Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sinav bitti herif gitti eeee daha daha nassiniz bakem canlarimmmmm kaldik basbasaaaaa

Son düzenleme:
şuanda nomal sevıyeye geldımı aman arkadasım bunun diğer adı stres hormonu stresten uzak duralım:hulya:

normaldir inş zaten doktorum kötü bişey olsa haber verirdi heralde aklinialirimsmile ama ilk ögrendiğimde hazirandı
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

pko için tedavi gördüm canım şöylee 2kez yumurta takıbı yapıldı 1farlutalla hasta oldum yumurtlama olmadı 2,klomenle yumurta takıbı yaptırdım yine yumurtalama olmadı sonra iğneyle yumurtlatcaktı doktorum eşimde varıkosel cıktı asılama yapalım dedı bizde yaptırmak-dık eşimde amelıyta oldu kasım sonuc baktırcaz sonuclara degısme varmı dıyee bu ghafta doktroa gııtım doktorum bana eşimde ve bende sorun oldugu için aşılama yapalım deıd ama eşim kabulk etmiyorr doktorr eşimin degerleri cok fazla yükslemez en fazla 2kat artar onun için aşılama dedı eşimde kendı doktoruyla görüşcek sayıda ve harekette yükselme varsa normal deniyecez

:lepi::lepi:

Kızlar ben aslan burcuyum .Hep çocuğumun da aslan burcu olasını istemişimdir.Kendine güvenen ,güçlü bir yapısı olur genelde aslanların.

Bu ay hamile kalırsam bebeğim benim gibi Aslan burcu olacak ...Belki Allah gönlüme göre verir ne dersiniz?
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Canlar ben de okuyabilirim 5 Yasin-i Şerif
500 İhlas
500 Fatiha
Gerçekten Müslümanın Müslüman kardeşi için ettiği dualar kabul olurmuş. Madem bu kadar istiyoruz, her şeyi veren ve alan Rabbimizdir öyleyse dua edelim derim ben.

evvet arkadaşlar,yaşasın haftasonu diyorum ve benim gibi haftasonunu bebiş çalışmasıyla geçirecek arkadaşlara başarılar diliyorumguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…