Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaşlar hepiniz sağolsun, hepiniz bir umut vermeye çalışıyorsunuz ama dondurulmuş 5. gün embriyosuydu transfer günü hariç 10. günün gecesi yaptırdım sonuç 0.327 çok çok düşük ne 12. gün ne 15. gün ihtimali yok gibi geliyor bana

Anliyorum seni canim insan baglanmak istemio bak bana 10,12 ve bugun 14 yaptirdim ama insan arada kalio sen yinede 12 de yaptir derim doktoru aradinmi

Anliyorum seni canim insan baglanmak istemio bak bana 10,12 ve bugun 14 yaptirdim ama insan arada kalio sen yinede 12 de yaptir derim doktoru aradinmi

doktorum amerikada ama birazdan merkezi aricam bakalım ne dicekler ama dediğim gibi bir gram umudumuz kalmadı.

Hemşireyle görüştük bizimki dondurulmuş olduğu için 15. gün test istemişlerdi. Siz 10. günde yaptırmışssınız diyor 5 gün büyük bir zaman diyor böyle negatif durupta pozitife yükselen çok hastamız oldu diyor ilaçları kesmek yok 2 günde bir yaptırın diyor. Ama gel gör ki resmen yıkıldık biz hani ne umut ne güç kaldı bizde ama genede denileni yapıcaz binde bir denk gelen bi enteresanlık bize denk gelir belki belli mi olur

Canım sen üzerine düşeni yap Allah'a havale et. Ol der ve olur kimse akıl sır erdiremez. Umudunu kesme Allah'tan.
15. gün negatif çıksa da cok sukur yaşın genç

Canım insallah degerlerin yukselir. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Cektigimiz sıkıntıları, güçlü olma çabalarimizı ve evlat istegiyle yanip tutustugumuzu. Allah yuzumuze baksin. Insallah guzel haberler de duyariz.

dun transfer oldu ama cok öksürük sorunum var.merkezi aradim bi skinti olmaz diyo ama bi tedirginim hic yasayaniniz varmi ?

kan verdim bekliyorum şimdi. bi saat sonra sonuç alacam. bu kadar üzgün ve hevesi kırılmış arkadslar gorunce açıkçası suan beklentim en dibe indi. 0 notu alıp gitmeyi bekliyorum. tevekkulumu en güzel şekilde yaptigimi düşünüyorum, ben teslim oldum iyi veya kötü sonuç rabbimin bana uygun gördüğüdür. bekliyorum bebeğim seni. gel artık

C
Canim litfen kaybetme umudunu. Hepimiz yol arakdasiyiz. Bu yolda yorulanlar olacak ama negatlf de olsa devam edenler kazanacak. Lutfen bugun bir guzel haber duymaya.ihtiyacimiz var. Sen birakma kendini.

Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim

damdan düşmüşün halinden en iyi damdan düşmüş anlarmış ne diyim arkadaşım bu sefer nasip değilmiş demekki allah senden de benden de daha iyi biliyor inşallah bizede nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…