- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.841
Kızlar ;
Kürtaj olup yada boş gebelik felan geçirip hamile kalmaya çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Ben temmuz ayında kürtaj oldum. 2 ay bekledikten sonra tekrar çalışmaya başladın. Ekim ayı olmadı bakalım kasım ayında olacakmı?
canım geri çıkma olayını kafana takma gereklı oldugu kadar içeri gitmiştir zaten . tümü içeri girmiyo malzemelerin içeri giren kısım döllenmeye yeter cicimhihoyyyt
he bu arada umutsuzluk yok umudnu kaybetmek ıcın çok erken dur hele güzelim.
İşallah canım... ben 20 Kasımda adet olmayı bekiliyeceğim bakalım...
Sen kendinden bahsetsene canım
ben hiç hamile kalmadım, garip gelebilir ama 1 kez bile kalsam, bir şey olmuş olsa bile kalabilecek olduğumu bilirdim en azından.benneyaptımki
Ben de senin gibiyim canım,ekimde 3. ay olduğu için sadece bir deneme yapmıştık,korunmamız gerekiyordu malum,kasımı bekliyorum.Hayırlısı olsun
kızlar çok acil cvp lütfen yumurtaları çatlamayan kadın adet olmuyor mu
ben 83lüyüm. evleneli 15 ay oluyo. 3 ay önce korunmayı bıraktık. temmuzda tatile gittiğimizde başladık. ama yumurtlama günümü geçmişti. ağustosta ramazandı oruç tuttuk. eylülde ovulasyon testinin azizliğine uğradım falan filan bu da çarşamba çarşafa dolandı gibi oldu:sm_cool: neyse işte sonuçta bugüne kadar geldik. artık inşallah kasımda olur. ama bu ay karar verdim doktora gitcem. çok çekiniyorum jinekologtan hiç gidip de açmadım öyle kimseye dahaama gidicem. bakalım belki bi sorunum vardır tedavi olurum. inşallah yoktur da. işte öyle tanselcim sen bana anlat demicen yoksa açıyorum ağzımı yumuyorum gözümükaydirigubbakcemile3 çünkü artık bu konuyu kimseyle konuşmamaya karar verdim. sadece burda sizlerle konuşabiliyorum :)
slm arkadaşlar a.s. benm sağ taraftaki kasık bölgem çok ağrıyor neden acaba olur bu ağrı bileniniz varmı? cvp please opuyorumnanaktan
yumurtalar çatlasada çatlamasada adet görebilirsin,ama çatlamadıysa adetin gecikeblir, ama adet görmediysen ya hormonlarda bir düzensizlik olmuştur, yada gerçekten yumurta çatlamamıştır, çünkü yumurtanın çatlamaması da hormon düzenini bozar.
çokmu karışık oldukaydirigubbakcemile3
canım buna düzensizlik denemez, sonuçta büyük farklar yok arada, 21 günün altına düşmüyorsa, 35 günün üzerine çıkmıyorsa problem değil. tabi bi ay 25 günde bir ay 34 günde görüyorsan bu da düzensizlik ama seninki 2-3günlük olduğu için düzensizlik olduğunu düşünmüyorum.
bu yumurta çatlamama durumunu ben pek anlamıyorum ne gibi durumlarda oluyor yumurtalık çatlamıyor yani
Doktora git canım bazı testleri yaparlar.Doktorlar bir yıl deneyipte olmazsa öyle tedaviye başlıyorlar.. Bende bu ay ovulasyon testi yapmıştım ama hiç çift çizgi göremedim.. 5 çubuk vardı zaten...Sen bu ay ovulasyon testi kullanıcanmı? Ben bu ay kullanmayacağım bende stres yaptıda...
her ay yumurtalıklarda birkaç yumurta gelişmeye başlıyor, sonra bunlardan bir tanesi diğerlerinin önüne geçiyor ve daha hızlı büyümeye başlayınca diğer yumurtalar geriliyor. eğer yumurtanın yeterince büyümesini sağlayan hormonlarda bir problem varsa yumurta çatlayacak kadar olgunlaşamıyor ve yeterince büyümeyen bu yumurta çatlamıyor. ama hormonlar yinede adet görmene neden olabiliyor yumurta çatlamasada. yumurta çatlamayınca tüplere atılamıyor, yumurtalğın içinde kalıyor dolayısıyla spermle karşılaşamıyor ve döllenemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?