Ömer feauk vanlıoğlu canm %70 oran verdi bakalım inş olur ya senin adetlerin nasıl düzenli mi pekitedavin hayırlı olsun canım bende pkoluyum malesef sen hangi doktorla görüştün
Ömer feauk vanlıoğlu canm %70 oran verdi bakalım inş olur ya senin adetlerin nasıl düzenli mi peki
Hadi ya çok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum kusura bakma adetlerin düzene girdikten sonrada bebeğin olmadı mı eşinde prob. Var mıydı laparoskopi işe yarıyo demekki ne güzel en aZımdan kendiliğinden adet olabiliyosuninşallah hayırlı sonuç alırsın canım, benim adetlerim düzensizdi ama 2012 yılında laporoskopi oldum adetlerim düzene girdi ondan sonra
Süpersin canım ya keşke bende Enin gibi olabilsem bende çok ayrıntılara takılıyorum sonra ayrıntıların içinde boğulluyorum :) ya şey ücret hakkında bilgin var mı ben yarın gidicem ama tam bilmiyorum ne kdar ücreti
Buarada senin sorunun neydi cnım
Hadi ya çok soru sordum biliyorum ama merak ediyorum kusura bakma adetlerin düzene girdikten sonrada bebeğin olmadı mı eşinde prob. Var mıydı laparoskopi işe yarıyo demekki ne güzel en aZımdan kendiliğinden adet olabiliyosun
Bak dondurulmuşlarla ilgili hep merak etmiştim ne kadar olduğunu çok saol canım inşş hayırlısı olur da tutunur bebişler sana doktorum bana da eğer olmazsa dondurulmuşlarla devam edicez dedi yanlız doktora giderken bile heycandan ölcektim napcam bh heycanı bilmiyorum biranönce kasımın gelmesini bekliyorum :)canım ancak cvp yazabildim yoğun bir hafta sonuydu. sanırım sen ömer beyle görüşmüşsün tedavin hayırlı olsun inşallah. bana dondurulmuş için sadece 1000 tl ödeyeceğim söylenmişti. kısmetse bende eylülün son haftası adet olucam ve ilaçlara baslıcam. bizim spermlerin kalitesi ve hızıyla ilgili sıkıntımız var canım.
İni canım ya inş benimde ilk tüp bebek denemem ilkinde tutunsun bebeişler inş bundan önce bi tane aşılama yaptırmıştım o da hiç tutmamıştı ki aşılamada umıdum yoktu zaten ama tüp bebekte umudum çok eşim içinde doktor çok iyi dedi bakalım çok heycanlıyım hayırlısı olsun ya dr ilaç dozlarını da 150 150 dedi pek anlamıyorum ilaçlardan ama bakalımsorabilirsin tabi canım sıkıntı yok, doktor 1 yıl içinde hamile olmazsan tüp bebeğe başla demişti bana demekki hamile kalınabiliyo ama malesef ben kalamadım, eşimde problem yok bende sadece pko var ama ağır pkolu değilim kendimi bildim bile senede 2 kere adet olurdum ama laporoskopiden sonra çok şükür her ay düzenli oluyorum, kendiliğimden hiç gebe kalmadım ama ilk tüp denememde gebe kaldım ama 2 aylıkken kürtaj oldum, 2. denemem tutmadı, inşallah 3. de gelir bebişim
İni canım ya inş benimde ilk tüp bebek denemem ilkinde tutunsun bebeişler inş bundan önce bi tane aşılama yaptırmıştım o da hiç tutmamıştı ki aşılamada umıdum yoktu zaten ama tüp bebekte umudum çok eşim içinde doktor çok iyi dedi bakalım çok heycanlıyım hayırlısı olsun ya dr ilaç dozlarını da 150 150 dedi pek anlamıyorum ilaçlardan ama bakalım
Uzulme canim gec olsun guc olmasin demisler...benimde kasimda olacak bende 3 ekimde ignelerr basliyorum uzun protokol oldugu icin transfer kasimda..demekki test sonuclarimizi beraber alicaz :)Kızlar bugun regl oldum . Dondurulmuş emriyo için tedavi başlayacak sanıyordum ama beklenenden 3 gün önce olduğum için doktorum doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi. Ekim ayında transfer olmayacak sanırımkasıma kaldı
Uzulme canim gec olsun guc olmasin demisler...benimde kasimda olacak bende 3 ekimde ignelerr basliyorum uzun protokol oldugu icin transfer kasimda..demekki test sonuclarimizi beraber alicaz :)
İnşallah canım çok aratmadan gelir bebişin bu tedaviyle, iğne dozları o canım önce 150 cc le vurulmaya başlıycaksın dozları kan tahliline göre ya çoğaltıyo ya azaltıyo onda sıkıntı yapılacak bişey yok ben pkolu olmama rağmen 300 dozla başlamıştım 400 dozla bitirmiştim çünkü yumurtalarım çok geç gelişmişti. inşallah bol bol sağlıklı yumilerin olur.
İnş canım ya ben aşılama olduğum zaman ilaç kullanmıştım yumurtalarım doktorum dediğine göre az dozla çok güzel gelişme göstermişti inş yine öle olur bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sen neler yapıyosun yeme içme konusunda dikkat ettiğin yada özel yaptığın bişeyler var mıİnşallah canım çok aratmadan gelir bebişin bu tedaviyle, iğne dozları o canım önce 150 cc le vurulmaya başlıycaksın dozları kan tahliline göre ya çoğaltıyo ya azaltıyo onda sıkıntı yapılacak bişey yok ben pkolu olmama rağmen 300 dozla başlamıştım 400 dozla bitirmiştim çünkü yumurtalarım çok geç gelişmişti. inşallah bol bol sağlıklı yumilerin olur.
Canm bide son bişey daha folik asit kullanıyomusun cem bye gitmiştim geçen ay o inofolic kullanmamı istemişti pcoslular için iyiymiş o günde 2 defa 2 şer poşet sen kullanıyomusunİnşallah canım çok aratmadan gelir bebişin bu tedaviyle, iğne dozları o canım önce 150 cc le vurulmaya başlıycaksın dozları kan tahliline göre ya çoğaltıyo ya azaltıyo onda sıkıntı yapılacak bişey yok ben pkolu olmama rağmen 300 dozla başlamıştım 400 dozla bitirmiştim çünkü yumurtalarım çok geç gelişmişti. inşallah bol bol sağlıklı yumilerin olur.
Canm bide son bişey daha folik asit kullanıyomusun cem bye gitmiştim geçen ay o inofolic kullanmamı istemişti pcoslular için iyiymiş o günde 2 defa 2 şer poşet sen kullanıyomusun
İnş canım ya ben aşılama olduğum zaman ilaç kullanmıştım yumurtalarım doktorum dediğine göre az dozla çok güzel gelişme göstermişti inş yine öle olur bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sen neler yapıyosun yeme içme konusunda dikkat ettiğin yada özel yaptığın bişeyler var mı
Canm bak şöle diyim bende çok sigara içerdim ama tedavi için 6 ay önce tamamen bıraktım sigaayı eşimede buraktırdım aende bırak lütfen temelli bırak herşeyden önce kendi sağlığın için bırak inofolici içiyorum bende ama günde bi defa iki poşet şeklinde içiyorum kilom iyi ama yinede spora başladım pcoslular için spor çok iyi oluyomuş sanırım bu ay soğan kürü yaptım onu da bitirdim devam etmicem artık bakalım daha ne yapabilirim diye araştırıyorum sıyırmama az kaldı :)Canım yaa sağlık çalışanı olmama rağmen hiç dikkat etmiyorum sigarayı bile bırakamadım daha tedavi yaklaşınca bırakıcam diyorum ama illetten kurtulamadım, inofolic aldım aylar önce onuda kullanmıyorum, aslında yeme tarzımızı değiştirmemiz lazım 1 ay öncesinden folik asite başlamak lazım, şeker hastasıyım ilaçlarımı bile aylardır almıyorum herşeyi sallıyorum sen bana bakma canım ne gerekiyorsa uygula bende inşallah bi hafraya herşeyi uygulamaya başlarım
Bak dondurulmuşlarla ilgili hep merak etmiştim ne kadar olduğunu çok saol canım inşş hayırlısı olur da tutunur bebişler sana doktorum bana da eğer olmazsa dondurulmuşlarla devam edicez dedi yanlız doktora giderken bile heycandan ölcektim napcam bh heycanı bilmiyorum biranönce kasımın gelmesini bekliyorum :)
Sağlıka transferlerimiz olsun birbirimize müjdeler verelim inş Allah ım dualarımız kabul olsunhakkımızda hayırlısı olsun canım bende 2 aydır hep ertelemek zorunda kalıyorum bir takım sağlık sorunlarından dolayı ama vardır bir hayır diye sabırla bekliyorum. ben heyecan kısmını transfer sonrasına saklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?