Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm kızlar sonucu aldım veeeeeeeeeeeeeee 0.562 çıktı sonuç bişi yokmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz amann çocuk çocuk diye kafayı yemicem kocamla güzel vakit geçireyim oluruna bıraktım hamile olmadıgım için üzülmedim Allah bilir ne zaman olacagını :))))))))))

hayırlısı olsun canım aramıza hos geldın:teselli:

anacım o zaman ben bu ayda yumurtlamayı kaçırıcam galiba içimdeki regli sıvısını nasıl atıcam o ordayken yumurtlama olmaz değilmi içimdeki kötülükten nasıl kurtulcam beeeeeennnkötükedihüso senağlama

içindeki şüpheyı yok ettıgın için hoşgeldın şekercım içinde kötü şeyler barındırma boşalt hepsını kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım ultrasonda gördüm sıvı birikmiş gelmiyo kaç gündür sabahtan taşınıyorum wc ye ama yok :dance:bu akşam çalışma yapacaktık yaww :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

ecrin87 ben 10 yasin 500 tefriciye okurum.
başkada gönüllü yok galiba

bencede yok galıbaa üçümüzz bitirebilirmiyiz ki

aslında bende öyle alsam daha iyi olsur iş yerınde zor oluyorr yapmak.amin cnaım inş.yarar sen ne zamandır kullanıyon en az1sene kullanmak gerekıyormus adeti düzene sokması için

inşallah canım ama ben hiç hiç yumurta oluşuyormu çatluyor mu baktırmadım onada ayrı baktırmak lazım sanırım o o zaman anlaşılmaz herhalde
canım yumurtanla ılgılı bı yorum yapmadımı dr. adetınin 14. günü gıt tekrar alttan baksın gözüküyo kaç santım oldugunu hatta yumurtanın nezaman çatlayacagını bıle söylüyorlar

canım çok şükür benım adet düzensizliğim yok 2 aydır kullanıyorum banada en az 3 ay dedıler benım prolaktınım bıraz yüksek çıkmıştı onun için kullanıyorum

canım çok şükür benım adet düzensizliğim yok 2 aydır kullanıyorum banada en az 3 ay dedıler benım prolaktınım bıraz yüksek çıkmıştı onun için kullanıyorum

canım ploraktin için ilaçlı hipofiz mr çektirdinmi benimde ploraktinim yüksek çıkmıştı mr çektirdim geçti dedi doktor kaç çıktı senin ????????hihoyyyt

hı analdım bende pko var ve adet düzensizliği onun için kullancam sabah akşmamı içiyon nasıl içiyon acmı tokmu

canım yumurtanla ılgılı bı yorum yapmadımı dr. adetınin 14. günü gıt tekrar alttan baksın gözüküyo kaç santım oldugunu hatta yumurtanın nezaman çatlayacagını bıle söylüyorlar

yok canım hiç söylemediler bugüne kadar ama bu ay gidicem inşallah ondad sorun yoktur gerçi herşey iyi olupta yumurtlamada bir sorun olmaz sanırım

canım ploraktin için ilaçlı hipofiz mr çektirdinmi benimde ploraktinim yüksek çıkmıştı mr çektirdim geçti dedi doktor kaç çıktı senin ????????hihoyyyt
canım sınır 26 benımkı 28 çıktı tamammen sıtresten oldu oyüzden emara gerek kalmadı bebek yüzünden epey sıtrese gırmıstım senın yüksekmıydı

hı analdım bende pko var ve adet düzensizliği onun için kullancam sabah akşmamı içiyon nasıl içiyon acmı tokmu
aç tok farketmıyor 4/1 oranında çaybardagına koyup üstüne su koyuyorsun sabah öyle aksam tabı ben sadece akşam içebiliyorum bı subardagı içiyorum günde pko tedavısı görüyormusun pkolu olup çok hamile kalan arkadaşlar var ALLAH sanada bızede nasıp eder inşallah hayırlı zamanda AMİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…