Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

yok canım ya keyifsizim baş agrısı falan ö yüzden berat bi gün[/QUOTE]

canım gecmıs olsun ekrana bakmak ta coğaltabılır bas agrını dınlen istersen biraz :1hug:

Kızlar merhabalar, ben de ekimde kırmızı kart gördüm. buraya transfer oldum. beni de listeye yazar mısınız. 19 kasımı beklicem..İnşallah kasımda olur.

Merhaba kızlar,
ben bugün kırmızı kartı gördüm bol sancı ile beraber.beni 20 Kasıma yazar mısınız? Kasım ayı uğurlu gelir inşallah hepimize

KısLar KAsım 1 de yeni aya açıLış partisi yapaLım hihoyyyt

yapalımmı müzkler benden ha kaydirigubbakcemile3

tatlım peki ne zaman başlanıyo.benim adetimin 3 .günü bugün
canım ılla kı su gun baslansın dıye bısey yok ama ben de ılk denedıgımde üçüncü gunuydu baslayabılırsın bugun daha ıyı olur yenı yumurta olsuyo ya :içelim:

ooo maşallah ben yokken bayagı kaynatılmış bizde dün akşam itibariyle çalışmalara başladık ama kahverengi topak topak akıntı geldi benden öldürdüm spermleri :))) ne zaman gececek bu yawww7 gün oldu anacım

slm dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ondan önce abimin eşiminin ondan önce ablamın ve sonra arkadaşımın tabi çok sevindim ama içim burkuldu keşke bende böyle bir haber verebilmek için arasam herkesi

Ben de artık arkadaşlarımın anne olduğu ya da olacağı haberlerini alıp duruyorum.Onlar için çok seviniyorum Allah biliyor ama bir yandan da üzülüyorum bana böyle bir haberi vermeyi nasip edecek mi diye fisfisfis

giç bir sorun yok eşimde de bende de ama olmadı neden bilmiyorum stres yapmayın diyorlar aklınızdan çıkarın diyorlar ama bana mantıksız geliyor.çünkü bebek isteyipte onu düşünmemek mümkün değil ki şahsen ben başaramıyorum

Aklından çıkarmak çok zor, hele bir de bazı şanslı insanlar oluyor planlıyorlar ve hop hemen o ay hamile kalıyorlar, anne olacağım deyip de hemen olabilen insanlara gıptayla bakıyorum.Ben aslında birkaç ay gerçekten çıkardım çünkü o zamanlar bebeği düşünebileceğim bir durum yoktu gene de zaman zaman sürpriz yapsa ne güzel olur dediğim zamanlar oldu.Olmadı, ama topiklerde öyle umut verici hikayeler okuyorum ki, içimden ne güzel demek ki hayatta her şey olabilir diyorum.

bende ona şaşırıyorum zaten pat die hemen oluyorlar herşey kısmet tabi isyan etmiyorum aslında haşa ama işte bilmiyorum ya canım sıkılıyor gözlerim doluyor kırılıyorum güceniyorum neden diyorum ama bir gün gelicek biliyorum

Kızlar Merhaba;

Ben de ekimde hamile kalamayanlardanım. Bugün adet oldum.. Hayırlısı bakalım...

ben de seninle tamamen aynı duyguları paylaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum.elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ve her şeyin bir nedeni vardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…