Aşırı düşük değer 10. Günde canım doktorun ne dedi5.gun evet ilacı falan bıraktım üzüntüden yaa olumsuz hibi
Sevgili çiti piti 1730 değerinden sonra artık düşük riskinin azaldığını söylüyor. Bu düşünce biraz beni rahatlattı fakat en rahatlayacağımız nokta ultrason fotoğrafı olacak bence. Ben böyle sanki hayali bir varlık varmış karşımda bir hayal ürünü gibi bir simülasyonun içindeymişim gibi hissediyorum zaman zamanNormal sanırım. Şöyle düşünüyorum normal Gebeliklerde de böyle ağrı sancı oluyordur. Onu adet olacağız sanıp ona yoruyoruz, önemsemiyoruz. Sonra adet geçirmesinden dolayı gidip test yaptırıp hamileliği öğreniyoruz.
Ama bunda herşeyi bildiğimiz ve vücudumuzu dinlediğimiz için evhamdan dolayı her ağrı sızı da eyvah diyoruz. Ama öyle kolay değil süreç. Maddi ve manevi çok yıpratıcı. O yüzden biz böyle endişe etmeye devam arkadaşım.Bebişler iyice gömülüyor yer açıyor kendilerine, amin
Hayırlı uğurlu olsun pozitifi görmek nasip olsun sanadaValla geldim de inşallah pozitiflerimle de gelirim Her kişide farkında olmadan tekrar aynı heyecanı yaşıyoruz di mi bu süreç cidden değişik
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin be tavsiyelerin içinHayırlı uğurlu olsun pozitifi görmek nasip olsun sanada2 gün arkadaşlarında dediği gibi dinlen ama arada kalk yürü evin içinde sürekli yatma 2 günden sonra ufak ufak hayatına geri dönersin inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bana 627nden sonra kimyasal riski yüzde 5 in altına indi. Artış hızın 48 saatte 2 katından yüksek dedi. Daha düşük eşiğine gelemedimSevgili çiti piti 1730 değerinden sonra artık düşük riskinin azaldığını söylüyor. Bu düşünce biraz beni rahatlattı fakat en rahatlayacağımız nokta ultrason fotoğrafı olacak bence. Ben böyle sanki hayali bir varlık varmış karşımda bir hayal ürünü gibi bir simülasyonun içindeymişim gibi hissediyorum zaman zaman
Çoğunlukla yapıldıKızlar kan testinden önce idrar testi yapan var mı
Sonuçlarınız ne oldu kan testinden kaç gün önce yaptınız benim kan testine 4 gün kaldı yapsam çıkar mı acabaÇoğunlukla yapıldı
Oooo hepimizKızlar kan testinden önce idrar testi yapan var mı
Dualarımız seninleKızlar kan verdim bende inşallah güzel sonuçlar alırım
Bak çok güzel demek ki bu ağrılar bebeklerimizin anne ben geldim ağrısıBana 627nden sonra kimyasal riski yüzde 5 in altına indi. Artış hızın 48 saatte 2 katından yüksek dedi. Daha düşük eşiğine gelemedim
Çift çizgiyi kaçıncı gün gördünüz peki . Yapmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum T+ 8 deyim benOooo hepimizben 4. Gün yapmaya başladım.
4. gün çok çok silik çizgi. 5. Gün silik çizgi ve kan testiyle öğrenmiş oldum. Ama bu benim sabırsızlığım ile alakalı. Geç döllenmiş olsaydı göremezdim ben riske girdim görebilmek için.Çift çizgiyi kaçıncı gün gördünüz peki . Yapmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum T+ 8 deyim ben
Ayın 21 i için kan testi günü dedi doktor garanti olsun . Ama dayanamayıp yarın idrar testi yaparım gibi4. gün çok çok silik çizgi. 5. Gün silik çizgi ve kan testiyle öğrenmiş oldum. Ama bu benim sabırsızlığım ile alakalı. Geç döllenmiş olsaydı göremezdim ben riske girdim görebilmek için.
T+8 desiniz yarın sabah bence direk kan verin.
Grubun sabırsızı 1.sirada sensin zatenOooo hepimizben 4. Gün yapmaya başladım.
Sonuçlarınız ne oldu kan testinden kaç gün önce yaptınız benim kan testine 4 gün kaldı yapsam çıkar mı acaba
Çıkar diye düşünüyorumSonuçlarınız ne oldu kan testinden kaç gün önce yaptınız benim kan testine 4 gün kaldı yapsam çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?