canimmm evet dun transerim oldu ama.cok tedirginim deli bi oksuruk basladi yenemiorum tutunmucal atcak lendini die korkuyorum; ((Canim insallah olur bu sefer, sen negatif alinca cok uzulmustum bensanirim once idrar yaptin ikinci cizgi biraz zaman gecince cikmisti sen diye hatirliyorum ben ama yanlista olabilir tabi, sonra kanda negatif cikinca cok uzulmustum transferin dun oldu sanirim insallah sikica tutunsunlar bu sefer annesine ben cok giremiyorum siteye isim cok yogun cunku ayni sektorde calisiyoruz diye hatirliyorum tahmin edebilirsin :) bide esim sehir disinda oldugu icin her aksam biyerdeyim kafam dagilsin diye
yok cnm transfer.hic zor olmadi.progesteron im ve jel olanini kullaniorum elevit aspirin folbiom devam clexan kullaniorum ve o bantciklardan iste bode estrojen tabiii bi dunyaaaa allahim bagislasinda insallah kullanirim hic onemli dglTrans
Ferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsun canim? Bir de transfer cok zor oldu mu?
Rabbim tez zamanda dileğini kabul etsin insallahHemşireyle görüştük bizimki dondurulmuş olduğu için 15. gün test istemişlerdi. Siz 10. günde yaptırmışssınız diyor 5 gün büyük bir zaman diyor böyle negatif durupta pozitife yükselen çok hastamız oldu diyor ilaçları kesmek yok 2 günde bir yaptırın diyor. Ama gel gör ki resmen yıkıldık biz hani ne umut ne güç kaldı bizde ama genede denileni yapıcaz binde bir denk gelen bi enteresanlık bize denk gelir belki belli mi olur
Canım Rabbim tez zamanda sevindirsin insallahKizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
kan verdim bekliyorum şimdi. bi saat sonra sonuç alacam. bu kadar üzgün ve hevesi kırılmış arkadslar gorunce açıkçası suan beklentim en dibe indi. 0 notu alıp gitmeyi bekliyorum. tevekkulumu en güzel şekilde yaptigimi düşünüyorum, ben teslim oldum iyi veya kötü sonuç rabbimin bana uygun gördüğüdür. bekliyorum bebeğim seni. gel artık
Zaten 8. Sonra 11.49 ve bugun bu dgere duserek kimyasal olarak sonuclandi
kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Sevin canım insallah değerlerin kat kat yükselir. Cok mutlu oldum . Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun insallahkızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
dun transfer oldu ama cok öksürük sorunum var.merkezi aradim bi skinti olmaz diyo ama bi tedirginim hic yasayaniniz varmi ?
canimm icime su serptin inan cok tsk ederimm.dogru soluyosun allah ol dedikten sonra ne oksurmek ne aksirmak hapsurmak..Canim kuzenimde de oyle olmustu.ustune bir de alerjisi tutup hapsiriktan bir hal olmustu ama suan ikizleri var.olacaksa oluyor yani kafana takip stres olma.
canim bence senin degerin yukselicek..bir keresinde 13. gun degerim 34 cikmisti ve hamileligim 3 aya kadar devam etmisti ama bebes gelismedii icin dusuk yapmistim...bence 2 gun sonra en az 25-30 olursa hiiic korkma bebisin siki siki tutunmus sana demektir...kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
canım sevin tabi benim 10.73 e direk hayırlı olsun dedi doktorum 2 gün sonra da 35 oldu. hoş ondan sonra bi daha test yaptırmadım dr um amerika dan yarın dönüyor ama ben direk hamile saydım kendimi. rabbim elimizi boş çevirmesin bol bol dua edelim mubarek cuma saati..kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Tesekkur ederim canim.canım benim transfer bu yolculuğun en kolay aşaması desem abartmış olmam bir iki dakika sürüyor hopp bebişler içerde rahat ol..
canim sen idrar testi yapmismiydin hic test oncesi veya sonrasi?canım sevin tabi benim 10.73 e direk hayırlı olsun dedi doktorum 2 gün sonra da 35 oldu. hoş ondan sonra bi daha test yaptırmadım dr um amerika dan yarın dönüyor ama ben direk hamile saydım kendimi. rabbim elimizi boş çevirmesin bol bol dua edelim mubarek cuma saati..
Canım benim de sorun aynı. Tamamen tıkali ise avanraj bile diyebilirim. Cunku sıvı birikmesi olura eger bebegin tutunmasini engelliyormus. Doktor bana tup bebek icin en uygun hasrtalardansin. Kotunun en iyisi dedi :) hic telas yok. Bir an evvel basla tedavinr. Tedavide de oyle cok korkulacak bir sey yok.Kızlar benim tüpler kapalı çıktı hsgde,doktor tüp bebeğe yönlendirdi,inşallah kasım ayında başlıyorum çok korkuyorum,tüp kapalılığı engel olur mu tüp bebeğin tutmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?