Günde 1 defa 2 ampul balım sabah akşam olsa napardim bilemiyorumBen geçen gün geçtim kalça iğnesine. Doktorum aslında olur fakat sana gerekli değil dedi ama ben bir kalça bir göbek şeklinde yapıyorum. Sen sabah akşam yapıyorsun ondan ağrıyor olabilir. Akşamdan akşama yaptığım için muhtemelen bizim sağ sol popo dinleniyor bu süreçte
12. Haftayı düşündükçe geliyorlar bana. Daha var 7 hafta. 7 hafta daha her gün iğne 49 gün daha oy oy. Ama bazı gebeliklerde bu iğneler çok daha fazla kullanılıyormuş doğuma yakın 3-5 hafta bırakanları okudum geçen gün.
Gobek daha kötü bence yaCanim doktoruna sor istersen birazda göbekten olan progestana geç. Biraz kalcan dinlensin de fobek morarsin
Benim bugündü normalde ayy gitmeyeceğim. Daha çok minik. Karından görmeyecek vajinal isteyecek bende strese gireceğim diye çarşamba giderim diyordum ama bekleyebilirim seni
Göbek bende artık hiç acımıyor. Ama çok şişti göbeğim. Çok mu yemek yedim bu iğnelerden mi anlamıyorum. Normalde ben çok zayıfım yumurta toplama öncesi kilom 51 boyum 169. Baya zayıfım ama şimdi tartıya çıkmaya korkar bir hale geldimGobek daha kötü bence ya
Benim kilom değişmedi 53 boy 170Göbek bende artık hiç acımıyor. Ama çok şişti göbeğim. Çok mu yemek yedim bu iğnelerden mi anlamıyorum. Normalde ben çok zayıfım yumurta toplama öncesi kilom 51 boyum 169. Baya zayıfım ama şimdi tartıya çıkmaya korkar bir hale geldim
Ooo sen haftada 3 kere alıyorsun o zaman daha çok para. Umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla da tüm bunlar anı olarak kalır geçmişimizdeAyy senin yine iyi canim benim günde üç tane oyle carptigim an moralim bozuluyor sonra diyorum miniğime şifa olsun neyse analık zor
Hiç tartıldın mıBenim kilom değişmedi 53 boy 170. İlaçlar şişkinlik yapıyor birde kabizlik
Hahha hadi bakalimBenim bugündü normalde ayy gitmeyeceğim. Daha çok minik. Karından görmeyecek vajinal isteyecek bende strese gireceğim diye çarşamba giderim diyordum ama bekleyebilirim seni
Aminnn artik parasını gectim de çok acı çokOoo sen haftada 3 kere alıyorsun o zaman daha çok para. Umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla da tüm bunlar anı olarak kalır geçmişimizde
Benim göbeğim de oyle ve 1 kilo arti var tartıda daha simdidenGöbek bende artık hiç acımıyor. Ama çok şişti göbeğim. Çok mu yemek yedim bu iğnelerden mi anlamıyorum. Normalde ben çok zayıfım yumurta toplama öncesi kilom 51 boyum 169. Baya zayıfım ama şimdi tartıya çıkmaya korkar bir hale geldim
Dün tartıldım dahaHiç tartıldın mıben 3 hamileliğimde de 3 ayda eski kiloma geri geldim çok hızlı bir şekilde. Ama şimdi ya böyle kalırsam diye çok korkmaya başladım. Bu iğnelerin göbekte ki etkisi doğum sonrası gidebilecek mi ya?
Benim de ilk 3 gün hiçbir belirtim yoktu. 4.gün de gece rahim de sızı. 5.gün iğneden sonra baş ağrısı ve ayakta durunca batmalar başladi o kadar. Ne göğüslerim doldu, ne midem ne koku, ne hassasiyet. Hala da hiçbir şey yok. Yemek yaparken ayakta durunca Ne olur moralini bozma. Moral şu süreçte herşeyT+ 3 günün başlangıcından bildiriyorum, minik bir zerrre bile bir değişiklik ya da belirtim yok. İlaçlardan kaynaklı olabilecek kadar bile yok. Sanırım olmadı vucuduma kal geldi
çünkü. Bi tık mutsuzuz ama halledicez
Çok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorumHahha hadi bakalimperşembe karından gözükür belki diye düşünüyorum benimki de ama gel perşembe sabah çocukların ilk fotoğraflarını alalım gelelim insallahh
Canım etkileniyorsan buraya biraz ara ver o zaman. Ya da negatif şeyleri okuma geç. 2025 anneler sayfasına bak mesela.Ben onlara bakıyorum.aşı ne zaman olmuşlar falan unuttuk bu işleriÇok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Canim hiç korkma değerin cok iyi massallah. Ultrason da cok guzel şeyler göreceksin. Burada fazla takilmamaya calis gerçekten. Gercek hayatta ölümsüzlük cok daha az ki değerin sağlıklı arttı hiç endiselenme. Benim de hiç belirtim yok nerdeyse . Bir kaç hafta zorlar bizi zaten sen daha iyi biliyorsunÇok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Çok güzell haberler bekliyoruzHaftaya salı 28 ekim e randevu verdi doktorum.Dediğim gibi hem kese, hem kalp atışı bir arada olsun dedi. Tahmin etmiştim. Geçen seferde öyle vermişti. Karı koca bekleyemeyiz biz Çarşamba başka bir doktora gidip kese bakacağız
okuma damyycim baazı postlar cidden çöplük boşuna kendini üzmeÇok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Şimdi gördüm evet bahçecideydim şimdi ırenbe alper beydeyim bende. 3.gundesiniz sanırım şuan. Umarım tutunmustur. Kaçıncı denemeniz? Siz neredeydiniz alper beye gectinizmerhaba sizi konunuzdan biliyorum bahçecideydiniz di mi suan sanırım aynı yerdeyiz yarın transferim var benim de alper beydeyim. Umarım bu sefer poz alırısnız , alırızben de baya ilaç kullanıyorum iğneler vs haliyle.
Grubun enerji kadını sana neler oluyor kendine gelÇok korkuyorum ben ultrasona girmekten. Yanımda eşimde yok. Ya kötü bir şey olursa Bilmşyorum ya beynimi hazırlamam lazım ama nasıl bilmiyorum. Bu hissizlik insanın kafasında kurguları arttırıyor. Çok fazla negatif şeyler okumak kadınlar kulübünde kafamda sorgulatıyor. Bir cesaret gitmem lazım ama nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?