insallah ikincide olur canim.ilkinde kac embryo transfer edilmisti ve hic dondurulmusun yokmu?merhaba kızlar bende ekim de 2.tüp bebek denememi yapmayı düşünüyorum kısmet olursa,ilkini bu ay yaptırmıştım olmadı doktorum gelecek ay gelebilirsin dedi bakalım ne olacak inşallah hepimizinki olur .
Amin canim hepimiz insallah....Hayırlı olsun canım ınşallah bebişini en kısa sürede kucağına alırsın.
İnşallah canım amin. ilkinde 2 embriyo transfer edildi canım hiç dondurulmuşum kalmadı tekrar aynı aşama biraz ürkütüyor ama yapacak bir şey yok maalesef başa gelen çekiliyorinsallah ikincide olur canim.ilkinde kac embryo transfer edilmisti ve hic dondurulmusun yokmu?
Amin canim hepimiz insallah....
Haklisin canim bende geen seferde hic embryo elde edemedim son anda tedavi iptal edildi cok uzulmustum...o yuzden bu sefer mikroenjeksiyon yapilacak..bende sperm ve yumurta kalitesini arttiracak takviyeler yapicam tabi...insallah bol bol saglikli embryom olur...seninki klasik tup bebekmi mikroenjeksiyonmuydu peki?İnşallah canım amin. ilkinde 2 embriyo transfer edildi canım hiç dondurulmuşum kalmadı tekrar aynı aşama biraz ürkütüyor ama yapacak bir şey yok maalesef başa gelen çekiliyor
İnsallah canim....ben esim icin keciboynuzu pekmezi kendim icin ari sutu kullanicam canim ...esime zaten gecen seferde keciboynuzu pekmezi yedirmistim spermler cok iyiydi demisti doktor..sizde kullanin cpk faydasini gorursunuz...ama tedaviye baslamadan baslasin esin en az 1 ay icsin hergun 3-4 kasik....bu arada sen kac yillik evlisin yasin kac? ben 11 yillik evliyim yasim 32 :)klasik tüp bebek canım benimki valla benim hiçbir bilgim yoktu bu konularda içine girince anlamaya başladım hatta düşün embriyonun oluşmayabileceğini bile bilmiyordum bende bir sorun yok eşimin ileri hareketli sperm sayısı sıfır,görünende çok büyük bir sorun yok gibi fakat yine de tutmadı, inşallah bu sefer kaliteli embriyoların olur canım,kaliteyi artırmak için ne yapacaksın peki?
tamam canım bende uygulayayım onları arı sütünü duymuştum teşekkürler, ne zaman başlamak gerekiyor acaba, ben 4.5 yıllık evliyim 29 yaşındayım canımİnsallah canim....ben esim icin keciboynuzu pekmezi kendim icin ari sutu kullanicam canim ...esime zaten gecen seferde keciboynuzu pekmezi yedirmistim spermler cok iyiydi demisti doktor..sizde kullanin cpk faydasini gorursunuz...ama tedaviye baslamadan baslasin esin en az 1 ay icsin hergun 3-4 kasik....bu arada sen kac yillik evlisin yasin kac? ben 11 yillik evliyim yasim 32 :)
canim ari sutunu 2-3 ay once kullanmaya baslayin diyorlar ama bence 1 ay bile yeterli cunku zaten 2-3 ay once baslasakta tedavide elde edileek yumurtalara bir faydasi olmayacak...ben bugun basladim toplamda 1.5 aya yakin kullanicam..esimede haftaya keciboynuzu pekmezi alip baslaticam.sizde ekimde yapacaksaniz hemen baslayin vakit kaybetmeden derim ben...tam olarak kacinda baslayacaksin ignelere peki sen? Birde uzun protokolmu olacak seninki?tamam canım bende uygulayayım onları arı sütünü duymuştum teşekkürler, ne zaman başlamak gerekiyor acaba, ben 4.5 yıllık evliyim 29 yaşındayım canım
tamam canım bende hemen alayım başlayayım, canım doktorum bir sonraki kanamanda dedi şu an adetliyim işte gelecek ay bugünlerde başlarım eğer bir sorun olmazsa tabi hem de bir ay ara vermiş olacağız, inan canım bu sefer uzun döenm mi olur bilmiyorum tutmadığı için büyük ihtimal uzun dönem olur heralde, hadi bakalım senden güzel haberleri alalım sonra ben vericem inşallah, bu arada yumurta kalitesini artırmak i.in ibrahim saraçoğlunun incir kürü var ben onu da yapmayı düşünüyorum sende nette yaz bir bak istersen canım etkisi oluyormuşcanim ari sutunu 2-3 ay once kullanmaya baslayin diyorlar ama bence 1 ay bile yeterli cunku zaten 2-3 ay once baslasakta tedavide elde edileek yumurtalara bir faydasi olmayacak...ben bugun basladim toplamda 1.5 aya yakin kullanicam..esimede haftaya keciboynuzu pekmezi alip baslaticam.sizde ekimde yapacaksaniz hemen baslayin vakit kaybetmeden derim ben...tam olarak kacinda baslayacaksin ignelere peki sen? Birde uzun protokolmu olacak seninki?
Canim incir kurunu yumurta kalitesinden ziyade yumurta sayisini arttirmak icin.oneriyor saracoglu ve aman diyim sakin tedavide uygulama..zaten ilaclarla yeterince yumurta uretiyoruz birde kur uygularsan Allah korusun ohss olursun tedavin iptal olur ve zor gunler gecirmene sebep olabilir bu durum...tedavide bu kuru uygulayan bazi arkadaslar ohss olmus vucudu asiri su toplamis ve gunlerce hastanede yatanda olmus bu forumda okudum...tamam canım bende hemen alayım başlayayım, canım doktorum bir sonraki kanamanda dedi şu an adetliyim işte gelecek ay bugünlerde başlarım eğer bir sorun olmazsa tabi hem de bir ay ara vermiş olacağız, inan canım bu sefer uzun döenm mi olur bilmiyorum tutmadığı için büyük ihtimal uzun dönem olur heralde, hadi bakalım senden güzel haberleri alalım sonra ben vericem inşallah, bu arada yumurta kalitesini artırmak i.in ibrahim saraçoğlunun incir kürü var ben onu da yapmayı düşünüyorum sende nette yaz bir bak istersen canım etkisi oluyormuş
Aaa hiç duymamistim Allah razı olsun canım gerçekten çok sıkıntılı bir durum benim transferden sonra bir süre sürekli su şeklinde sıvılar geliyordu doktor bir sorun yok dedi ama insan korkuyor tabiCanim incir kurunu yumurta kalitesinden ziyade yumurta sayisini arttirmak icin.oneriyor saracoglu ve aman diyim sakin tedavide uygulama..zaten ilaclarla yeterince yumurta uretiyoruz birde kur uygularsan Allah korusun ohss olursun tedavin iptal olur ve zor gunler gecirmene sebep olabilir bu durum...tedavide bu kuru uygulayan bazi arkadaslar ohss olmus vucudu asiri su toplamis ve gunlerce hastanede yatanda olmus bu forumda okudum...
Canim sen fitil kullaniyormusun transferden sonra progesteron hani bebek tutunsun diye veriyorlarya ondan? o sivi fitilin erimis halidir eger kullaniyorsan...Aaa hiç duymamistim Allah razı olsun canım gerçekten çok sıkıntılı bir durum benim transferden sonra bir süre sürekli su şeklinde sıvılar geliyordu doktor bir sorun yok dedi ama insan korkuyor tabi
Kullandım canım da o beyaz biraz daha katı olarak geliyordu bu bildiğin renksiz kokusuz su gibiydi.Canim sen fitil kullaniyormusun transferden sonra progesteron hani bebek tutunsun diye veriyorlarya ondan? o sivi fitilin erimis halidir eger kullaniyorsan...
Anladim canim doktorun sorun yok dediyse yoktur ama endiselenne ..Kullandım canım da o beyaz biraz daha katı olarak geliyordu bu bildiğin renksiz kokusuz su gibiydi.
Allah yardımcımız olsun canım bizi bizden başkası anlamaz.Anladim canim doktorun sorun yok dediyse yoktur ama endiselenne ..
aynen canim oyle gercektende...Allah yardımcımız olsun canım bizi bizden başkası anlamaz.
Evet canım yarın randevum var ömer faruk beyden nasıl bi doktor gittin mi hiç kontrole falan ne zaman başlıcaksın
Canm sen beylikdüzü medicana mı ben çamlıca medicana da başlıcam ama karasızım cem beye mi gitsem memorialdaki medicanaya mı
canö gittim doktoruma tam istediğim gibi birisi ben sormadan duymak istediklerimi söledi 5. Gün embriyosu yapıcakmış bana özel protokol uygulucam dedi bende pco olduğu için tüm gün hastanede yatırıcM salmıcam dedi ben çok beğendim doktoru bakalım ekimdeki adetimle başlıcaz tedaviyecanım memorial medicana yok ben beylikdüzündekine gidiyorum ayrıca bende sağlık çalışanıyım bence şişlideki memorial semra kahramana git
Ca
canö gittim doktoruma tam istediğim gibi birisi ben sormadan duymak istediklerimi söledi 5. Gün embriyosu yapıcakmış bana özel protokol uygulucam dedi bende pco olduğu için tüm gün hastanede yatırıcM salmıcam dedi ben çok beğendim doktoru bakalım ekimdeki adetimle başlıcaz tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?