- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.721
canım sınır 26 benımkı 28 çıktı tamammen sıtresten oldu oyüzden emara gerek kalmadı bebek yüzünden epey sıtrese gırmıstım senın yüksekmıydı
bencede yoktur canım stres yapmayalım yeterki vaktı saatı vardır.ALLAH hepimize yardım etsin...:Saruboceq:yok canım hiç söylemediler bugüne kadar ama bu ay gidicem inşallah ondad sorun yoktur gerçi herşey iyi olupta yumurtlamada bir sorun olmaz sanırım
sinav bitti herif gitti eeee daha daha nassiniz bakem canlarimmmmm kaldik basbasaaaaa
şuanda nomal sevıyeye geldımı aman arkadasım bunun diğer adı stres hormonu stresten uzak duralım:hulya:ooo senin gene iyi benim 67 çıkmıştı demekki ondan bana mr gerek gördülerkafamçokkarıştı
bencede yoktur canım stres yapmayalım yeterki vaktı saatı vardır.ALLAH hepimize yardım etsin...:Saruboceq:
şuanda nomal sevıyeye geldımı aman arkadasım bunun diğer adı stres hormonu stresten uzak duralım:hulya:
aç tok farketmıyor 4/1 oranında çaybardagına koyup üstüne su koyuyorsun sabah öyle aksam tabı ben sadece akşam içebiliyorum bı subardagı içiyorum günde pko tedavısı görüyormusun pkolu olup çok hamile kalan arkadaşlar var ALLAH sanada bızede nasıp eder inşallah hayırlı zamanda AMİNN
evvet arkadaşlar,yaşasın haftasonu diyorum ve benim gibi haftasonunu bebiş çalışmasıyla geçirecek arkadaşlara başarılar diliyorumguclubacismile
bol şanslar canımm liste yapmamız lazım birinin takıp etmesi lazım kım takıp edecek
iki kürü aynı anda uygulama canım ters tepki yapabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?