aynı canım ben de deöyle. ne kilo ne sivilce ne hormonlarda bozukluk var.sadece düzensizlik ve ultrasonda kistik görüntü var.Canım senin hormon değerlerin nasıldı peki? bende de pko var ama sendrom değil dedi doktor. Hormon normal kilo normal tiroid yok.Sadece düzensizlik var bende belirti olarak.
Canm bak şöle diyim bende çok sigara içerdim ama tedavi için 6 ay önce tamamen bıraktım sigaayı eşimede buraktırdım aende bırak lütfen temelli bırak herşeyden önce kendi sağlığın için bırak inofolici içiyorum bende ama günde bi defa iki poşet şeklinde içiyorum kilom iyi ama yinede spora başladım pcoslular için spor çok iyi oluyomuş sanırım bu ay soğan kürü yaptım onu da bitirdim devam etmicem artık bakalım daha ne yapabilirim diye araştırıyorum sıyırmama az kaldı :)
Canm bak şöle diyim bende çok sigara içerdim ama tedavi için 6 ay önce tamamen bıraktım sigaayı eşimede buraktırdım aende bırak lütfen temelli bırak herşeyden önce kendi sağlığın için bırak inofolici içiyorum bende ama günde bi defa iki poşet şeklinde içiyorum kilom iyi ama yinede spora başladım pcoslular için spor çok iyi oluyomuş sanırım bu ay soğan kürü yaptım onu da bitirdim devam etmicem artık bakalım daha ne yapabilirim diye araştırıyorum sıyırmama az kaldı :)
Canım bende eşime aktardan keçiboynuzu arı poleni arı sütü işte içinde bilaç tane daha bişeyler olan özel macun yaptırdım onu yiyo nolur nolmaz garanti olsun :) bende incir kürüyle havuç kürünü yapmıştım bilmiyorum bende işe yaradı mı acaba ama zannetmiyorum sonradanda uğraşmadı zor geldi soğan kürüne dönmüştüm :)tedavin
Canım haklısın ben 8 yıllık evliyim aşılamalar, ilaç tedavileri, kürler, koca karı kürleri, spor, diyet daha neler neler herşey yaptım sigarayı 1 yıl bıraktım nisan ayında tekrar başladım, isyan etmiyorum sadece yoruldum Rabbim inşallah i,evlat hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun tez vakitte.
haa bide benden tavsiye eşine keçi boynuzu kürü kendine de incir kürü yap etkili olduğuna inanıyorum. benim eşimde bi problem yok ama ben yinede ona keçiboynuzu pekmezi aldım yiyo.
Canım bende eşime aktardan keçiboynuzu arı poleni arı sütü işte içinde bilaç tane daha bişeyler olan özel macun yaptırdım onu yiyo nolur nolmaz garanti olsun :) bende incir kürüyle havuç kürünü yapmıştım bilmiyorum bende işe yaradı mı acaba ama zannetmiyorum sonradanda uğraşmadı zor geldi soğan kürüne dönmüştüm :)
Amin canım inşhayırlısı olsun canım hakkımızda
Doğru sçyluyorsun cnm. Vardır bir bildiği elbet Güvenç bey'in. Öncesinde ekim bası gibi transfer olacağını söylediği için heyecanlanıyordum ama şimdi 1 bucuk ay bekleyeceğim gibi görünüyor. Sana hangi hapı önerdi?Merhaba canım,
Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum. bugün 15. günüm. 29'unda regl olmayı bekliyorum. Sonrasında doktor uygun görürse transfer için tedaviye başlayacak. O da sanırım, adetin 15. günü yapılıyor. Yani daha 1 ay sonra transfer olacak sanırım.
Her işte hayır vardır, üzülme. Belki bu ay transfer olsa tutunma ihtimali daha düşük olacaktı.
Hayırlısı olsun hakkımızda
Günaydın,Doğru sçyluyorsun cnm. Vardır bir bildiği elbet Güvenç bey'in. Öncesinde ekim bası gibi transfer olacağını söylediği için heyecanlanıyordum ama şimdi 1 bucuk ay bekleyeceğim gibi görünüyor. Sana hangi hapı önerdi?
Günaydın,
Ben Ginara kullanıyorum canım. Sanırım Güvenç Bey bunu öneriyor herkese. Bana da ekim ayı içerisinde bir kongre için Amerika'ya gideceğini söylemişti. Bu nedenle ertelenmesi söz konusu olabilir. İnsan hemen olsun diye heyecanlanıyor. Umarım ertelenmez diyorum ama kısmet tabi :)
Evet canım, bu durumdan da fırsatlar yaratmak gerekli :)Aynen bende gineraya başladım canım. Hayırlısı olsun . Minnoşlarımız gelmeden sabretmeyi öğretiyorlar bize. Neyse bu arada sağlıklı bir diyet ve sporla 5-6 kilo verip vucudumu hazırlayayım bari :)
Sacıma iri dalga perma yaptırayım. Anca vakit geçer kafam dağılır :)
Evet canım, bu durumdan da fırsatlar yaratmak gerekli :)
K kds2309 Canım sana bir sorum var. Ben Güvenç Bey'le hiç kaç adet embriyo transfer edeceğini konuşmadım. Senin fırsatın oldu mu? Olduysa ne cevap verdi? Ben 30 yaşındayım ve ilk denemem. Aslında kanunlara göre sadece 1 adet konulması gerekiyor. Ancak ben olasılığın artması için 2 adet koyulmasını isteyeceğim. Doktorun tepkisini bilemiyorum. Sen sorduysan en azından önbilgi olur benim için.
Bana da adetin 2. günü gelmemi söyledi. Ben İzmir'de olduğum için istersen öncesinde görüşelim, gelemeyecek durumda olursan, sana yapılması gereken tahlilleri söylerim, İzmir'de yaptırırsın ve telefonda sonuçlarını iletirsin dedi. Henüz karar vermedim, iş yoğunluğuma bağlı olarak karar vereceğim. 29 Eylül gibi bir sonraki adedimin olmasını bekliyorum. Bu durumda 30 Eylül'de gideceğim. Sanırım en iyisi bir sonraki görüşmede yüzyüze konuşmak. Bu tahlillerden sonra uygun görürse ilaçlara başlayacağız herhalde değil mi?Yok canım transfer konusu ile ilgili hiç konuşmadık. Sadece bir sonraki adetin 2. günü gelmem gerektiğini belirtti. Ama rahatlıkla sorabilirsin. Güvenç Bey detaylarıyla anlatır. Ama telefonda değilde yüz yüze görüşmekte fayda var. Arka arkaya aklına gelenlerin hepsini sor için rahatlasın. Eminim ki Güvenç Bey 'de seni rahatlatacak şekilde konu hakkında bilgi verir muhakkak.
Bu arada sen ne zaman gideceksin?
Bana da adetin 2. günü gelmemi söyledi. Ben İzmir'de olduğum için istersen öncesinde görüşelim, gelemeyecek durumda olursan, sana yapılması gereken tahlilleri söylerim, İzmir'de yaptırırsın ve telefonda sonuçlarını iletirsin dedi. Henüz karar vermedim, iş yoğunluğuma bağlı olarak karar vereceğim. 29 Eylül gibi bir sonraki adedimin olmasını bekliyorum. Bu durumda 30 Eylül'de gideceğim. Sanırım en iyisi bir sonraki görüşmede yüzyüze konuşmak. Bu tahlillerden sonra uygun görürse ilaçlara başlayacağız herhalde değil mi?
Canim dondurulmus sperminiz varsa onu kullanirlar tekrar ameliyata gerek yok..ama eger yoksa ve diyorsinki opu sirasinda denediginde sperm cikmisti ( sanirim bu ameliyatsiz kendi yontemiyle oldu) o zaman tekrar dener ki sansini arttirmak icin esine bol bol keciboynuzu pekmezi ve ari sutu yedir.demekki biraz caba sarfederseniz dogal yontemlede sperm elde edebiliyorsunuz...ıyı geceler kızlar benım2 kez tup bebek denenm oldı ılk denemem de tuttu fakat 8.haftada kalp atısı durdu ...ıkıncı denemede dondurulmus denedım kımyasal gebelık oldu benım merak ettıgım bı konu var esım ılk tedavıde tese amelıyatı oldu sperm cıktı sorum 3denememızde tekrar amelıyat olacakmı yoksa amelıyattan sonra gerek varmı daha 3tedavıme baslamadık dr gıtmedım sormadımda bılgısı olan varmı....sızce tekrar amelıyat olacakmı yoksa varmıdır ılkkınde soyle bı durum da oldu yumurta toplama sırasında tekrar denedı sperm cıktı yanı amelıyatt cıkan sperm kullanılmadı donduruldu.....oyle
İşte ondan sonraki adımları bilmiyorum .benim de ilk denemem olacak. Ama forumda yazılanlara göre bir kaç hormon ilacı verilip rahim kalınlığına bakılıyormuş. Ona göre transferi gerçekleştiriyorlarmış.Artık işimiz zamanda. zaman geçsin minnoşlar bize, biz de onlara kavuşalım inşaallah.
Meraba canim konuyla alakasi olmayan bisey sorucam sana :)Aynen bende gineraya başladım canım. Hayırlısı olsun . Minnoşlarımız gelmeden sabretmeyi öğretiyorlar bize. Neyse bu arada sağlıklı bir diyet ve sporla 5-6 kilo verip vucudumu hazırlayayım bari :)
Sacıma iri dalga perma yaptırayım. Anca vakit geçer kafam dağılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?