• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bende uyuyamıyorum canim namazdan sonra hiç 🥲 hadi bana dua edelim bu sabah icin🤲🥰
Bu arada o iğneyi daha önce vurdurdum ama bende cok acitmisti sonra üzerine otururken falan ağrı yapmisti ama tercih senin tabiii
Dualarım tabiki seninle. Hadi güzel haberlerinle dön bize 😍😍

Ben kalçadan kullanıyorum progestan 50 mg hergün 2 ampül olmak üzere. Vurulurken hiç acıtmıyor sonrasında hafif baskı hissediyorsun bende yorumları okuyup çok korkmuştum ama öyle aman aman bir acısı yok fiyatıda bir kutusu içinde 5 ampül var 350 gibi bişey galiba
Sen baya çok kullanıyormuşsun. Neden öyle acaba?

Benim neden çok az çıkmış ya 0.2 çıkmış. Transferden 5 gün önce bakılmış ama benimkine bir daha da bakılmamış. 29 eylülde baktırmışım 4 ekimde transfer işte
Transferden 5 gün önce 0.50 altı çıkmalıymış zaten benim de 0,41 cıktı. Bazı doktorlar da 1 altını referans alıyormuş. Yukarda çıkarsa zaten transfer iptal . O nedenle senin olması gereken değerde 🥹

Ben neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Ben progestan iğne kullanıyorum kalçadan 2 ampul birden biraz yağlı iğne olduğu için acıtıyor 😅

Ben progestan iğne kullanıyorum kalçadan 2 ampul birden biraz yağlı iğne olduğu için acıtıyor 😅
Göbek hiç yok mu sende de? Bende doktoruma yasayım birazdan. Kayınvalidemin evindeyim zaten kadın hemşire. Yapsın işte bana da akşamları

Transferden 5 gün önce 0.50 altı çıkmalıymış zaten benim de 0,41 cıktı. Bazı doktorlar da 1 altını referans alıyormuş. Yukarda çıkarsa zaten transfer iptal . O nedenle senin olması gereken değerde 🥹
Seninse iyimiş o zaman. Sen 30-40 lar diyince dedim neden öyle diğerleri. Ben çok heyecanlıyım senin için. Çok güzel geçsin transferin

Kızlar, dün transfer oldum :) Tedaviye Şubatta başlamıştık, haziranda anca opu olabildi, transfere de yeni gelebildim. Aylardır heyecanla beklediğim bir şeydi bu ama şimdi çook hissizim 🥺 sanki bir şey değişmemiş gibi. Tamam oldu da noldu yani modunda dolaşıyorum. Sizce anormal mi bu?
Bence süreçler uzun diyw böyle hissediyoruz. Ben de mayısta basladım anca bu ay nasip oldu transfer artık. Belli bi müddet sonra rutin haline geliyor bence gidip gelmek işlemler falan odak noktayı kaçırıyoruz 🤗 Ben de transfer olucam ya mesela hiç heyecan yok. Sanırım böyle oluyor bu sürecin her bir evresi kendine has duygular barındırıyo çok değişik 🥲

5.gun evet ilacı falan bıraktım üzüntüden yaa olumsuz hibi
Bence bırakmayın. Geç tutunmuştur bir şey olmuştur belki. 2 gün sonra yenileyin derim yada yarın. Çünkü tam sınır. Hamilelik olmasa bence o kadar çıkmazdı

Bence süreçler uzun diyw böyle hissediyoruz. Ben de mayısta basladım anca bu ay nasip oldu transfer artık. Belli bi müddet sonra rutin haline geliyor bence gidip gelmek işlemler falan odak noktayı kaçırıyoruz 🤗 Ben de transfer olucam ya mesela hiç heyecan yok. Sanırım böyle oluyor bu sürecin her bir evresi kendine has duygular barındırıyo çok değişik 🥲
O hissizliğin arkasınından da korku ve heyecan geliyor işte

Ben neden uyuyamıyorum ya. Sabah sabah merak ettim. progestan kalça iğnesi kullanan var mı? Fiyat olarak hem daha ıygun hemde koruyuculuğu çok daha iyimiş. Ama çok acıtıyor diyorlar. O acıyla nasıl baş ederim bilemedim. Kullanan var mı aramızda
Ben kullanıyorum acıtıyor epey bı kutuda beş tane var 380tl gıbı bısı

Herkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?

Sen baya çok kullanıyormuşsun. Neden öyle acaba?
Valla bilmiyorum ben herkes aynı kullanıyor sanıyordum sonradan farkettim 😁 Kist ve miyom var ondan olabilir belki hiç sormadım da doktorum 2 ampül dedi tamam dedim 2 haftadır yaptırıyorum 😄

Valla bilmiyorum ben herkes aynı kullanıyor sanıyordum sonradan farkettim 😁 Kist ve miyom var ondan olabilir belki hiç sormadım da doktorum 2 ampül dedi tamam dedim 2 haftadır yaptırıyorum 😄
Yaaa günde iki kere iki haftadır çok zor değil mi? Sonuç güzel olsun dilerim bende bugün kalçadan yaptıracağım doktoruma yazdım

Herkese merhaba 7 ekimde 3.gün embriyo transferi oldum 8 hücreli 1.kalite olduğu söylendi ve 19 ekimde test vermemi istedi doktorum. Bugün 10.günüm ben dayanamayıp kan verdim ve 0.33 olduğunu gördüm çok üzgünüm çok ağlıyorum. Sizce pazar gününe kadar artma olma ihtimali var mı ?
Umarım artar 🙏 Umudunu yitirme yine de 🥹

Back
X