Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ßence Kasım topici biraz erken açıLdı oyüzden tam toparLanamadık..

Hem ordaki arkadaşLarımızı yaLnız bıraKtk Daha Ekimin 23 ündeyiz..

İşte ayın sOnuna doğru yaNi şu anda açabiLirdik bu topiCi..

Oyüzden böLündük brz canLAnamadı topic..ßi de KAsım daha başLamadı ondan..

Kasım başLAsın herKes döküLür meraK etmeyin..

Şu anda herKes adetinin bitMesini bekLiyo ya da çaLışma aşamasında : ))

ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorum valla
vucudum bu ay bana oyunlar oynuyor
doktoroda gittim bişi yok dedi kantesti sonuçlarını bekliyorum
ilk günler hiç kanama olmadı 5. gün az az gelmeye başladı ne oluyo anlayamıyorumkiii

Arada vücut öLe dengeSizLik yapio cNm..ßenimde geÇen iLk 2-3 gün normaL geLdi sOnra Leke Leke..Hava değişikLiği stres vs... etkiLio heraLDe..

bi arkadasım dediki adet döneminde bir ay öle dengesizlikler farklılklar olusunca ikinci ay hamile kalınıyomuş onada öle olmuş galiba :uhm:

bi arkadasım dediki adet döneminde bir ay öle dengesizlikler farklılklar olusunca ikinci ay hamile kalınıyomuş onada öle olmuş galiba :uhm:

€wt vücut kendiNi gebeLiğe hazırLıyor...ßu yüzden de oLabiLiyor böyLe aksakLıkLar..Doğru..
İnş öLedir :Saruboceq:

selam kızlar bu sabah cok kötü kalktım daha dogrusu kalkamadım bi baş agrısı mide bulantısı agzımda iğrenç bi tat var sanırım ilaçlar beni zehirledi:2:

kızlar herkese merhabalar.Nasılsınız.Bir arkadaşımın 10 yıl çocuğu olmadı.tüp bebek,aşılama herşeyi denemişti.10.yılın sonunda tam ümdini kesmişken hamile kaldı.Dün akşam tlf.açtı bana 3 .geliyor herhalde diye.Hemde 4 yıl içinde.Allahım yeterki istesin.Sizinle paylaşamak istedim.

iyiyim medical sen nasılsın.Bende geldim topiğe artık.HOŞGELDİM UĞURLU GELDİM İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.:teytey:Sen nasılsın canım

Günaydın kızlar beklemede, dosthane+, __EsLem_ nasılsınız bakalım?kaydirigubbakcemile5
özledım sızı yaw işlerim vardı çok gıremedım 2-3 gundur

İyidir şekerim iyi diyeLim iyi oLaLım yaNi..

Her ay oLduğu gißi çaLışMaLara dewaM..

Ama bu ay okadar takMıyorum Gün aşırı Görev gißi iLişkide yOk caNımız ne zaMan isterse..

SenLe aynı günü bekLiyoruz sanırım cNm..

Hakkımızda hayırLısı oLsun inş..

Onun dışında hayat güseL dewaM ediyo işte :hulya:

allah nasip ettikten sonra oluyor valla
ama inandığım bişe var evlenince hiç korunmaz saldım çayıra durumu olunca bebişler hemn oluyor
ben diyarbakırdayım burdakilere bakıyorum ilk günden korunmuyolarlar en az 4 cocukları var
dün doktor dedi ilk denmede bebiş olma sansı %33müş bir yıl sonunda bile %100 olmuyormuş
ama nasip kısmet benim annem ilk aydan hamile kalmış ben olmuşum a.s.

ay felaket bi gün çok fenayım sen neler yaptın
hayırdır tatlım işlerinmi yoğun?
Valla napim
bol bol kitap okuyorum evde iş güç, işyeri - ev arasında gunler gecıyor . Genel durum iyi cnm.

iyiyim medical sen nasılsın.Bende geldim topiğe artık.HOŞGELDİM UĞURLU GELDİM İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.:teytey:Sen nasılsın canım

Hoşgeldin dosthaneciğim. hayırlısı olsun bu bekleyıdsımız bosa cıkmasın ınsallah.
Rabbım katından nasib etsın en hayırlılarından ..
İyiyim canım bi terslık yok cok sukur.hihoyyyt

Hoşgeldin dosthaneciğim. hayırlısı olsun bu bekleyıdsımız bosa cıkmasın ınsallah.
Rabbım katından nasib etsın en hayırlılarından ..
İyiyim canım bi terslık yok cok sukur.hihoyyyt[/QUOTE]

amin canım.hepimize.Ekim topiğinde bol hamiş vardı.İnşallah bu topikte herkes hamile kalır.Olmazsa aralık topiğine.Alıştık artık.eylü,ekim,kasım....vereliniortaksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…