Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Kızlar benim canım çok acıyorGöğüslerim felaket ağrıyor dayanamıyorum artık((Adetime daha 10 gün varUmarım hayırlı birşeydir...
Sizce gebelik belirtisi olabilir mi???

Kızlar benim canım çok acıyorGöğüslerim felaket ağrıyor dayanamıyorum artık((Adetime daha 10 gün varUmarım hayırlı birşeydir...

canım üzülmemek için belirti yazmıyoruz umarım hayırlı birşeydir azcık daha bekle sonra bir test yap opuyorumnanaktan sırnaşık şey

kıslar ben dışarı çıkıyorum biraz çok sıkıldım evde ev işi çamarşır ütü fln aksmleyın gelırım yıne görüşmek uzere iyi çalışın bisürü bebişlerimis olsun inşallaaaaaaaaaaaaaah

anammm ne guzel bi dilek buuu hepimiz inşallah canım ya vereliniortakbuyrunnnnnnnnn[/QUOTE]

amin canım aminnnnnopuyorumnanaktan

canım olabilir belki gebelik belirtisi.Kasıklarında filan ağrı varmı.Adet ağrısı desek daha adetime 10gün var diyosun.Henüz erken adet sancısı için.Eğer çok şiddetli ağrıların varsa doktora görün derim ben.

kızlar ploraktini yüksek olanın adeti gecikiyomuuu??

evet canım gecikiyo...benimde yüksekti ben evliliğim ilk aylarında korunuyodum...ama her ay 9-10 gün adetim geçikiyodu...prolaktinim yüksek olduğu içinmiş...düşünce düzene girdi...benim şimdide yumurtlama sorunum var herşeyin hayırlısı olsun kısmet nakalım...

SeLam kısLaaaaaaaaaaaaaarkaydirigubbakcemile2
Nerdesiniz yaaaa cNm sıkıLdı bi girim dedim yOksunuzboshayallersmile

ßu ay hiç anLamadm yumurtLadım mı acaßa fisfisfis

ßu sefer hiç vücudumu dinleMiorum oLuruna bıraKtm..kaydirigubbakcemile2

€n azından öyLe yapmaya çaLışıyorm..

Oyüzden çok giremiyorm..

Adet zamanı daha çok geLirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…