- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.821
ben de seninle tamamen aynı duyguları paylaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum.elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ve her şeyin bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
inşallah bu ay bebiş ayı olur hepimiz için
Kızlar Merhaba;
Ben de ekimde hamile kalamayanlardanım. Bugün adet oldum.. Hayırlısı bakalım...
SelaM Ben GeldiM Canlarımaklinialirimsmile
Ben de artık arkadaşlarımın anne olduğu ya da olacağı haberlerini alıp duruyorum.Onlar için çok seviniyorum Allah biliyor ama bir yandan da üzülüyorum bana böyle bir haberi vermeyi nasip edecek mi diye fisfisfis
yoksa bamyamı pişiriyorlar ne dersin medicalcim:roflol:
topiğimize hoşgeldin canım.opuyorumnanaktanHadi bakalım inşallah bu topikte Allahın izniyle anne olacaz hepimiz.İnşallahh:Saruboceq:
ooo maşallah ben yokken bayagı kaynatılmış bizde dün akşam itibariyle çalışmalara başladık ama kahverengi topak topak akıntı geldi benden öldürdüm spermleri :))) ne zaman gececek bu yawww7 gün oldu anacım
herkles babydoll partisindemi ne
yoksa bamyamı pişiriyorlar ne dersin medicalcim:roflol:
Kızlar ;
Kürtaj olup yada boş gebelik felan geçirip hamile kalmaya çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Ben temmuz ayında kürtaj oldum. 2 ay bekledikten sonra tekrar çalışmaya başladın. Ekim ayı olmadı bakalım kasım ayında olacakmı?
tanselcim geçmiş olsun. bu ay kaçını bekliyosun? ben 18 kasımı beklicem bakalım. hayırlısı. önümüzdeki hafttaonu doktora gitmeyi planlıyorum kontrol için umaım kötü bişey söylemez:1no2:
ay çoookk şekersiniz kızlar. yaaa..ben bide bişi sorcam utanarak...ilişkiden sonra hepsi geri çıkıyo...bu şekilde devam ederse hamiş kalamıcak gibiyimm...bu ayda pek umudum yok göğüslerim hassalaşmaya başladı 3 günde gebelik etkisi olmayacağına göre regli olcam gene beeennn:gitme::roflol::Saruboceq:
2 arkadaşımla aynı ayda hamile kaldık,o ikisi yollarına devam ediyorlar 7. aylarındalar şu an.Ben onları yarı yolda bıraktım tekrar hamilelik ümidiyle gün sayıyorum gördüğünüz üzere.Çok ağır geliyor tabiki ama umudumuzu kaybetmememiz lazım.Gerçi benim daha ilk ayım 5,6 ay olmazsa yine pozitif olabilecek miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?