Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bnmde yüksekti ilaçla düştü ama 4-5 aydır doktora gitmiyorum sanırım tekrar çıktı.adetim gecikiyo çünkü .

filiz ya bu prolaktin yükselmesinin sebebi geç adet görmekmi hamileliğe neden engel biliyormusun çünkü bana doktor psikolojik yükselmiştir dedi tekrar yapalım testi dedi çünkü geçikme falan olmuyo düzenli adetlerim

bu arada 6 gün önce yumurtlamıştım şimdi ise yumurtalıklarımda batmalar ve sızılar oluyor.inş.bu hayra alamettir:Saruboceq:

valla bnm adetim bikere 9gün gecikti.ondan sonra doktor prl ye bakalım dedi.gerçektende yüksek çıktı 38 di sanırım.ilaçla düştü.ama yine çıkabilirmiş.bende adetim gecikince ona bağlıyorum.evet hamilelliğe engelmiş çünkü süt hormonu sanırım hamileyken yükselmeye başlaması gereken bi hormon ama bizde yükselince vücut kendini hamile sanıp adet gecikiyo sanırım.banada psikoljik dedi.her ay aman şuramda şu belirti falan diye kendimi hamiş hissettiğimden yükseldi bence.herkeste geciktircek diye bişe yok.bide doktor bana süt geliyomu göğsünden demişti

alla allaaa benim 67 çıktı ama hiç gecikmedii herkeste farklı galiba ama dogru ben mr çektirdim o ay hamiş kalmıştım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…