• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Allahım çok zor beklemek, gerçekten kalp sızısı, çarpıntısı yaşıyor insan 💕
Tüm sonuç bekleyen ve bekleyecek olan arkadaşlarım tüm dualarım bizimle. Her gün kendime de sizlere de dua ediyorum. Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirme, sen işimizi kolaylaştır zorlaştırma, evlatlarımıza sağlıkla hayırla kavuştur bizleri inşallah🤲

Çok haklsıın valla olsun sigara fayda zarar ben hep öyle bakıyorum içiçci olduğum için :D Çok şükürler ve maşallahlar olsun bu sefer sağlam zemindeler çok şükür 💃 Haydi artık sizleri 3 evetle keselere kalp atışlarına gönderiyorum ben :D
Sigara olayı beni cok korkutuyor. Hiç bir çocuğumda sigara içmedim emzirirkende dahil. Hamile olduğum an kızımda bırakmıştım sonra 7-8 sene sonra yeniden başladım ve şimdi bırakamıyorum. Zaten en çokta bu sigara içtikten sonra tribe giriyorum ya bir şey olduysa diye.

Şimdi transferi olan arkadaşlarıma birkaç sorum olacak:

1- kıyafet değişiyoruz mu transfer esnasında önlük vs mi giyiyoruz yoksa kendi kıyafetlerimizle eşofman
Sigara olayı beni cok korkutuyor. Hiç bir çocuğumda sigara içmedim emzirirkende dahil. Hamile olduğum an kızımda bırakmıştım sonra 7-8 sene sonra yeniden başladım ve şimdi bırakamıyorum. Zaten en çokta bu sigara içtikten sonra tribe giriyorum ya bir şey olduysa diye.
Ben de bırakamıyorum zaten stresli bi süreç azaltayım diyorum işte elimden geldiğince. Ben de aynı ya birebir aynı şeyler hissediyoruz hemen bi tribe girmece :) Tiryakilik zor da işte ama stres yapmak da daha sakıncalı diye sigara konusunda rahatlatıyorum ben kendimi :)

Allahım şimdi çıktı. Ne kadar zormuş beklemek. Yemin ediyorum stresten sigara içtim. Şükürler olsun 🤲
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627
Haftaya çarşamba günü randevu verecekler kese için 🧿🍀🙏💃
Ayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam oh dedim yemin ediyorum. Kendime ayrı size ayrı strese giriyorum. Hepimiz bu yolda beraber yürüyelim lütfen ya 🙏

1- kıyafet değişiyoruz mu transfer esnasında önlük vs mi giyiyoruz yoksa kendi kıyafetlerimizle eşofman

Ben de bırakamıyorum zaten stresli bi süreç azaltayım diyorum işte elimden geldiğince. Ben de aynı ya birebir aynı şeyler hissediyoruz hemen bi tribe girmece :) Tiryakilik zor da işte ama stres yapmak da daha sakıncalı diye sigara konusunda rahatlatıyorum ben kendimi :)
tüm kıyafetlerini çıkarıyorsun önlük veriyorlar bir de bone terlik

Bugün eşime aynı şeyi söyledim zaten çok stresliyim sanki ben bırakmak istemiyor muyum her içimde kendime ne kadar kızıyorum ne kadar nefret ediyorım kendimden. Bırakacağım ama şuan değil bir de bunun stresine giremem dedim. Şarap çekiyor canım bir kaç gündür onu da içmiyorum. Başlı başına stres. Ben transfer günü öncesi bir kadeh içmiştim 😂 bilseydim 2 içerdim

Ben atlet giymiştim sonrasında sıcak kalsın karnım diye. Onu çıkarttırmadılar. Bir ee uğur taşımız vardı çocuklarla onunla beraber girmiştim transfere 😂

Bugün eşime aynı şeyi söyledim zaten çok stresliyim sanki ben bırakmak istemiyor muyum her içimde kendime ne kadar kızıyorum ne kadar nefret ediyorım kendimden. Bırakacağım ama şuan değil bir de bunun stresine giremem dedim. Şarap çekiyor canım bir kaç gündür onu da içmiyorum. Başlı başına stres. Ben transfer günü öncesi bir kadeh içmiştim 😂 bilseydim 2 içerdim
Ben itiraf ediyim geçen cumartesi rakı içtim iki duble :) Arkadaş ortamındaydım bi anda yuvarlayıvermşim fark etmeden :)

Benim de eşim öyle bırakınca nasıl bir sinir küpü olduğumu gördü geçmişte suan karışmıyor hiç :D Bırakıcaz biz de inşallah kurtulcaz o illet seyden :)

Ben de bu akşam 1 kadeh beyaz şarap içsem olur mu ki 🤗🙄

Ben itiraf ediyim geçen cumartesi rakı içtim iki duble :) Arkadaş ortamındaydım bi anda yuvarlayıvermşim fark etmeden :)

Benim de eşim öyle bırakınca nasıl bir sinir küpü olduğumu gördü geçmişte suan karışmıyor hiç :D Bırakıcaz biz de inşallah kurtulcaz o illet seyden :)

Ben de bu akşam 1 kadeh beyaz şarap içsem olur mu ki 🤗🙄
Doktor değilim tavsiye veremem fakaaaat son akşam ya şimdi değilse ne zaman yani 😂 ben öyle yaptım 1 kadeh içtim. Şimdi buzdolabında bana bakıyor ben ona bakıyorum sürekli bakışıyoruz. Ne zaman bu özlem bitecek bilmiyorum.

Ohhh yarasın rakı masasını da özledim yaaa. bence şimdi bırakma. Yabi kötü bir arkadaş oldum şuanda affet fakat onun stresiyle baş etmek bence daha zor. Ama azaltmaya çalışman bir dost tavsiyesi olur. Ben İqos içiyorum fakat azalttın mı diye soracak olursan ne yazık ki onu da başaramadım

Ben 30 umdan sonra içmeye başladım. İkizlerde içmiyordum zaten.
Şimdi de keyif içiciliğim vardı. Akşam dan akşama 3,4 tane. Hiçbir transfer de içmedim ama bugün çok stres oldum. 3 saat te çıktı sonuç 🙈 ama ben sormuştum doktora bırakınca strese gireceksen bırakma 3 tane içiyorsun zaten iç demişti. Ben 4 gündür her akşam 1 tane içtim. Bugünden itibaren tövbe ağzıma sürmem 🥰

Ben 30 umdan sonra içmeye başladım. İkizlerde içmiyordum zaten.
Şimdi de keyif içiciliğim vardı. Akşam dan akşama 3,4 tane. Hiçbir transfer de içmedim ama bugün çok stres oldum. 3 saat te çıktı sonuç 🙈 ama ben sormuştum doktora bırakınca strese gireceksen bırakma 3 tane içiyorsun zaten iç demişti. Ben 4 gündür her akşam 1 tane içtim. Bugünden itibaren tövbe ağzıma sürmem 🥰
Offf seninki bir şey değilmiş ya. Ben İqosa çok abandım. Strese girdikçe odaya kaçıp içtim. Sigara içsem içemem muhtemelen. Ben bir daha Terrea almayayım. Sigaradan zaten midem bulanıyor onu içeyim de midem bulansın içemeyim 😂

Doktor değilim tavsiye veremem fakaaaat son akşam ya şimdi değilse ne zaman yani 😂 ben öyle yaptım 1 kadeh içtim. Şimdi buzdolabında bana bakıyor ben ona bakıyorum sürekli bakışıyoruz. Ne zaman bu özlem bitecek bilmiyorum.

Ohhh yarasın rakı masasını da özledim yaaa. bence şimdi bırakma. Yabi kötü bir arkadaş oldum şuanda affet fakat onun stresiyle baş etmek bence daha zor. Ama azaltmaya çalışman bir dost tavsiyesi olur. Ben İqos içiyorum fakat azalttın mı diye soracak olursan ne yazık ki onu da başaramadım
Ben geçen düşük olanda 1 kadeh rose içmiştim transferden önce. 🤣 yumurta toplama da içmiştim Funda hocam ben şarap içtim birazcık 3 kadeh kadar dedim. O da birşey olmaz ben oğluma hamileymişim bilmiyordum neler neler içtim demişti 🤣

Ben geçen düşük olanda 1 kadeh rose içmiştim transferden önce. 🤣 yumurta toplama da içmiştim Funda hocam ben şarap içtim birazcık 3 kadeh kadar dedim. O da birşey olmaz ben oğluma hamileymişim bilmiyordum neler neler içtim demişti 🤣
Ah be arkamda bıraktığım 2 kadehime yandım şuan da 😂

Önlükle giriyorsun transfere. Rahat şeyler eşofman giy git.

Kizlar transferden once clinoleic serum taktiran varmi? Varsa kac ml aldiniz kac kere taktirdiniz?
Transferden 2 gün önce
250 ml Clinoleic + 1000ml izotonik serum 6 saat sürdü
Transferden 4 gün sonra
250 ml Clinoleic + 1000ml izotonik serum 5 saat sürdü
Transferden 11 gün sonra
250 ml Clinoleic + 1000ml izotonik serum 5 saat sürdü
6 gün sonra son doz takılacak

1 yeterli canım 😘 bence keseyi görünce kalp atışını duyunca bırakırsın inanıyorum 🍀

Back
X