kan verdim bekliyorum şimdi. bi saat sonra sonuç alacam. bu kadar üzgün ve hevesi kırılmış arkadslar gorunce açıkçası suan beklentim en dibe indi. 0 notu alıp gitmeyi bekliyorum. tevekkulumu en güzel şekilde yaptigimi düşünüyorum, ben teslim oldum iyi veya kötü sonuç rabbimin bana uygun gördüğüdür. bekliyorum bebeğim seni. gel artık
kan verdim bekliyorum şimdi. bi saat sonra sonuç alacam. bu kadar üzgün ve hevesi kırılmış arkadslar gorunce açıkçası suan beklentim en dibe indi. 0 notu alıp gitmeyi bekliyorum. tevekkulumu en güzel şekilde yaptigimi düşünüyorum, ben teslim oldum iyi veya kötü sonuç rabbimin bana uygun gördüğüdür. bekliyorum bebeğim seni. gel artık
damdan düşmüşün halinden en iyi damdan düşmüş anlarmış ne diyim arkadaşım bu sefer nasip değilmiş demekki allah senden de benden de daha iyi biliyor inşallah bizede nasip eder.
aynen öyle arkadaşım bizde bu inat bu umut oldukça hepsi gelicekSaol canim bir gun gelecek o gunde gelecek
Rabbim sabrını bol versin inşallah bi dahaki denemende görürsün pozitifi canım ama yine de 2-3 gün sonra bi test daha yaptır derim Allah büyük...Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
Hayırlı olsun canım çok sevindim değerin çok güzel büyük ihtimal ikizdir. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Rabbim sabrını bol versin inşallah bi dahaki denemende görürsün pozitifi canım ama yine de 2-3 gün sonra bi test daha yaptır derim Allah büyük...
uf yaa çok üzüldüm demek duygumu ifade etmeye yetmiyor ama hiç bisey sona ermiş değil rabbim mutlaka bir gün yüzünüzü güldürecek yeter ki umudunu kaybetme canım Allah senin de gönlüne göre versinKizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
bence de o kadar emek icin iki gün daha beklemeye değer. Zor oldugunu biliyorum. Biz henüz yasamadik ama surecin ne kadar zor oldugu malumumuz. Insallah bir mucize olur.çok inanmak istiyorum merkezde aynısını diyor biz sizden 15. gün istedik henüz 5 gün var bırakmayın diye ama hiç inanmıyorum
canım benim özellikle bu konuda moralin ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısın lütfen inancını ve heyecanını kaybetme 15. gün ilk defa yaptırakmış gibi yaşa anı. dua et rabbim ol der olurçok inanmak istiyorum merkezde aynısını diyor biz sizden 15. gün istedik henüz 5 gün var bırakmayın diye ama hiç inanmıyorum
canım benim transfer bu yolculuğun en kolay aşaması desem abartmış olmam bir iki dakika sürüyor hopp bebişler içerde rahat ol..Trans
Ferden sonra hangi ilaclari kullaniyorsun canim? Bir de transfer cok zor oldu mu?
uf yaa çok üzüldüm demek duygumu ifade etmeye yetmiyor ama hiç bisey sona ermiş değil rabbim mutlaka bir gün yüzünüzü güldürecek yeter ki umudunu kaybetme canım Allah senin de gönlüne göre versin
umut 5 ve üzeri gebelik değil mi?
Merkez ilaclari birak dedi dr konusup bundan sonrasi icjn degerlendirme yapacaklarmis ben bir sure dinlenmeliuim pozitif olan arkadaslarimi bir kez daha kutluyorum rabbim herkesin yardimcisi olsun
Belli degil adet tarihlerim belli olmuyokiCanım senin tedavin ne zaman başlayacak bellimi
Öyle deme. Dinlenip tekrar baslayacaksin tabiki de. Bu cuma vakti Allah dualarimizi kabul eylesin sana hayırlı evlatlar versin. O 'nun için imkansız yok unutma canım benimKizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
kafanı dinle arkadaşım güç topla yeniden başlarken güçlü olmak lazım dondurulmuş var mı senin?
Canim insallah olur bu sefer, sen negatif alinca cok uzulmustum benkuzummm allah sabrini verir sen nolur ayakta kal bol bol dua et rabbime o ol demeden ne oluyor ki hayatta daha vakti zamani gelmemisti demek ki.rabbim pesine dusurmusse vardir bi bildigi.benim sali gun transferim olcakti gittik merkeze embriyolari cozdurduler ve durumlari gayet.iyi oldugunu soyleyim 6.gune devam ettirip blastokist olarak tranfer edeceklerini boylece.daha iii olcagini solediler bgn de arayip buz bebeklerimin iyi oldugunu soylediler.allahimdan diliyorum ki bi aksilik olmasin ve yarin annisinee gelsinler.biliorum ki o ol demeden degil 6.gun 10.gunde olsa asla olmayacak ins sevdigi kullarindanimdir da yuzumu guldurur.benim ve hepimizinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?