canım hem alttan ultrasonla hemde öbür türlü baktı
hayırlısı olsun canım aramıza hos geldın:teselli:slm kızlar sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeee 0.562 çıktı sonuç bişi yokmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz amann çocuk çocuk diye kafayı yemicem kocamla güzel vakit geçireyim oluruna bıraktım hamile olmadıgım için üzülmedim Allah bilir ne zaman olacagını :))))))))))
süper ozaman eşin ne durumda
hayırlısı olsun canım aramıza hos geldın:teselli:
3. gün prolaktın hormonuna bakılıyor canım normalse çok ıyı gerıye sadece dua etmek kalıyor opuyorumnanaktaneşimde de sorun yokmuş oda spermgram yaptırdı onda da yokmuş ama 3. günü neye baktı anlamadım
içindeki şüpheyı yok ettıgın için hoşgeldın şekercım içinde kötü şeyler barındırma boşalt hepsını kaydirigubbakcemile3kıs ben zati aranızdaydımöle bir süpheydi benimki
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
anacım o zaman ben bu ayda yumurtlamayı kaçırıcam galiba içimdeki regli sıvısını nasıl atıcam o ordayken yumurtlama olmaz değilmi içimdeki kötülükten nasıl kurtulcam beeeeeennnkötükedihüso senağlama
3. gün prolaktın hormonuna bakılıyor canım normalse çok ıyı gerıye sadece dua etmek kalıyor opuyorumnanaktan
içindeki şüpheyı yok ettıgın için hoşgeldın şekercım içinde kötü şeyler barındırma boşalt hepsını kaydirigubbakcemile3
ecrin87 ben 10 yasin 500 tefriciye okurum.
başkada gönüllü yok galiba
canım ben kaynatmıyorum damıtılarak dıstılasyon yoluyla yapılmıs hazır mecıtefendının hayıt suyunu ıçıyorum aktarlarda var deneyebılırsın ölçülerı üzerınde yazıyor inşallah işe yarar
canım yumurtanla ılgılı bı yorum yapmadımı dr. adetınin 14. günü gıt tekrar alttan baksın gözüküyo kaç santım oldugunu hatta yumurtanın nezaman çatlayacagını bıle söylüyorlarinşallah canım ama ben hiç hiç yumurta oluşuyormu çatluyor mu baktırmadım onada ayrı baktırmak lazım sanırım o o zaman anlaşılmaz herhalde
canım çok şükür benım adet düzensizliğim yok 2 aydır kullanıyorum banada en az 3 ay dedıler benım prolaktınım bıraz yüksek çıkmıştı onun için kullanıyorumbencede yok galıbaa üçümüzz bitirebilirmiyiz ki
aslında bende öyle alsam daha iyi olsur iş yerınde zor oluyorr yapmak.amin cnaım inş.yarar sen ne zamandır kullanıyon en az1sene kullanmak gerekıyormus adeti düzene sokması için
canım çok şükür benım adet düzensizliğim yok 2 aydır kullanıyorum banada en az 3 ay dedıler benım prolaktınım bıraz yüksek çıkmıştı onun için kullanıyorum
canım çok şükür benım adet düzensizliğim yok 2 aydır kullanıyorum banada en az 3 ay dedıler benım prolaktınım bıraz yüksek çıkmıştı onun için kullanıyorum
canım yumurtanla ılgılı bı yorum yapmadımı dr. adetınin 14. günü gıt tekrar alttan baksın gözüküyo kaç santım oldugunu hatta yumurtanın nezaman çatlayacagını bıle söylüyorlar
canım sınır 26 benımkı 28 çıktı tamammen sıtresten oldu oyüzden emara gerek kalmadı bebek yüzünden epey sıtrese gırmıstım senın yüksekmıydıcanım ploraktin için ilaçlı hipofiz mr çektirdinmi benimde ploraktinim yüksek çıkmıştı mr çektirdim geçti dedi doktor kaç çıktı senin ????????hihoyyyt
aç tok farketmıyor 4/1 oranında çaybardagına koyup üstüne su koyuyorsun sabah öyle aksam tabı ben sadece akşam içebiliyorum bı subardagı içiyorum günde pko tedavısı görüyormusun pkolu olup çok hamile kalan arkadaşlar var ALLAH sanada bızede nasıp eder inşallah hayırlı zamanda AMİNNhı analdım bende pko varve adet düzensizliği onun için kullancam sabah akşmamı içiyon nasıl içiyon acmı tokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?