• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Aynı gün kalp atışına gidicem güzel haberlerle gelicez 🙏🏻😘
Aaaa o zaman duyarım diyorsun yani seninle hemen hemen aynı ilerliyor bizim gebelik süreci. O zaman haftaya gelsin ilk pıt pıtlar❤️ unutursam sana yazmayı diye yazıyorum sen unutma bu detayı. Videoya çekmeyi unutma.

Önce sağlıkla gelişmeye devam edecek embriyom için dua ediyorum sonra da ikisininde tutmuş olma ihtimali için dua ediyorum 🙏 yükseliş hızı bazen korkutmuyor değil ama beni. Genelde hep x3 gibi bir artış var. Gerçi çiti piti diyor ki, artıştan çok değerin olduğu ölçüymüş önemli olan. İkizi bu belirliyormuş.
Hmm anladimm. Bana bile ikiz ihtimali var diyorsa sana hayde halde diyordurrn😅😅 tabiki aminn orası oyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 yani benim ilk olacagi icin gönlüm ikizden yana da rabbim hayırlısını versin de bir veya iki fark etmez tabikii🥰🥰

Aaaa o zaman duyarım diyorsun yani seninle hemen hemen aynı ilerliyor bizim gebelik süreci. O zaman haftaya gelsin ilk pıt pıtlar❤️ unutursam sana yazmayı diye yazıyorum sen unutma bu detayı. Videoya çekmeyi ununutma.
Evet aklımda o 😍 doktor duyarız dedi bakalım inşallah 🥰🧿

Hmm anladimm. Bana bile ikiz ihtimali var diyorsa sana hayde halde diyordurrn😅😅 tabiki aminn orası oyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 yani benim ilk olacagi icin gönlüm ikizden yana da rabbim hayırlısını versin de bir veya iki fark etmez tabikii🥰🥰
Kan değerine göre mi diyor doktorun canim😊

Hepimize hayırlı haberler gelsin 🙏🏼ağrım hatta hissettiğim pek bir şey yok gibi göğüslerim hassaslaştı, biraz bugün kasıklarımda belli belirsiz ağrı gibi oldu. O da var diyemem bile
aminn. benim de belirtim yok ilkinde kasık ağrım olmuştu dediğiniz gibi göğüs hassasiyeti ama ilaçlara bağlamıştım pozitifi gördüm kimyasal oldu bunda hiç kasık ağrısı olmayınca acaba tutmadı mı diyorum🫠

Arkadaşlar transfer sonrası bugün 4. Günüm evde erken gebelik testi vardı dedim bu akşamdan yapayım nasılsa çıkmaz ilerleyen günlerde yapmamış olur moralimi bozmam demiştim. Biraz önce yaptım 15 dk sonra hayali bir çizgi çıktı ilk defa başıma geliyor resimleri yükledim benim gibi olan var mı aranızda acaba ben mi hayal görüyorum

Eklentiler

• 1000034708.webp
    1000034708.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000034704.webp
    1000034704.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000034707.webp
    1000034707.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar transfer sonrası bugün 4. Günüm evde erken gebelik testi vardı dedim bu akşamdan yapayım nasılsa çıkmaz ilerleyen günlerde yapmamış olur moralimi bozmam demiştim. Biraz önce yaptım 15 dk sonra hayali bir çizgi çıktı ilk defa başıma geliyor resimleri yükledim benim gibi olan var mı aranızda acaba ben mi hayal görüyorum
Valla umutlandırmiyim ama embriyo 5. gün ise doğru olma olasılığı yüksek gibi geldi bana 🙏🥹🌼

Ayy inşallah 15 dk sonra gözüktü 7. Tüp bebek ilk defa böyle bir şey yaptım 5. Gün embriyosu Allahım hepimizi sevindirsin🤲
İnşallah bu sefer olmuş olsun, rabbim işimizi kolaylaştırsın 🤲🌼 yarın ilk idrarda daha net belli olur ama istersen bi kaç gün daha bekle 🍀

Ben 4. Gün sabahı öğrendim. Önce kendimi delirmil falan sandım hayali çizgi üretiyorum diye düşündüm ama şimdi mesela hala görüyorum o çizgiyi. 5. Günü sabahı da gidip kan vermiştim. Görüyorsanız li bende görüyorum sanki orada bir çizgi yarın sabah yeniden bir test yapın derim. Çizgi bir tık beliginleştiyse gidip kan verebilirsiniz

Ben 4. Gün sabahı öğrendim. Önce kendimi delirmil falan sandım hayali çizgi üretiyorum diye düşündüm ama şimdi mesela hala görüyorum o çizgiyi. 5. Günü sabahı da gidip kan vermiştim. Görüyorsanız li bende görüyorum sanki orada bir çizgi yarın sabah yeniden bir test yapın derim. Çizgi bir tık beliginleştiyse gidip kan verebilirsiniz
Ben ilk dk da görmedim 10 dk sonra gördüm sizde de mi öyle oldu kafamı o karıştırdı

Ağzından bal damlıyor bal 🙏 bana doktorum yok öyle bilemeyiz diyor. Pazartesi gel bakalım dedi bugün. Biliriz işte ya biliriz diyemedim 😂 umarım kalbimizden geçenler kaderimize dönüşür arkadaşım çok sağol ❤️

Ben ilk dk da görmedim 10 dk sonra gördüm sizde de mi öyle oldu kafamı o karıştırdı
Yok 7-8 dk falan çıkmıştı artımed le hemde. Yarın sabah tekrarlayın sonra kan vermeye gidin bence.çatlama iğnesi yapılmadı dimi?

Yok 7-8 dk falan çıkmıştı artımed le hemde. Yarın sabah tekrarlayın sonra kan vermeye gidin bence.çatlama iğnesi yapılmadı dimi?
Yok dondurulmuş 5. Gün embriyosu tamm ben en iyisi öyle yapayım dua edin banadaa inşallah ben burdaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum Rabbim evlerimizi doldursun inşallah 🤲

Yok dondurulmuş 5. Gün embriyosu tamm ben en iyisi öyle yapayım dua edin banadaa inşallah ben burdaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum Rabbim evlerimizi doldursun inşallah 🤲
İçini ferah tut akşam yaptığın testle çıktıysa var olma olasılığı çok yüksek. Yarın bir test daha yapıp çizgiye göre kan verebilirsin bence

İçini ferah tut akşam yaptığın testle çıktıysa var olma olasılığı çok yüksek. Yarın bir test daha yapıp çizgiye göre kan verebilirsin bence
Allah razı olsun içimi ferahlattın sabah yapıcam ve buraya daha belirgin resim atıcam inşallah

Allah razı olsun içimi ferahlattın sabah yapıcam ve buraya daha belirgin resim atıcam inşallah
Hepimizden Allah razı olsun ya hiç eksilmeyelim eksilmeden çoğalalım. Uyandığında patlat bir test ve bize hemen gönder. Fakat şöyle yapsan daha iyi olur. Dosya ekle kısmından çekmen lazım fotoğrafı o zaman görüntü kalitesi daha az düşüyor

Hepimizden Allah razı olsun ya hiç eksilmeyelim eksilmeden çoğalalım. Uyandığında patlat bir test ve bize hemen gönder. Fakat şöyle yapsan daha iyi olur. Dosya ekle kısmından çekmen lazım fotoğrafı o zaman görüntü kalitesi daha az düşüyor
Maalesef yaptım ve tek çizgi Allahını dediği olur bu sefer de olmadı sanırım

Maalesef yaptım ve tek çizgi Allahını dediği olur bu sefer de olmadı sanırım
Öyle değil. Demek ki dün gördüğün yanlış bir hayalet çizgiydi. Görmek için biraz daha zaman tanı kendine. Hiç üzülme üzme kendini bekle bakalım. Güçlü güçlü tutunmuştur umarım bu sefer bebeğin sana 🙏

Back
X