Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Sende bu ay deneyeceksin..3 ay korunmuş oluyoruz... Sen kaç haftalıkken kürtaj oldun?Sebebi neydi?

Evet canım bu ay çalışmalar başladı,advanced women programına göre de bugünlerde şansım yüksekmişkaydirigubbakcemile2 Benim bebiş 9 haftalıkken kalbi durmuş.:gitme:Gerçekten doktorlar 3 ay korun demekte haklı, yeni bir hamileliğe anca hazır hissediyorsun kendini.Gelsin bebişlerr göbişimize inşallah.

canlarin nasisniz bakemmmmm hamisimiz varmiiiiii yen haberler varmiii bende denedim olmadiii simdi yine kür aldim zayiflamaya devammmmm

gurbetgüzeli nasıl zayıflıyosun? ne kürü? benim de kilo vermem lazım. önümüzdeki hafta eşimle spora başlamayı düşünüyoruz.

canım bu programdan bende indirdim doğrulu nasıl bu programın

canım bu programdan bende indirdim doğrulu nasıl bu programın

Canım ben başka hesaplayıcılarla da hesaplattım,yumurtlama tarihi olarak hemen hemen aynı günleri işaret ettiler. Ben araştırdım adetinin son günü de hamila kalan var. Bu programa göre bu mümkün değil tabi.Artık planlaması bizden gerisi Allahtan.

Ya kızlar aslında benim bugün çook moralim bozuk.Konuyla hiç ilgisi yok ama bugün gittiğim kuaför kaşlarımı öyle bir aldı ki kendimi tanıyamadım.Çok üzgünüm insan içine çıkamayacak hale geldim.İp ince yaptı ya gıcık oldum. Sürekli gittiğin yere gitmezsen yeni yerler denemek istersen böyle olur. Bana reva bu.:mymeka::mymeka::mymeka:

sarımsağı tuza bas 1 gün kalsın sür hergün gör bak nasıl kaş çıkıyor kaydirigubbakcemile3 ya bende yeni bir şehre taşındım yeni bir kuaföre gidicem haliyle ama korkuyorum kaşlarıma da çok önem veririm başıma gelmez inşallah yoksa kaşımı alanın kaşlarını tek tek yolarım valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Sağolasın Allah razı olsunnn..Gülme krizine girdim yahu sinirden kendimi görünce..Dikkat et her adımını izle.

agustos ayında bende kürtaj oldum canım ilk deneme eylülde oldu ama umudumu kaybetmedim bu iş sabır işiymiş kasımda olur inş

anam nerden bakınırsanız ben bu ay yumurtlamadım sanırsam :bbo: ne akıntı ne kasık ağrısı senağlama hiç bi şey yoktu zaten günleride geçti akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…