Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

benimdde bugün yumurtlama günüm heralde kasıklarımda ağrı oluyo akımtımda coğaldı bugün 13.günüm aslında 15 de olması lazım ama erken yumurtladım sanırım ama ben sunu anladım hesaplayıcılara göre olmuyor yumurtlamam kendim anlıyorum artık ve hep erekn oluyor bakalım artık bu ay inşallah tutar

selam kızlar.. yorucu bir pazar geçirdim..insanın bir pazarı olunca neyi yapacağını şaşırıyo valla.birazda cnm sıkıldı akşam üstü..hayatımda bazı değişiklikler istiyorum artık... :sinifsinif:

annem bende misafir esim trdeeee bakalim bebk isi gelcek yila kaydi zayiflayacammm azdaha herifu bulup yumurtaya da dölleyemeyukkkkk siz ne eddiniz anam iyisiniz insallah hadi kasimda bebisiee kalinnnn

bianka sen ne kadar süredir deniyosun?

yeni girebildim dt_noxeee, ben 1.5 yıldır evliyim yaklaşık ilk birkaç ay korunduk sonra akışına bıraktık ama bir şey olmadı.sonra birkaç ay bildiğiniz boşladım çünkü ülke değiştirdim vs. bu ay tkr daha dikkatli yumurtlamayı takip ederek denemek istedim ama toplamda 6 ayı geçti deneyeli..

Canım yorgunluğunu atıcan diye düşün..

ah canım şimdi gitti misafirlerim ama bende maç yapacak hal yok :)sırtım nasıl agrıyo gücümü toplimda yarınki maça hazırlık yapayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam ilk hamileligimde sırtımda çok agrı oluyordu ve maalesef öldü bebişim ondan hatıra kaldı bende sırt ve bel agrısı daha önce hiç olmazdı sorun olurmu bu bilen varmı aceeepp:)

GünayDın Arkadaşlar
Yorucu Bir pAzartesi sabahından hepinize Merhaba...
Bugün 14. günüm oluyor ama merak ediyorum acaba gecen ay cok stres yaptıgım içinmi 18. gün yumurtladım
acaba her seferındemı 18. gun yumurtluyorum merklardayım.
O yuzden gecen aydan kalan 8-9 adet testımın birini bugun kullanacağım..
Sizce hatamı yapıyorum?
Kafama gecen seferkı kadar takmıyorum ınankı ama çabucvak bebişim olsun ıstıyorum yanii...
24 yas benım ıcın ıdeal yastı hep kafamda gebe kalmak için oyuzden carcabuk göbüşe bebiş konmalı diyorum..

Arılarım kudurmuş durumda :):):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
bence medical ovulsayon testini yap çünkü ypmsanda bi kaç kafanda soru işareti olcak acaba angi gün yumurtladım diye.....testi yap varsa bişey çalışmaları yaparsın bence önemli olan adete kadar sakin beklemek..kaydirigubbakcemile5

Yapiim dimi canımkaydirigubbakcemile5
okey datlum. tesekkurler.

herkese günaydın,

kızlar çalışmalar devam etmekte..benim merak ettiğimi bişey var..
hamile kalıp kalmadığını adet gününden önce nasıl anlarız ?
hissedilir mi ki ?:uhm:

günaydın kızlar hayırlı günler olsun inş. nasılsınız _?
iyiym seliNa23 sen nasılsın cnm?hihoyyyt

allah razı olsun medical duan için...yumurtlama günlerindesin ya akıntı varmı bu ay bende öyle çok akıntı yok anlaymadım wallACADIARZU

Henüz akıntım yok cnm , esasen var ama oyle yumurtlamadakı gıbı yoğun ve yapışkan değil.
bu yuzden yok sayıyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…