- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.761
nasılsın ne var ne yok moraller nasılll
ne olsun can sıkıntısı işte öyle takılıyorum sende ne var ne yok
aynen canım benımd ecanım sıkıdı bakayım dedım ne varne yok diye eşime liste yaptı onu planlıyordum yarın gidip manzemeleri alcam açarı kucarı yop yiyecek hepsinisositososito[
ben eşime bişey yedirmiyorum yaa neler var listede
aynen canım benımd ecanım sıkıdı bakayım dedım ne varne yok diye eşime liste yaptı onu planlıyordum yarın gidip manzemeleri alcam açarı kucarı yop yiyecek hepsinisositososito[
ben eşime bişey yedirmiyorum yaa neler var listede
dur bi arkadas var eşi varıkoseldı oda kürlerle falan 2mılyondan 76 mıyona cıkardı sayısı ve amelıytaın 6,ayında normal yolla hamıle kaldı dur kopyalayım yazıyı bulayımda
2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay
işte liste bu bu arkadaşdaa hamıle kaldııı bende uygulayacam eşimee yapcam
etkili bi liste ama ben bilemiyorum ne yapsam çunkü daha 4 aydır evliyiz hiç korunmadık ama hamilelik gerçekleşmedi o yüzden sorun olup olmadığını bilmiyoruz çünkü bir yılı doldurmadan sorun var diye kabul edilmiyor sence erkenmi
valla ne desem yala olur canım bişey diyeemem tabikidee daha cok erken sizin için ama benim fikrim suu doktora görünmende fayda var eşinin ve senın bosuna 1yıl beklememıs olursunuz sorun varsa ona göre çözüm ararsınız bilmiorum bu sadce benım fikrim mesela ben ocakda tedavıye başladım pko cıktı bende doktor tedavı olcan cocuk istiyorsan dedı tama dedım hemen başlayalım 2ay yumurta takıbı yaptırdı bana sürekli doktora gititm gldım testler tahlıller gidip gelmeler falan derken rahim fimiisedi benden oda temiz cıktı tüpler acık tek srunyumurtlama sorunuydu yumurtlamayıda iğneyle yapcaktık ama eşimdende test istedi ve sonuc varıkosel ve eşim daha yeni amelıyat oldu 6ay bekledı amelıyta olmak için bosuna zaman gecirdik yanı belkı ilk duydugumuzda amelıyat olsaydı şimdi düzlem olmustu bile bilemezsin istersen bi konrolden geçin bak yine söylüyorum bu benim fikrim gercı daha 4ay çok erken
gecen hafta doktora gittim vajinal ultrasonla baktı tahlil yaptı enfeksiyon varmış hamile kalmana engel değil ama enfeksiyon varken hamile kalman daha zor olur dedi ilaçları kullandım bitti bu aydan zaten umudum yok çünkü ilaç kullanırken bırlıktelık olmasın dedı tamda yumurtlama dönemimdi biraz daha sabredicem aslında doktora gidipte bebek için engel var demesinden korkuyorum bu korkuylada gidemem daha bi süre sanırım
anladım caımm inş.eşindede sorun cıkmaz hayırlısı olsun ummadık zamanda ummadık şeyler cıkıyor ama buda takdırı ilahi tabikidee rabbim o dedıgı zaman olcak bizde istemekden vazgecmyecez hakkımızda hayırlısı
rabbim dilerse herşey olur hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun inş. bol bol dua edelim duanın gücüne çok inanıyorum
günaydııınnasılsınız lızlaarrr????
günaydın arkadaşlar
ayyy ne uyuması keşke uyuyabilsek çalışıyoruz para kazanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?