Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

2 arkadaşımla aynı ayda hamile kaldık,o ikisi yollarına devam ediyorlar 7. aylarındalar şu an.Ben onları yarı yolda bıraktım tekrar hamilelik ümidiyle gün sayıyorum gördüğünüz üzere.Çok ağır geliyor tabiki ama umudumuzu kaybetmememiz lazım.Gerçi benim daha ilk ayım 5,6 ay olmazsa yine pozitif olabilecek miyim bilmiyorum

Kızlar ;

Kürtaj olup yada boş gebelik felan geçirip hamile kalmaya çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Ben temmuz ayında kürtaj oldum. 2 ay bekledikten sonra tekrar çalışmaya başladın. Ekim ayı olmadı bakalım kasım ayında olacakmı?

Adetinin kaçıncı günü canım

Ben de senin gibiyim canım,ekimde 3. ay olduğu için sadece bir deneme yapmıştık,korunmamız gerekiyordu malum,kasımı bekliyorum.Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
herkles babydoll partisindemi ne

yoksa bamyamı pişiriyorlar ne dersin medicalcim:roflol:

ay çoookk şekersiniz kızlar. yaaa..ben bide bişi sorcam utanarak...ilişkiden sonra hepsi geri çıkıyo...bu şekilde devam ederse hamiş kalamıcak gibiyimm...bu ayda pek umudum yok göğüslerim hassalaşmaya başladı 3 günde gebelik etkisi olmayacağına göre regli olcam gene beeennn:gitme::roflol::Saruboceq:

tanselcim geçmiş olsun. bu ay kaçını bekliyosun? ben 18 kasımı beklicem bakalım. hayırlısı. önümüzdeki hafttaonu doktora gitmeyi planlıyorum kontrol için umaım kötü bişey söylemez:1no2:

Kızlar;

Bu topikte arkadaşların çoğunu tanımıyorum.. Biraz kendinizden bahsetsenize yaşınız, ne kadar süredir bebiş bekliyorsunuz felann..

Ben 28 yaşındayım. 4 yıllık evliyim..3,5 yıldır korunuyorduk sonra korunmayı bırakınca 4 ay sonra hamile kaldım.. 8 haftalık iken boş gebelikten kürtaj oldum temmuz ayında.. 2 ay geçtikten sonra çalışmalara başladık... bu ay olmadı bakalım kasım ayında ne olur;?

tanselcim geçmiş olsun. bu ay kaçını bekliyosun? ben 18 kasımı beklicem bakalım. hayırlısı. önümüzdeki hafttaonu doktora gitmeyi planlıyorum kontrol için umaım kötü bişey söylemez:1no2:

İşallah canım... ben 20 Kasımda adet olmayı bekiliyeceğim bakalım...

Sen kendinden bahsetsene canım

canım geri çıkma olayını kafana takma gereklı oldugu kadar içeri gitmiştir zaten . tümü içeri girmiyo malzemelerin içeri giren kısım döllenmeye yeter cicimhihoyyyt

ben hiç hamile kalmadım, garip gelebilir ama 1 kez bile kalsam, bir şey olmuş olsa bile kalabilecek olduğumu bilirdim en azından.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…