- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.741
ben sık giremiyorum canım gönüllü olurdum ama.Şimdiden okudum bir Yasin-i Şerif ve bu topicteki herkes hamile kalsın diye dua ettim,inşallah kabul olur
iyiyidi bakalim sonucu meryk ediyom valla ruyama bile girdi yawwwwwww mahvoldum yaaaagurbet abla hoşgeldin sınavın nasıl geçtiii niittiniz ?
ayyyy başım dönüyoooooooooooooo
ben sık giremiyorum canım gönüllü olurdum ama.Şimdiden okudum bir Yasin-i Şerif ve bu topicteki herkes hamile kalsın diye dua ettim,inşallah kabul olur
Ozur dılerım, yorumuna katılmadım olarak oy vermıs gorundum.
Mouse ıle oku cekmeye calısırken yanlıslıkla oldu.
nooldu kıız neyin var hamişmisin yoksamm gııı kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
nooldu kıız neyin var hamişmisin yoksamm gııı kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
yok anam ben buradayim herifi yolladim trye kafa dinliyom sen ne ediyon tatlimmmhuuu huuu herkes çalışmadamı yafff.....
benimde dönüyor hayir olsun dusecektim az daha sokakta bide az önce oldu kizlar yaaa ama biz calismyai cumartesi yaptik sabah ögleden sonra adet oldum :roflol:hamis kalmam dimi yaaaaa:1no2:sempatiksalakcinniayyyy başım dönüyoooooooooooooo
yok anam ben buradayim herifi yolladim trye kafa dinliyom sen ne ediyon tatlimmm
olsun gec olsun guc olmasinnnnnnnnnayy ne edim ara ara başım dönüyo bende herifi uyuttum öyle nette bakınıyorum bu ay ilaçlardan çalışamadım pek ona kuduruyorum
olsun gec olsun guc olmasinnnnnnnnn
kiz valla yeni evliyken benim gogsum de bir sislik oldu agridan duramiyorum ellede sislik belli oluyorrrrrrr ondan sonra dr.a gittik ilac verdi agri kesici kuvvetli ictim sonra kadin doguma gittim hamileymisim hamilelikten olmus sislik ilaci ictim sukur kizim saglikli olduuu nasip yaaaöyle dr ilaçları kullanırken ilişki yok dedi ama ben arada kaçak yaptım çunku yumurtlama günümdü hayırlısı olur inşallah
kiz valla yeni evliyken benim gogsum de bir sislik oldu agridan duramiyorum ellede sislik belli oluyorrrrrrr ondan sonra dr.a gittik ilac verdi agri kesici kuvvetli ictim sonra kadin doguma gittim hamileymisim hamilelikten olmus sislik ilaci ictim sukur kizim saglikli olduuu nasip yaaa
yaradana emanet gulum verirse o vercek sagliklisindan insallahayyy deme benim vajinada enfeksiyon varmış fitil verdi bir hafta kullandım yumurtlama günüm dündü son fitilide dün çalışmadan sonra koydum bişey olurmu acep önce çalıştım sonra fitili koydum yanikaydirigubbakcemile3
yaradana emanet gulum verirse o vercek sagliklisindan insallah
kızlar bende geldim hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?