Arkadaşım senin 10.gunun degil mi? Bence erken. Kana gec karışmış olabilir. Doktorun dedigi gunde tekrar yaptirmani öneririm.Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun[
CANI GONULDEN HISSETMEK DERLER BILIRMISIN.BU SONUCLA KARSILASTIGIM ICIN UZUNTUNU ANLIYORUM.UMARIM ALLAH EN KISA ZAMANDA YUZUNU GULDURUR... VE BUGUNLERINDE SABRINI VERIR.
COKSEVINDIM 41 KERE MASALLAH BENIMDE 5 DENEMEM BANA UMUT OLDUN AKSAM AKSAM YUZUMU GULDURDUN ALLAH TA SENI GULDURSUNNNmerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Hayırlı olsun canımmerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
cok sevindim sana umut olduguma allahim hepimize nasip etsinCmasiVINDIM 41 KERE MASALLAH BENIMDE 5 DENEMEM BANA UMUT OLDUN AKSAM AKSAM YUZUMU GULDURDUN ALLAH TA SENI GULDURSUNNN
Canım ne güzel bir haber bu. Darısı bizim başımıza.sizde sorun neydi hangi hastanede tedavi oldun yaş kaç acabamerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
hosgeldin canim ..rezervlerde azalmami varmis yasin kacki?kızlar meraba ben defalarda buralarda topiklere yazdım ama uzun süreli muhabbet olmadı burda olur umarım ben bu cuma başlıyorum 2. tüp için ilaçlara bi sıkıntı olmazsa haftaya falanda transfer olur.. hormonlar yksek erken menapoza gireceksin dedi doktorlar
canım hayırlı olsun ins. ikiz olma ihtimali yüksek evt. ilk denemenmi bide yaş , kaç embiryodu. sen de adt olacak mis gibi belirtiler yaşadın mi. çok sevindim senin adına. ins güzel m350 arkadaşımızdan da değerler yukselmis haberi alirizmerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
5. gun transferlerinde 10. gun 9. gun bile yaptirinca cikiyor canim senin 11. gun niye erken olsunki? cikar bence yaptirGünaydın herkese.
9. günüm :) Dün çok belim ağrıdı. Bugün henüz bir ağrım yok gibi :) Sizce cumartesi günü ( 11. gün) test için erken mi olur? pazartesi yaptırmayı düşünüyordum, ama sabretmek de çok zor.
uzulme canim ins yukselecek. rabbim bebisini bi an önce kucagina almayi nasip etsin bu cuma gecesi hurmetineArkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
meraba canim amin guzel duana insallah Rabbim sanada tedavisiz bir evlat nasip eder en yakin zamanda...Günaydın arkadaşlar size o kadar alıştım ki yine forma girip teker teker okuyorum msjları ben beklemedeyim suan ama dualarim la hep sizlerleyim sonuç alacak arkadaşlar inşallah yuzleriniz güler tedaviye başlayan arkadaşlarım inşallah sizlerinde kaliteli embriyoları nız oluşur güzel haberler alırsınız
dusmediyse niye agliyorsun o zaman canim? degerin dusukmu geliyor sana?
Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?