- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.801
hayırdır tatlım işlerinmi yoğun?
Valla napim
bol bol kitap okuyorum evde iş güç, işyeri - ev arasında gunler gecıyor . Genel durum iyi cnm.
yok canım ya keyifsizim baş agrısı falan ö yüzden berat bi gün
kızlar incir kürü yapan varmı aranızda
canım ben basladım ama devamını getıremedım tadını sevmedım:1no2:
yok canım ya keyifsizim baş agrısı falan ö yüzden berat bi gün
KısLar KAsım 1 de yeni aya açıLış partisi yapaLım hihoyyyt
canım ılla kı su gun baslansın dıye bısey yok ama ben de ılk denedıgımde üçüncü gunuydu baslayabılırsın bugun daha ıyı olur yenı yumurta olsuyo ya :içelim:tatlım peki ne zaman başlanıyo.benim adetimin 3 .günü bugün
yapalımmı müzkler benden ha kaydirigubbakcemile3
canım ılla kı su gun baslansın dıye bısey yok ama ben de ılk denedıgımde üçüncü gunuydu baslayabılırsın bugun daha ıyı olur yenı yumurta olsuyo ya :içelim:[/QUOTE
tamam canım.Eeeeeeeeeee partide gobecik atacakmıyız peki.yandan yandan..ohh...ohhhhhhhhh:sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito
slm dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ondan önce abimin eşiminin ondan önce ablamın ve sonra arkadaşımın tabi çok sevindim ama içim burkuldu keşke bende böyle bir haber verebilmek için arasam herkesi
Ben de artık arkadaşlarımın anne olduğu ya da olacağı haberlerini alıp duruyorum.Onlar için çok seviniyorum Allah biliyor ama bir yandan da üzülüyorum bana böyle bir haberi vermeyi nasip edecek mi diye fisfisfis
giç bir sorun yok eşimde de bende de ama olmadı neden bilmiyorum stres yapmayın diyorlar aklınızdan çıkarın diyorlar ama bana mantıksız geliyor.çünkü bebek isteyipte onu düşünmemek mümkün değil ki şahsen ben başaramıyorum
Aklından çıkarmak çok zor, hele bir de bazı şanslı insanlar oluyor planlıyorlar ve hop hemen o ay hamile kalıyorlar, anne olacağım deyip de hemen olabilen insanlara gıptayla bakıyorum.Ben aslında birkaç ay gerçekten çıkardım çünkü o zamanlar bebeği düşünebileceğim bir durum yoktu gene de zaman zaman sürpriz yapsa ne güzel olur dediğim zamanlar oldu.Olmadı, ama topiklerde öyle umut verici hikayeler okuyorum ki, içimden ne güzel demek ki hayatta her şey olabilir diyorum.
bende ona şaşırıyorum zaten pat die hemen oluyorlar herşey kısmet tabi isyan etmiyorum aslında haşa ama işte bilmiyorum ya canım sıkılıyor gözlerim doluyor kırılıyorum güceniyorum neden diyorum ama bir gün gelicek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?