Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar 1 tüp denememiz kimyasalla son buldu . 2. Tüp denememiz dondurulmuş embriyolardan yapıldı ve bugün 8. Günüm beklemekten yoruldum evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Bebişler tutmuş olsa çift çizgi görünmez miydi. Offff tecrübelerinizi bekliyorum

yok canim gozukmeyebiliyor oglumda gozukmemisti benimkide mesela...ama belki ikisi tutmamistir senin biri tutunmussa gozukmeyebilir..bu arada clear blue dijital idrar testi alsana kac haftalik oldugu bile yaziyor hamileysen...

evet opudan 14 gun sonra adet olman gerekir ama kullandigimiz ilaclar geciktirebiliyor bazen...

Benimde 3. Denemem olacak ekim ayında yaptiricaz ama sadece genetik test istedi bu sefer de olmazsa embriyolara genetik test yaptiririz dedi acaba histererskopi önemli bişey mi yaptırılması gerekiyor mu ki

kürtaj olduğum için doktor yaptırman gerekiyor dedi bende yaptırdım, aslında tedavi öncesi yapılması iyi diyolar rahimde polip, perde, yapışıklık varsa onlarsa temizleniyo. Ama doktorun gerek görmemişse yaptırma.

Canım sanırım aynı dönemlerde dondurulmuşlarımız transfer edilecek :)
Sen hangi merkezde yaptırıyorsun?

olabilir canım, beylikdüzü medicana da yaptırıyorum ama bu ordaki son hakkım tutmazsa hastane değiştirip sıfırdan başlıycam tekrar.

slm canım medicanaya mı başlıyosun bende orda 3. tedavime başlıycam ay sonu.

Hakkımızda hayırlısı olsun inş tralerin iyi çıkar yavruna kavuşursun canım ben istiyeyim o zaman sagol canım

olabilir canım, beylikdüzü medicana da yaptırıyorum ama bu ordaki son hakkım tutmazsa hastane değiştirip sıfırdan başlıycam tekrar.
Canm sen beylikdüzü medicana mı ben çamlıca medicana da başlıcam ama karasızım cem beye mi gitsem memorialdaki medicanaya mı

Evet canım yarın randevum var ömer faruk beyden nasıl bi doktor gittin mi hiç kontrole falan ne zaman başlıcaksın

tedavin hayırlı olsun canım. bende çamlıca medicanada 4 yıl önce ilk denememde kızımı aldım kucağıma çok şükür. ömer faruk beyi tanımıyorum ama benim doktorum Hüseyin bey çok memnunum ekim ayında kısmetse tekrar hüseyin beyle deneyeceğim. hastahaneden, çalışanlardan özellikle tüp bebek merkezi çalışanlarından çok memnun kalmıştım.

Kızlar ya bende Gen/art ta yaptırıcam ankarada yaptıran varmı orda aranızda yada bilgisi olan herkes farklı şeyler söylemiş forumlara baktım biraz karar veremiyorum hala üstelik dondurulmuşlar başka bi hastanede aktarım yapcaz yeni yaptıırcam yere

Aa hüseyin bey benim aşılama doktorumdu ama ben memnun kalmadım ondan iyi bi insan ama ilgiSizdi anlatmıodu hiçbişey bende ömer faruk beyi iyi diye okudum bikaç yerde merkezin iyi olduğunu duydum demekki aynı zamanlarda başlıcaz ay ne güEl ya :)

canım banada tam tersi çok ilgili geldi, istediğim zaman arayabiliyorum, sorduğum saçma sapan sorulara bile sabırla cvp vermiştir. (Kızıma hamileyken peynir yiyemiyorum kaşar peyniri yesem olur mu :) diye sorular mesela ) geçtiğimiz haziran ayında normal yolla hamile kalmıştım sorunluydu kürtaj olmak zorunda kaldım yine hüseyin bey yaptı operasyonu hiç bir sıkıntı yaşamadım. ayrıca inan ilk tüp bebek denememde detaylara takılmadım kafamı bulandırmamak için soru sormadım hüseyin bey ne derse tamam dedim bildiğim tek şey 4 tane embriyom var.

Süpersin canım ya keşke bende Enin gibi olabilsem bende çok ayrıntılara takılıyorum sonra ayrıntıların içinde boğulluyorum :) ya şey ücret hakkında bilgin var mı ben yarın gidicem ama tam bilmiyorum ne kdar ücreti

Buarada senin sorunun neydi cnım

Selam kizlar bugun doktordaydim recetemi yazdi insallah 3 ekimde ignelerime basliyorum..uzun protokol olucak yine ve 1 ay surecek...Allahim insallah bu sefer nasip eder...

merhaba kızlar bende ekim de 2.tüp bebek denememi yapmayı düşünüyorum kısmet olursa,ilkini bu ay yaptırmıştım olmadı doktorum gelecek ay gelebilirsin dedi bakalım ne olacak inşallah hepimizinki olur .

Selam kizlar bugun doktordaydim recetemi yazdi insallah 3 ekimde ignelerime basliyorum..uzun protokol olucak yine ve 1 ay surecek...Allahim insallah bu sefer nasip eder...
Hayırlı olsun canım ınşallah bebişini en kısa sürede kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…