yok idrar testi hiç yapmadım. son iki gündür kanı tekrarlamak istedim ama eşim doktoru bekle dedi yarın gidecem inşallah bakalım ne dicek ya ne değişik bi bekleyiş transfer geçer keseyi bekle keseyi görürsün kalp atışı duyulacak mı vs vs. rabbim sabrımızı bol versin vallacanim sen idrar testi yapmismiydin hic test oncesi veya sonrasi?
Can çok cok sevindim. Bana bile ilaç gibi geldi bu haber. Insallah canım daha da yükselir degerlerin. Ya gercekten mutlulugumu anlatacak ifade bulamiyorum.kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
aynen oyle canim kucagimiza alana kadar devam ediyor bu stres Allah yardimcimiz olsun..yok idrar testi hiç yapmadım. son iki gündür kanı tekrarlamak istedim ama eşim doktoru bekle dedi yarın gidecem inşallah bakalım ne dicek ya ne değişik bi bekleyiş transfer geçer keseyi bekle keseyi görürsün kalp atışı duyulacak mı vs vs. rabbim sabrımızı bol versin valla
mucize22 canim uzulme 5 in altina dusmemis sonucta hala hamileligin devam ediyor Allah buyuktur canim..Tam umudunu kesmek uzereyken bir ol der ve birkac ay sonra kucaginda bulursun bebegini...umudunu yitirme canim...
Kızlar benim tüpler kapalı çıktı hsgde,doktor tüp bebeğe yönlendirdi,inşallah kasım ayında başlıyorum çok korkuyorum,tüp kapalılığı engel olur mu tüp bebeğin tutmasına
Rabbim buyuktur canim ...Canim 11.49 dan dustu hic sanmiyorum
sonuctan sonra ilk sen geldin aklıma senin değerlerine benziyor. inşallah bizi bırakmazlar cnm ya.canım sevin tabi benim 10.73 e direk hayırlı olsun dedi doktorum 2 gün sonra da 35 oldu. hoş ondan sonra bi daha test yaptırmadım dr um amerika dan yarın dönüyor ama ben direk hamile saydım kendimi. rabbim elimizi boş çevirmesin bol bol dua edelim mubarek cuma saati..
Evet canım benim Kasım 14 Allah nasip ederse başlayacağız senide bekliyorum :)Belli degil adet tarihlerim belli olmuyokibi 30 gunde bir oluyorum bi 45 gunde bi anlayamadim senin kasimin 14 u falan heralde
Hiç endişe etme canım tüplerin tıkalı olmasın engel değil benim 2 tüpüm alındı mesala bende Kasım da başlıyorum tedaviye şimdiden hayırlı olsun tedavinKızlar benim tüpler kapalı çıktı hsgde,doktor tüp bebeğe yönlendirdi,inşallah kasım ayında başlıyorum çok korkuyorum,tüp kapalılığı engel olur mu tüp bebeğin tutmasına
Ben varim buyuk ihtimal pazartesi girecegim.Kizlar haftaya opuya girecek olan kimler var???
Pazartwsi opu olirsa ve her sey yolunda giderse tahmini transfer tarihim ne zaman olir bilen var mi?Kızlar aranızda haftaya transfer olacak olan var mı?
Eğer dondurulmuşlarla yapılamayacaksa ohss riski yoksa cumartesi yapılabilir canımPazartwsi opu olirsa ve her sey yolunda giderse tahmini transfer tarihim ne zaman olir bilen var mi?
transferden sonraki gün belli olur canim.Pazartwsi opu olirsa ve her sey yolunda giderse tahmini transfer tarihim ne zaman olir bilen var mi?
benimde pazartesi randevum var o zaman belli olacak ama buyuk ihtimalle carsamba yada persembe olur opum...Ben varim buyuk ihtimal pazartesi girecegim.
canım ben transfer hariç 9. gün yaptım testi sonra da 11. gün yaptım. bana söylemesi ayıptır 3 tane 3. gün embriyosu konmuştu:):):)aynen oyle canim kucagimiza alana kadar devam ediyor bu stres Allah yardimcimiz olsun..
peki sen kacinci gun test yapmistin ve kac tane kacinci gun embryosu konmustu sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?