- 8 Mayıs 2010
- 831
- 15
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.861
Sende bu ay deneyeceksin..3 ay korunmuş oluyoruz... Sen kaç haftalıkken kürtaj oldun?Sebebi neydi?
canlarin nasisniz bakemmmmm hamisimiz varmiiiiii yen haberler varmiii bende denedim olmadiii simdi yine kür aldim zayiflamaya devammmmm
Evet canım bu ay çalışmalar başladı,advanced women programına göre de bugünlerde şansım yüksekmişkaydirigubbakcemile2 Benim bebiş 9 haftalıkken kalbi durmuş.:gitme:Gerçekten doktorlar 3 ay korun demekte haklı, yeni bir hamileliğe anca hazır hissediyorsun kendini.Gelsin bebişlerr göbişimize inşallah.
canım bu programdan bende indirdim doğrulu nasıl bu programın
Canım ben başka hesaplayıcılarla da hesaplattım,yumurtlama tarihi olarak hemen hemen aynı günleri işaret ettiler. Ben araştırdım adetinin son günü de hamila kalan var. Bu programa göre bu mümkün değil tabi.Artık planlaması bizden gerisi Allahtan.
adetliyken ilişkiye girilmez ki ama :kedi:
Ya kızlar aslında benim bugün çook moralim bozuk.Konuyla hiç ilgisi yok ama bugün gittiğim kuaför kaşlarımı öyle bir aldı ki kendimi tanıyamadım.Çok üzgünüm insan içine çıkamayacak hale geldim.İp ince yaptı ya gıcık oldum. Sürekli gittiğin yere gitmezsen yeni yerler denemek istersen böyle olur. Bana reva bu.:mymeka::mymeka::mymeka:
Sağolasın Allah razı olsunnn..Gülme krizine girdim yahu sinirden kendimi görünce..Dikkat et her adımını izle.sarımsağı tuza bas 1 gün kalsın sür hergün gör bak nasıl kaş çıkıyor kaydirigubbakcemile3 ya bende yeni bir şehre taşındım yeni bir kuaföre gidicem haliyle ama korkuyorum kaşlarıma da çok önem veririm başıma gelmez inşallah yoksa kaşımı alanın kaşlarını tek tek yolarım valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Girenler varmış başka forumlarda:kedi: Evet programda da uyarıyor zaten enfeksiyon kapabilirsiniz diye
Sağolasın Allah razı olsunnn..Gülme krizine girdim yahu sinirden kendimi görünce..Dikkat et her adımını izle.
Kızlar ;
Kürtaj olup yada boş gebelik felan geçirip hamile kalmaya çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Ben temmuz ayında kürtaj oldum. 2 ay bekledikten sonra tekrar çalışmaya başladın. Ekim ayı olmadı bakalım kasım ayında olacakmı?
prolaktini yüksek olan varmı aranızda benim 37 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?