bende varım ekimi bekleyen bat 1 ekim bakalım nolcak 2 sene fln görünce sen sus hiç konuşma diyorum kendime ama içimde kıpır kıpır tabi ki daha bizim denemelerde ilk ayımız
Hayirlisi canım bende regl olmayı bekliyorum ondan sonra çalışmalara başlayacaz. Bir yandan da korkmuyor değilim kızım daha küçük :)nasıl yaparım becerebilirmiyim diye düşünüp duruyorum.Ayni durumdayız sen neler hissediyorsun?ben de 38 yaşındayım 1 oğlum var.3 yadır boş geçior
4 günüm var bekliyorum :)
Evet cnm devam 2 gün var sabırsızlıkla bekliyorumbeklemeye devammı :)
hayırlısı inşallah allah sabır versin ne zor beklemekEvet cnm devam 2 gün var sabırsızlıkla bekliyorum
Beklemek zor ama inşallah güzel haber alırım da beklediğine değer sende durumlar nasıl?hayırlısı inşallah allah sabır versin ne zor beklemek
Beklemek zor ama inşallah güzel haber alırım da beklediğine değer sende durumlar nasıl?
Adetin geçmesini bekle cnm zor AMS en iyisi bu Rabbim herkese yardım etsin aminnbenim daha var ya çalışmalara devam ben 4 ekime kadar beklemeliyim yada adetten bi hafta once yanı bu pazar yapsammı bi test acaba :) vallahı şimdiden ölüyorum heyecandanzor tatlım ya
Adetin geçmesini bekle cnm zor AMS en iyisi bu Rabbim herkese yardım etsin aminn
Yeni mi evlisin sende yaş kaç?
Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberini beklicem30 yaşındayım o yüzden sanırım bı an once istiyorum. bide ikinci evliliğim bu ilk evliliğim kötüydü bebe yapmamıştım o yüzden bu sefer allah bozmasın harika bı bebekle şenlendirmek istiyorum :)
Canım senın ne zaman dı bat ?amin allah hepimizin yardımcısı olsun ben çalışmalara devam edeyim o zaman nolur nolmaz. nasıl istiyorum ya
Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberini beklicem
Canım senın ne zaman dı bat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?