- 31 Ağustos 2025
- 516
- 374
- 18
- 44
HamdolsunBenim mercimek sizinkini takip ediyor . Dün 561 geldi 11.gün. sizinde 600 bandindaydi. Bugün tekrar kan vereceksiniz bende yarin verecegim ona göre pazartesi bize randevu verecekler. Acaba pes pese mi göreceğiz o zamann. Ayy cok heyecanlı icim içime sığmıyor sanki elhamdülillah
İşte bende öyle düşünüyorum. Pazartesi çağırdı doktorum gel bakalım dedi yine ama yok ya ben istemiyorum. Cumaya kadar kalp atışını görmesem bile bebeği görürüz herhalde dimi? Yani alttan muayene olduk diye sorun olacak diye bir şey yok fakat benim ortanca oğlumda 5+2-3 mü ne tam hatırlatıyorum alttan bakınca kanamam olmuştu. O zaman çok korkmuştum. 12. Haftaya kafar devam etti. Çok ağladım çok korkmuştum bir şey olacak diye çok şükür aldım kucağıma. Ama o korku yetti bana. Bir daha erken hayatta gitmemYok salı ya da çarşamba günü ara kese randevusu verelim dedi doktorum. Çünkü kendisi benim transferimi yaptıktan 10 gün sonra hastane değiştirdi. 15 ekim de Acıbadem hastanesine geçti. E ben de mecbur ona gideceğim. Herşeyimi bilen o. Bebişleri yerleştiren oBence 27 ekim haftası çağırır kese kalp bir arada olsun diye. Geçen sefer öyle yapmıştı çünkü. Erken zamanlarda çok alttan muayene istemiyor herhalde. Yani bu hafta alttan bakmak yerine 1 hafta sonra karından bakma taraftarı.
Valla ben sadece biraz duygusalım o da zaten yengeç burcuyum ota bka cok kolay ağlarımBen de öyleyim yaahiç o moda giremedim henüz ruhen bile. Neyse ki yalnız değilmişiz :)
O kadar haklisiniz kiiii. Bende benimkinin verecegi randevuya gore bakayim o zaman. Hihii tamam o zaman bende sizin gibi yapayimValla benim ki geçen sefer gibi 2 hafta sonra gel derse kusura bakmasın bu sefer ben 25i gider özel e keseli görür, bebişlerimin fotosunu alırım. Sonra onu beklerimGeçmiyor zaman, acaba öyle mi, böyle mi, tek mi, çift mi, birşey oldu mu diye düşünmeden edemiyorum görmeden rahat edemeyeceğim
Evet evet 3 gün önce ben öfke bombasıydım. Çok sinirliydim gün boyu, dün de duygusal. Bahçede bir yavru kedi var 1 ay oldu doğalı. Gözleri gelişmemiş, kör. Ay o niye böyle diye yedim bitirdim kendimi. Biberonla besliyorum onu 3 gündür. Eve alacağım. Kör yapamaz dışarıda. Aman evde 3 tane var zaten 4 de olsun diyorum. Eşim Allâh razı olsun, tamam alalım dediUmarım benim de bu iyiyie işarettir. Sadece ağlak ve sinirli duygusal bi top oldum. O da ilaçların etkisi eminim sürekli duygusal modda takılı kaldım.
Çok guzel düşünmüşsünüz. Bende de 2 kedi var elimden bebek ,yavru cok kedi geçti cok yuvalandirma yaptım hiç kıyamam Bende.Evet evet 3 gün önce ben öfke bombasıydım. Çok sinirliydim gün boyu, dün de duygusal. Bahçede bir yavru kedi var 1 ay oldu doğalı. Gözleri gelişmemiş, kör. Ay o niye böyle diye yedim bitirdim kendimi. Biberonla besliyorum onu 3 gündür. Eve alacağım. Kör yapamaz dışarıda. Aman evde 3 tane var zaten 4 de olsun diyorum. Eşim Allâh razı olsun, tamam alalım dedi
Ayy cok sevindim kedo içinEvet evet 3 gün önce ben öfke bombasıydım. Çok sinirliydim gün boyu, dün de duygusal. Bahçede bir yavru kedi var 1 ay oldu doğalı. Gözleri gelişmemiş, kör. Ay o niye böyle diye yedim bitirdim kendimi. Biberonla besliyorum onu 3 gündür. Eve alacağım. Kör yapamaz dışarıda. Aman evde 3 tane var zaten 4 de olsun diyorum. Eşim Allâh razı olsun, tamam alalım dedi
Ya enerji meselesi değil de bu şey ağrım oluyor yatağa çekiliyorum. Bugün de tam tersi ağrım falan yok. Anlamadım neden öyle. Bir var bir yok. Yok olunca da korkuyorum var olunca daAyy bakalım cok heyecanlıyım benim ilk olduğu icin sudan çıkmış balık gibi hissediyorumneyi nasil yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bir de pek enerjim yok sanki sürekli yorgun gibiyim o da alışkın oldugum bir sey degil . Sen de oyle misin ?
Köpeğimizi kaybettik 2 sene önce. 1 daha da almadık. Çok etkilendi eşim onun kaybından. Ama bahçede 14,15 tane kedi var. Onlara minik minik kedi evleri yaptık. Beslenme alanı yaptık. Sabah akşam bakıyoruz onlara da. Her doğuranı eve alıyoruz. Kapalı balkonda 1 hafta bekleriyle bakıp az palazlandırıp bahçeye salıyoruz.Ayy cok sevindim kedo içinben de cok seviyorum kedi köpek ama full alerjiğim evde besleyemiyorum o sebeple kusum var 3 senedir bizle. O yetiyor şimdilik bize ama ne büyük sevaptır kör kedi beslemek
5. gündeyim benim de yokBen hiç transfer olmış gibi hissedemiyorum kendimi ya , vucudumda hiç bir
değişiklik yok ruhen de yok fiziken de
Evet o bende de oluyor. Normal demek ki her sey normal ya bilemedim ki bendeeYa enerji meselesi değil de bu şey ağrım oluyor yatağa çekiliyorum. Bugün de tam tersi ağrım falan yok. Anlamadım neden öyle. Bir var bir yok. Yok olunca da korkuyorum var olunca da
Bence normal değerleriniz güzel yükselmiş çok şükürArkadaşlar, mide bulantısı falanda yok hiç bir şey yok. Normal mi bu kadar hissiz olmak?
Bu konuda kesinlikle haklısınız fakat hissizlikte cok kötü bir şey yani. Kızımda aylarca bir şey yiyememiştim. Ama hissizlik mi bulantı mı dersen bulantı derim en azından varlıklarını hissedecek bir şeyim oluyor.Bence normal değerleriniz güzel yükselmiş çok şükürbelirti olunca daha da güvende hissediliyor belki ama çoğu gebenin hayali bulantısız, ağrısız gebelik geçirmek o yüzden keyfini çıkarın bence
İnşallah yakında kalp atışlarını görünce içiniz çokça rahatlayacakBu konuda kesinlikle haklısınız fakat hissizlikte cok kötü bir şey yani. Kızımda aylarca bir şey yiyememiştim. Ama hissizlik mi bulantı mı dersen bulantı derim en azından varlıklarını hissedecek bir şeyim oluyor.
Amin umarım öyledir hepimizin tutunsun yavruları güçlü güçlüİnşallah yakında kalp atışlarını görünce içiniz çokça rahatlayacaksonra karnınızın belirginleşmesi, sık idrara çıkma vs. derken zaten hep kendilerini biz buradayız diye gösterecekler güzel yanlarına odaklanın değerleriniz güzel yükseliyor onu düşünün
Kaçıncı gününüzdesiniz şuanda? Dilerim ki yakın zamanda rahimizde şenlik olur her şey dilediğiniz gibi olaun biran önceKizlar bende neqatif beta 4.4 cikti bilmiyorum artarmi ama doktorum neqatif dedi cok uzgunum.o yuzden idrarda cikmamis demekki olmayinca cikmiyor
Darısı başımızaaaBen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?