Emre bey biraz basında çok çıktığı için popüler. İstersen Tancel bey i google da arat. Mutlaka bir kanın olur. Ya da bence en iyisi ücretsiz ön görüşme yapın. Nasılsa gideceksin Aytun hn. için.Walla lulindacım inan kafam karıştı.
biz hiç duymadık ama iyi olabilirde tabi.
eşimde tam bugün sperm testi vermişti.
kısmet işte yaa
mübarek cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninle hepinizle...yarın yaptiracam canım eşimin baskısıyla
Kızlar şansımıza bakın yaa,
az önce bahçeciden aradılar.
cumartesi günü için eşim emre bakırcıoğlundan randevu almıştı.
bugün itibari ile emre bey klinikten ayrılmış tansel bey diye bir doktor gelmiş yerine randevunuzu ona alalım mı dediler.
bende eşime sordum tanımadığımız adını bile duymadığımız doktor için 300 liramı vercez dedi.bende randevuyu iptal ettirdim.
şansa bak yaa..
ben gidim bari aytun hanımla ön görüşmem vardı napalım
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin bu topik kıpır kıpır herkes heyecan içinde inşallah sen de kısa sürede muradına erersin..
emre bakırcı ayrılmış demek iyi bir doktordu kendisi, canım eşinin sıkıntısı nedir çok çok iyi bir doktor önerebilirim sana
cnm bize sebepsiz deniliyor ama morfoloji sınırda çıkıyor.
bende 2.denemeden önce iyi bir doktora görünüp gerekli ise vitamin vs takviyesi alalım istedim
buyüzden emre beyden randevu aldım ama kısmet tabi
bugün kü sperm testi sonuçlarımız şöyle;
1cc deki sprem sayısı 14.000.000
total sperm sayısı 56.000.000
hareketli a+b : %61
hareketsiz: %39
morfoloji :%4
çıktı ortalamalarımız bu şekilde zaten
sen hangi doktoru önerebilirsin ?
kızlar adet ağrısına benzeyen ağrım var kalkıp dolaşınca geçiyor oturunca tekrar başlıyor :'(
kızlar adet ağrısına benzeyen ağrım var kalkıp dolaşınca geçiyor oturunca tekrar başlıyor :'(
Agri hep olur merak etme canim
sende agri var ama korkuyorsunsende de oldu mu umut? baya üzüldüm ya korktum ilk kez yaptırıyorum bilmiyorum ki normal mi değil mi?
sende agri var ama korkuyorsun
bende agri yok korkuyorum. allah sonumuzu hayırlı eyleye
yarina kadar bozma moralini canım bnm. dinlenmeye devam etarkadaşım adet öncesi ağrı gibi bendeki bilmiyorum korktum ama moralim bozuldu
yarina kadar bozma moralini canım bnm. dinlenmeye devam et
şimdi de iste misin. ben evdeyim ya sana söyle bi uzan demek istedimben dinlenmeyi bırakalı 7 gün oldu 3 gün yattım sonra işe
şimdi de iste misin. ben evdeyim ya sana söyle bi uzan demek istedim
sende de oldu mu umut? baya üzüldüm ya korktum ilk kez yaptırıyorum bilmiyorum ki normal mi değil mi?
şeytan diyor git test yaptır 10. gün bitti sayılır
Şeytanın olayım git yaptirşeytan diyor git test yaptır 10. gün bitti sayılır
gel yarın beraber gidelim. ikimizede 5. gün transferi yapıldi sonuçtaşeytan diyor git test yaptır 10. gün bitti sayılır
Adet ağrısı ben de de oldu korkma canım 10. Gün dolduysa yaptır yarın testini kurtul bu çileden hsyırlı haberini al gel:)arkadaşım adet öncesi ağrı gibi bendeki bilmiyorum korktum ama moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?