Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım dualarım seninle sen bize bakma ben inanıyorum birazdan sevince boğulacaksın.

Oyle dusunme canim bizim olmadi insallah senin olur

Arkadaslar test yaptirdim malesef olmadi bu sefer deger 0.327 cikti allah diger bekleyen arkadaslarin yuzunu guldursun
Rabbim sabrını bol versin inşallah bi dahaki denemende görürsün pozitifi canım ama yine de 2-3 gün sonra bi test daha yaptır derim Allah büyük...

merhaba bende dayanamdim benim blast oyizden 10, gunde kan vericektim ama 9.gun yani bu gun baktirdim degerim 254 6.dememdi allah herkeze nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin bu arada sizce ikiz olabilirmi
Hayırlı olsun canım çok sevindim değerin çok güzel büyük ihtimal ikizdir. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim sabrını bol versin inşallah bi dahaki denemende görürsün pozitifi canım ama yine de 2-3 gün sonra bi test daha yaptır derim Allah büyük...

çok inanmak istiyorum merkezde aynısını diyor biz sizden 15. gün istedik henüz 5 gün var bırakmayın diye ama hiç inanmıyorum

Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
uf yaa çok üzüldüm demek duygumu ifade etmeye yetmiyor ama hiç bisey sona ermiş değil rabbim mutlaka bir gün yüzünüzü güldürecek yeter ki umudunu kaybetme canım Allah senin de gönlüne göre versin

çok inanmak istiyorum merkezde aynısını diyor biz sizden 15. gün istedik henüz 5 gün var bırakmayın diye ama hiç inanmıyorum
bence de o kadar emek icin iki gün daha beklemeye değer. Zor oldugunu biliyorum. Biz henüz yasamadik ama surecin ne kadar zor oldugu malumumuz. Insallah bir mucize olur.

canım benim özellikle bu konuda moralin ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısın lütfen inancını ve heyecanını kaybetme 15. gün ilk defa yaptırakmış gibi yaşa anı. dua et rabbim ol der olur

Merkez ilaclari birak dedi dr konusup bundan sonrasi icjn degerlendirme yapacaklarmis ben bir sure dinlenmeliuim pozitif olan arkadaslarimi bir kez daha kutluyorum rabbim herkesin yardimcisi olsun

Merkez ilaclari birak dedi dr konusup bundan sonrasi icjn degerlendirme yapacaklarmis ben bir sure dinlenmeliuim pozitif olan arkadaslarimi bir kez daha kutluyorum rabbim herkesin yardimcisi olsun

kafanı dinle arkadaşım güç topla yeniden başlarken güçlü olmak lazım dondurulmuş var mı senin?

Kizlar 5.92 cikti bu konu kapandi artik rabbim gonlunuze gore versin hepinizi tanidigimcok sevindim
Öyle deme. Dinlenip tekrar baslayacaksin tabiki de. Bu cuma vakti Allah dualarimizi kabul eylesin sana hayırlı evlatlar versin. O 'nun için imkansız yok unutma canım benim

Canim insallah olur bu sefer, sen negatif alinca cok uzulmustum ben sanirim once idrar yaptin ikinci cizgi biraz zaman gecince cikmisti sen diye hatirliyorum ben ama yanlista olabilir tabi, sonra kanda negatif cikinca cok uzulmustum transferin dun oldu sanirim insallah sikica tutunsunlar bu sefer annesine ben cok giremiyorum siteye isim cok yogun cunku ayni sektorde calisiyoruz diye hatirliyorum tahmin edebilirsin :) bide esim sehir disinda oldugu icin her aksam biyerdeyim kafam dagilsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…