Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

selam kızlar bende kırmızı kartı gördüm biraz gecikmelide olsa 10 deneme için gün saymaya başladım :) benide eklermisiniz 18 kasım :) dün doktorada gittim eşim sperm testi verecek cuma ondada bişey çıkmazsa rahim içi flim çektireceğiz çok tatlı bi doktordu biraz rahatlattı beni...
Bu arada 1 haftadır girmiyordum nete elmakurdumsun seni rüyamda gördüm 2 gün önce bu arada gördüm derken yazdıklarını gördüm sonrada çok mutlu oldum ama yazılanları hatırlamıyorum hayırdır inşallah...

ben sık giremiyorum canım gönüllü olurdum ama.Şimdiden okudum bir Yasin-i Şerif ve bu topicteki herkes hamile kalsın diye dua ettim,inşallah kabul olur

bende sık giremiyorum ama liste yapmaya çalısıcam inş.yapabılrıım yapınca gerisi kolay olurrrr allah kabul etsın cnaım aminnn

Ozur dılerım, yorumuna katılmadım olarak oy vermıs gorundum.
Mouse ıle oku cekmeye calısırken yanlıslıkla oldu.

özür dilemene gerek yok canım ben görmedim bilee :))))
nooldu kıız neyin var hamişmisin yoksamm gııı kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

inş.hamiledir hadı bakalım :)

öyle dr ilaçları kullanırken ilişki yok dedi ama ben arada kaçak yaptım çunku yumurtlama günümdü hayırlısı olur inşallah
kiz valla yeni evliyken benim gogsum de bir sislik oldu agridan duramiyorum ellede sislik belli oluyorrrrrrr ondan sonra dr.a gittik ilac verdi agri kesici kuvvetli ictim sonra kadin doguma gittim hamileymisim hamilelikten olmus sislik ilaci ictim sukur kizim saglikli olduuu nasip yaaa

ayyy deme benim vajinada enfeksiyon varmış fitil verdi bir hafta kullandım yumurtlama günüm dündü son fitilide dün çalışmadan sonra koydum bişey olurmu acep önce çalıştım sonra fitili koydum yanikaydirigubbakcemile3

yaradana emanet gulum verirse o vercek sagliklisindan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…