• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder ki
Her yerin laboratuvarında ekipmanlar farklı olduğu için değerler değişiyor. Eylül transferleri sayfasında birisi vardı. İlk kanı 53 sonra başka yerde 2.kanı vermiş artış az olunca korkmuş. Tekrardan dan ertesi gün ilk kan verdiği yere gitmiş değerin 2 katı arttığını görmüş.

Arkadaşlar benim bugün 3. Günüm biliyorum çok erken ama hiç bir belirti hissetmedim birde daha önceki negatiflerde hep vajinamda fitili atarken bir sertlik olurdu zor atardım tabi kan sonucuma yaklaştıkça öyle olursu bu durum şimdi 2. Günden başladı sanki orda kocaman bir şişlik var hani adet öncesi olurya kuruluk o yüzden güzel düşünemiyorum gene olmadı gibi geliyor

Her yerin laboratuvarında ekipmanlar farklı olduğu için değerler değişiyor. Eylül transferleri sayfasında birisi vardı. İlk kanı 53 sonra başka yerde 2.kanı vermiş artış az olunca korkmuş. Tekrardan dan ertesi gün ilk kan verdiği yere gitmiş değerin 2 katı arttığını görmüş.
Doğru mantıklı sordum doktoruma buraya gel önemi yok dedi ama yinede ben iki yere de gidip ölçtürürüm aynı gün içinde iki farklı kan versem sorun olmaz heralde

Arkadaşlar benim bugün 3. Günüm biliyorum çok erken ama hiç bir belirti hissetmedim birde daha önceki negatiflerde hep vajinamda fitili atarken bir sertlik olurdu zor atardım tabi kan sonucuma yaklaştıkça öyle olursu bu durum şimdi 2. Günden başladı sanki orda kocaman bir şişlik var hani adet öncesi olurya kuruluk o yüzden güzel düşünemiyorum gene olmadı gibi geliyor
Benimde 10.günüm 9.gün hafif lekelenme ile pozitif sonuç aldım ama bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hiç bir belirti yaşamadım halada yok kendinizde belirti arayıp strese girmeyin bence güzel tutunur inşallah 🙏

Benimde 10.günüm 9.gün hafif lekelenme ile pozitif sonuç aldım ama bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hiç bir belirti yaşamadım halada yok kendinizde belirti arayıp strese girmeyin bence güzel tutunur inşallah 🙏
İnşallah ya işte bende artık belirtiyi geçtim sadece rahmim aşağı doğru inmiş ya adet olurken gibi ondan korkuyorum

Sonucun çıkmadı mı canimm

Kan veremedim biraz geç gitmişim kan vermek için ama test aldım erken gebelik testi. Negatif malesef.Zaten hiçbir şey hissetmiyordum.
Kaçıncı gününüz? Fakat öğlen yapmayın bence idrar testleri sabah daha net sonuç veriyor

Ben testimi dün akşam başka yerde verdim cumartesi sabah tekrar çağırdı doktor tedavi gördüğüm merkezde yapmak için hiç böyle bişey demedi yarın gidip akşam yine aynı yerde versem mi ne kadar fark eder ki
Noldu ya ben geçmişe gittim ama göremedim

Benim bir tüp bebek denemem oldu o yüzden karşılaştırma yapamayacağım fakat her transfer farklı bir tecrübe. Kötü düşünmeyin hemen. 3. Gün için belirti aramak biraz da erken sanki. Benim çok ağrım olmuştu nitekimde hala bazen oluyor. Ama bu bende oldu diye sizde de olacak değil. İçinizi ferah tutun strese girmemeye çalışın lütfen. Dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur 🙏

Evet ya ben gunler sonra rahat bi uyku uyuyabilirim bugün de yarının stresi sardı 😅😅 guzel haberini bekliyoruzz yarin da arkandan geleceğim insallahh
Ben artık cesaret edemiyorum kan vermeye. Sanki kötü bir şey görecekmişim gibi korkmaya başladım. Direk ultrasona girmek istiyorum. Böyle bir korkunun içine girdim

Noldu ya ben geçmişe gittim ama göremedim
Benim normalde test günüm cumartesiydi ama dün lekelenme olunca doktorum test istedi başka klinikte test verdim cumartesi de aynı yerde aynı saatte vermem gerekiyor mu gerekmiyor mu onu konuştuk 😄

Ben artık cesaret edemiyorum kan vermeye. Sanki kötü bir şey görecekmişim gibi korkmaya başladım. Direk ultrasona girmek istiyorum. Böyle bir korkunun içine girdim
Korkma korkma değerin cok guzel massallah. Kan sonucu beklemek kadar geren bir sey yokmuş gerçekten. Bu kadar stres ile iyi başa cikiyor mercimeklerrr

K Kittylovers test sonucun çıkmadı mu hala? Her şey yolunda de lütfen hadi müjdeli haberlerinle gel 😍😍
Allahım şimdi çıktı. Ne kadar zormuş beklemek. Yemin ediyorum stresten sigara içtim. Şükürler olsun 🤲
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627
Haftaya çarşamba günü randevu verecekler kese için 🧿🍀🙏💃

Allahım şimdi çıktı. Ne kadar zormuş beklemek. Yemin ediyorum stresten sigara içtim. Şükürler olsun 🤲
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627
Haftaya çarşamba günü randevu verecekler kese için 🧿🍀🙏💃
Çok haklsıın valla olsun sigara fayda zarar ben hep öyle bakıyorum içiçci olduğum için :D Çok şükürler ve maşallahlar olsun bu sefer sağlam zemindeler çok şükür 💃 Haydi artık sizleri 3 evetle keselere kalp atışlarına gönderiyorum ben :D

Back
X