Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canim sen idrar testi yapmismiydin hic test oncesi veya sonrasi?
yok idrar testi hiç yapmadım. son iki gündür kanı tekrarlamak istedim ama eşim doktoru bekle dedi yarın gidecem inşallah bakalım ne dicek ya ne değişik bi bekleyiş transfer geçer keseyi bekle keseyi görürsün kalp atışı duyulacak mı vs vs. rabbim sabrımızı bol versin valla

kızlar test sonucumu aldım bugün 11.gün. uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. sonuç 14.72 iki gün sonra tekrarla ddi doktor. sanırım hamileyim:-(m
Can çok cok sevindim. Bana bile ilaç gibi geldi bu haber. Insallah canım daha da yükselir degerlerin. Ya gercekten mutlulugumu anlatacak ifade bulamiyorum.

aynen oyle canim kucagimiza alana kadar devam ediyor bu stres Allah yardimcimiz olsun..
peki sen kacinci gun test yapmistin ve kac tane kacinci gun embryosu konmustu sana?

Kızlar benim tüpler kapalı çıktı hsgde,doktor tüp bebeğe yönlendirdi,inşallah kasım ayında başlıyorum çok korkuyorum,tüp kapalılığı engel olur mu tüp bebeğin tutmasına

Canim benim bildigim engel olmuyor.tuplerle ilgili kisimlari zaten labaratuvarda yapiyorlar.yumurtayi topluyorlar o yuzden engel olmaz sanirim.cunku rahim filmim her bilgisayarda acilmiyordu nasil olsa tup bebek onemli degil demislerdi.

arkadaşlar benim gibi 10. gün testinde 0.3 görüp sonradan hamile kalan var mıdır ya hemşire çok sık karşılaşıyoruz dedi ama nette baktım hiç göremedim genelde doğal gebeliklerde oluyormuş adet gecikmesinden sonra test yapıp 0. küsür görüp sonra hamile kalanlar ama tüp bebekte hiç göremedim sizin denk geldiğiniz var mı?

kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Rabbim güzel sonuçlar almayı hepinize nasip etsin. ama ben sevinmek için erken diyorum iki gün sonra tekrar bi test daha yaptirayim ins sevince bogulurum. bugün sonucu alinca boşlukta gibi hissettim kendimi agliyordum farkında değildim. nasıl karışık bi duyguymus allahim. rabbim herkese nasip etsin pozitif sonuç gormeyi.

sonuctan sonra ilk sen geldin aklıma senin değerlerine benziyor. inşallah bizi bırakmazlar cnm ya.

Kızlar benim tüpler kapalı çıktı hsgde,doktor tüp bebeğe yönlendirdi,inşallah kasım ayında başlıyorum çok korkuyorum,tüp kapalılığı engel olur mu tüp bebeğin tutmasına
Hiç endişe etme canım tüplerin tıkalı olmasın engel değil benim 2 tüpüm alındı mesala bende Kasım da başlıyorum tedaviye şimdiden hayırlı olsun tedavin

aynen oyle canim kucagimiza alana kadar devam ediyor bu stres Allah yardimcimiz olsun..
peki sen kacinci gun test yapmistin ve kac tane kacinci gun embryosu konmustu sana?
canım ben transfer hariç 9. gün yaptım testi sonra da 11. gün yaptım. bana söylemesi ayıptır 3 tane 3. gün embriyosu konmuştu:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…