- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.901
Dırırıım dırırım dırırırm
üst üste biniyor yine arılarımmm
dırırım dırırırım Şeniz
Kızlar benim canım çok acıyorGöğüslerim felaket ağrıyor dayanamıyorum artık ((Adetime daha 10 gün var Umarım hayırlı birşeydir...
Sizce gebelik belirtisi olabilir mi???
bu akşam çalışmaların 2.olacaktı ama misafir var
bal yapman dileğiyle :teytey:
yatıyamı kalacaklar canım?
yok canım ya maç varya komşular gelecek ee bütün gece yemekti çaydı koşusturmaca falan yorulucam şimdi yorgun yorgun tadı çıkmaz ya ev ödevi gibi ohaoldumsmile :kedi: :kedi::kedi: :kedi:
yok canım ya maç varya komşular gelecek ee bütün gece yemekti çaydı koşusturmaca falan yorulucam şimdi yorgun yorgun tadı çıkmaz ya ev ödevi gibi ohaoldumsmile :kedi: :kedi::kedi: :kedi:
tüh yaaaa bu maç olayının hiçbir faydası olmadıgını zaten hep söylerimolumunekankayizsmile
ya tamam işte maç var ama maçtan sonrada sizin maç var delikafadulden
[ya tamam işte maç var ama maçtan sonrada sizin maç var delikafadulden
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: ooo gece 3 ten sonra sııkıcı olur yaw :kedi::kedi::kedi::kedi:
yumurtan çatlıyor olabilir, yumurtalıklarında kist olup o sancı yapıyor olabilir, idrar yollarında iltihap olabilir....
Kızlar benim canım çok acıyorGöğüslerim felaket ağrıyor dayanamıyorum artık ((Adetime daha 10 gün var Umarım hayırlı birşeydir...
Sizce gebelik belirtisi olabilir mi???
kızlar ploraktini yüksek olanın adeti gecikiyomuuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?