ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

bende varım ekimi bekleyen bat 1 ekim bakalım nolcak 2 sene fln görünce sen sus hiç konuşma diyorum kendime ama içimde kıpır kıpır tabi ki daha bizim denemelerde ilk ayımız

benimde ilk ayım inşallah umudumuz boşa çıkmaz

kızlar diğer konulara baktımda ilk ay zor oluyo galiba umudum azaldı sanki ya allahım hayırlısını versin hepimize. isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım

ben de 38 yaşındayım 1 oğlum var.3 yadır boş geçior
Hayirlisi canım bende regl olmayı bekliyorum ondan sonra çalışmalara başlayacaz. Bir yandan da korkmuyor değilim kızım daha küçük :)nasıl yaparım becerebilirmiyim diye düşünüp duruyorum.Ayni durumdayız sen neler hissediyorsun?

Kızlar merhaba.araniza yeni katildim.2senedir cocuk istiyoruz.2011 de 5 haftalik bir düşüğüm oldu.bir daha da hamile kalamadim.dbirkac doktor degistirdim hepsi ayni seyi söyledi. Bir problem yok gebe kalabilirsin.ama olmuyo her ay husran yasiyorum.bu ay iyi calistik adetime bir hafta var ins bu ay guzel haberler alirizzz

ya kızlar bişe dicem benım ara ara akıntım olurdu ama dun ve önceki gün sölemesi ayıp ilk defa yumurta akı gibi bi akıntım oldu o günde bebe çalışması yapmıştık nedir bu yumurta catlamasımı yerleşmemi yada benmı oyle düşünüyorum kör cahilim :) acaba nedir nedir :)

Beklemek zor ama inşallah güzel haber alırım da beklediğine değer sende durumlar nasıl?

benim daha var ya çalışmalara devam ben 4 ekime kadar beklemeliyim yada adetten bi hafta once yanı bu pazar yapsammı bi test acaba :) vallahı şimdiden ölüyorum heyecandan zor tatlım ya

benim daha var ya çalışmalara devam ben 4 ekime kadar beklemeliyim yada adetten bi hafta once yanı bu pazar yapsammı bi test acaba :) vallahı şimdiden ölüyorum heyecandan zor tatlım ya
Adetin geçmesini bekle cnm zor AMS en iyisi bu Rabbim herkese yardım etsin aminn

30 yaşındayım o yüzden sanırım bı an once istiyorum. bide ikinci evliliğim bu ilk evliliğim kötüydü bebe yapmamıştım o yüzden bu sefer allah bozmasın harika bı bebekle şenlendirmek istiyorum :)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberini beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…