Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
Arkadaşım senin 10.gunun degil mi? Bence erken. Kana gec karışmış olabilir. Doktorun dedigi gunde tekrar yaptirmani öneririm.

merhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
COKSEVINDIM 41 KERE MASALLAH BENIMDE 5 DENEMEM BANA UMUT OLDUN AKSAM AKSAM YUZUMU GULDURDUN ALLAH TA SENI GULDURSUNNN

merhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Hayırlı olsun canım Buradaki hamilelik haberleri gerçekten mutlu ediyor bizleri. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bu yolda olan herkese bu duyguyu tattırsın . Amin

Canım ne güzel bir haber bu. Darısı bizim başımıza.sizde sorun neydi hangi hastanede tedavi oldun yaş kaç acaba

hosgeldin canim ..rezervlerde azalmami varmis yasin kacki?

canım hayırlı olsun ins. ikiz olma ihtimali yüksek evt. ilk denemenmi bide yaş , kaç embiryodu. sen de adt olacak mis gibi belirtiler yaşadın mi. çok sevindim senin adına. ins güzel m350 arkadaşımızdan da değerler yukselmis haberi aliriz

5. gun transferlerinde 10. gun 9. gun bile yaptirinca cikiyor canim senin 11. gun niye erken olsunki? cikar bence yaptir

meraba canim amin guzel duana insallah Rabbim sanada tedavisiz bir evlat nasip eder en yakin zamanda...

dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?

dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?[/QUOTE]

dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?[/QUOTE]

11.49 canim o yuzden[/QUOTE]
yukselicek insallah canim Allah buyuktur...

Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun

M350 inan şuan seni çok çok iyi anlıyorum. üzülme dicem ama biliyorum elinde değil. Biz Rabbimizin sevdiği kullarız ve seçilmiş anneleriz. anneleriz diyorum çünkü henüz bir evladımız yokken onun varolma düşüncesiyle bile mutlu oluyoruz.
Rabbim sana güç kuvvet versin ve hakkında hayırlı olan neyse onu nasip eylesin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…