Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım benim ablam 2 sene önce kürtaj oldu plansız bir gebelikti o yüzden aldırmak zorunda kaldı ve 15 gün kanaması oldu çok kötü bir kürtaj yaşadı yani sonra hamile kaldı ilk ikisnde tutmadı ama sonra hamile kaldı

canım geri çıkma olayını kafana takma gereklı oldugu kadar içeri gitmiştir zaten . tümü içeri girmiyo malzemelerin içeri giren kısım döllenmeye yeter cicimhihoyyyt

he bu arada umutsuzluk yok umudnu kaybetmek ıcın çok erken dur hele güzelim.

doğru diyon...umutsuzluk değil de bi bekleyiş oluyo...hayırlısı vardır mutlaka her boş geçen zamanın...umarım hepimiz için hayırlı olan olur..

İşallah canım... ben 20 Kasımda adet olmayı bekiliyeceğim bakalım...

Sen kendinden bahsetsene canım

ben 83lüyüm. evleneli 15 ay oluyo. 3 ay önce korunmayı bıraktık. temmuzda tatile gittiğimizde başladık. ama yumurtlama günümü geçmişti. ağustosta ramazandı oruç tuttuk. eylülde ovulasyon testinin azizliğine uğradım falan filan bu da çarşamba çarşafa dolandı gibi oldu:sm_cool: neyse işte sonuçta bugüne kadar geldik. artık inşallah kasımda olur. ama bu ay karar verdim doktora gitcem. çok çekiniyorum jinekologtan hiç gidip de açmadım öyle kimseye daha ama gidicem. bakalım belki bi sorunum vardır tedavi olurum. inşallah yoktur da. işte öyle tanselcim sen bana anlat demicen yoksa açıyorum ağzımı yumuyorum gözümükaydirigubbakcemile3 çünkü artık bu konuyu kimseyle konuşmamaya karar verdim. sadece burda sizlerle konuşabiliyorum :)

slm arkadaşlar a.s. benm sağ taraftaki kasık bölgem çok ağrıyor neden acaba olur bu ağrı bileniniz varmı? cvp please opuyorumnanaktan

Ben de senin gibiyim canım,ekimde 3. ay olduğu için sadece bir deneme yapmıştık,korunmamız gerekiyordu malum,kasımı bekliyorum.Hayırlısı olsun

Sende bu ay deneyeceksin..3 ay korunmuş oluyoruz... Sen kaç haftalıkken kürtaj oldun?Sebebi neydi?

kızlar çok acil cvp lütfen yumurtaları çatlamayan kadın adet olmuyor mu

yumurtalar çatlasada çatlamasada adet görebilirsin,ama çatlamadıysa adetin gecikeblir, ama adet görmediysen ya hormonlarda bir düzensizlik olmuştur, yada gerçekten yumurta çatlamamıştır, çünkü yumurtanın çatlamaması da hormon düzenini bozar.
çokmu karışık oldukaydirigubbakcemile3

Doktora git canım bazı testleri yaparlar.Doktorlar bir yıl deneyipte olmazsa öyle tedaviye başlıyorlar.. Bende bu ay ovulasyon testi yapmıştım ama hiç çift çizgi göremedim.. 5 çubuk vardı zaten...Sen bu ay ovulasyon testi kullanıcanmı? Ben bu ay kullanmayacağım bende stres yaptıda...

slm arkadaşlar a.s. benm sağ taraftaki kasık bölgem çok ağrıyor neden acaba olur bu ağrı bileniniz varmı? cvp please opuyorumnanaktan

yumurtan çatlıyor olabilir, yumurtalıklarında kist olup o sancı yapıyor olabilir, idrar yollarında iltihap olabilir....

sağol canım cvp verdiğin için benim adetim ya 2-3 gün geçer yada 2-3 gün önce olur sence düzensiz adet mi bu

canım buna düzensizlik denemez, sonuçta büyük farklar yok arada, 21 günün altına düşmüyorsa, 35 günün üzerine çıkmıyorsa problem değil. tabi bi ay 25 günde bir ay 34 günde görüyorsan bu da düzensizlik ama seninki 2-3günlük olduğu için düzensizlik olduğunu düşünmüyorum.

bu yumurta çatlamama durumunu ben pek anlamıyorum ne gibi durumlarda oluyor yumurtalık çatlamıyor yani

bu yumurta çatlamama durumunu ben pek anlamıyorum ne gibi durumlarda oluyor yumurtalık çatlamıyor yani

her ay yumurtalıklarda birkaç yumurta gelişmeye başlıyor, sonra bunlardan bir tanesi diğerlerinin önüne geçiyor ve daha hızlı büyümeye başlayınca diğer yumurtalar geriliyor. eğer yumurtanın yeterince büyümesini sağlayan hormonlarda bir problem varsa yumurta çatlayacak kadar olgunlaşamıyor ve yeterince büyümeyen bu yumurta çatlamıyor. ama hormonlar yinede adet görmene neden olabiliyor yumurta çatlamasada. yumurta çatlamayınca tüplere atılamıyor, yumurtalğın içinde kalıyor dolayısıyla spermle karşılaşamıyor ve döllenemiyor.

ya ovulasyon testini adetimin 11. günü yapmaya başladım. ikinci çizgi çok silikti. 12. ve 13. günler ikinci çizgi daha koyu çıktı. ama bi tarafı çok koyu bi tarafı daha silik bi çizgiydi. ben de daha koyulaşçak diye 14. gün de yaptım. bu sefer 2. çizgi yine silik çıktı. o gece çalışma yaptık ama ben kaçırmış oldum sanırım. ama bazı şeyleri görmem açısından iyiydi. adetimin 13. günü yumurtlamam oldu. yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum. ama bu ay yapmıcam sanırım. zaten işle alakalı başka sıkıntılarım var bebek konusuna fazla eğilemicem. artık kısmet bakalım.

adetimin 3. günü muayene etmişti doktor alttan ultrasonla herşey iyi demişti sanırım ondan bahsetti geçenlerde bu e2 hormonu falan test yapıyorlar ya ondan yaptı onlarda da sorun çıkmadı

canlarin nasisniz bakemmmmm hamisimiz varmiiiiii yen haberler varmiii bende denedim olmadiii simdi yine kür aldim zayiflamaya devammmmm

bende gelicem kızlar büyük olasılıkla salı gibi pazartesi hastalanırım en fazla salı bu ay tutmadı ilk denemeydi hayırlsı ovulasyon testi ve preseed kullandım ama çok fazla çalışma yapmadık görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…