Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım senin hormon değerlerin nasıldı peki? bende de pko var ama sendrom değil dedi doktor. Hormon normal kilo normal tiroid yok.Sadece düzensizlik var bende belirti olarak.
aynı canım ben de deöyle. ne kilo ne sivilce ne hormonlarda bozukluk var.sadece düzensizlik ve ultrasonda kistik görüntü var.

tedavin

Canım haklısın ben 8 yıllık evliyim aşılamalar, ilaç tedavileri, kürler, koca karı kürleri, spor, diyet daha neler neler herşey yaptım sigarayı 1 yıl bıraktım nisan ayında tekrar başladım, isyan etmiyorum sadece yoruldum Rabbim inşallah i,evlat hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun tez vakitte.
haa bide benden tavsiye eşine keçi boynuzu kürü kendine de incir kürü yap etkili olduğuna inanıyorum. benim eşimde bi problem yok ama ben yinede ona keçiboynuzu pekmezi aldım yiyo.

Canım bende eşime aktardan keçiboynuzu arı poleni arı sütü işte içinde bilaç tane daha bişeyler olan özel macun yaptırdım onu yiyo nolur nolmaz garanti olsun :) bende incir kürüyle havuç kürünü yapmıştım bilmiyorum bende işe yaradı mı acaba ama zannetmiyorum sonradanda uğraşmadı zor geldi soğan kürüne dönmüştüm :)

hayırlısı olsun canım hakkımızda

inşaallah canım. S Secilk

Ben bugun adet oldum . doğum kontrol hapı verdi doktorum . ekim sonu kasım bası gibi transfer olacak. Biraz daha beklemem gerekecek yani. Sen ne yaptın yaklaştı mı transfer tarihin?

Merhaba canım,
Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum. bugün 15. günüm. 29'unda regl olmayı bekliyorum. Sonrasında doktor uygun görürse transfer için tedaviye başlayacak. O da sanırım, adetin 15. günü yapılıyor. Yani daha 1 ay sonra transfer olacak sanırım.
Her işte hayır vardır, üzülme. Belki bu ay transfer olsa tutunma ihtimali daha düşük olacaktı.
Hayırlısı olsun hakkımızda

Doğru sçyluyorsun cnm. Vardır bir bildiği elbet Güvenç bey'in. Öncesinde ekim bası gibi transfer olacağını söylediği için heyecanlanıyordum ama şimdi 1 bucuk ay bekleyeceğim gibi görünüyor. Sana hangi hapı önerdi?

ıyı geceler kızlar benım2 kez tup bebek denenm oldı ılk denemem de tuttu fakat 8.haftada kalp atısı durdu ...ıkıncı denemede dondurulmus denedım kımyasal gebelık oldu benım merak ettıgım bı konu var esım ılk tedavıde tese amelıyatı oldu sperm cıktı sorum 3denememızde tekrar amelıyat olacakmı yoksa amelıyattan sonra gerek varmı daha 3tedavıme baslamadık dr gıtmedım sormadımda bılgısı olan varmı....sızce tekrar amelıyat olacakmı yoksa varmıdır ılkkınde soyle bı durum da oldu yumurta toplama sırasında tekrar denedı sperm cıktı yanı amelıyatt cıkan sperm kullanılmadı donduruldu.....oyle

Günaydın,
Ben Ginara kullanıyorum canım. Sanırım Güvenç Bey bunu öneriyor herkese. Bana da ekim ayı içerisinde bir kongre için Amerika'ya gideceğini söylemişti. Bu nedenle ertelenmesi söz konusu olabilir. İnsan hemen olsun diye heyecanlanıyor. Umarım ertelenmez diyorum ama kısmet tabi :)

Aynen bende gineraya başladım canım. Hayırlısı olsun . Minnoşlarımız gelmeden sabretmeyi öğretiyorlar bize. Neyse bu arada sağlıklı bir diyet ve sporla 5-6 kilo verip vucudumu hazırlayayım bari :)
Sacıma iri dalga perma yaptırayım. Anca vakit geçer kafam dağılır :)

Evet canım, bu durumdan da fırsatlar yaratmak gerekli :)

K kds2309 Canım sana bir sorum var. Ben Güvenç Bey'le hiç kaç adet embriyo transfer edeceğini konuşmadım. Senin fırsatın oldu mu? Olduysa ne cevap verdi? Ben 30 yaşındayım ve ilk denemem. Aslında kanunlara göre sadece 1 adet konulması gerekiyor. Ancak ben olasılığın artması için 2 adet koyulmasını isteyeceğim. Doktorun tepkisini bilemiyorum. Sen sorduysan en azından önbilgi olur benim için.

Yok canım transfer konusu ile ilgili hiç konuşmadık. Sadece bir sonraki adetin 2. günü gelmem gerektiğini belirtti. Ama rahatlıkla sorabilirsin. Güvenç Bey detaylarıyla anlatır. Ama telefonda değilde yüz yüze görüşmekte fayda var. Arka arkaya aklına gelenlerin hepsini sor için rahatlasın. Eminim ki Güvenç Bey 'de seni rahatlatacak şekilde konu hakkında bilgi verir muhakkak.
Bu arada sen ne zaman gideceksin?

Bana da adetin 2. günü gelmemi söyledi. Ben İzmir'de olduğum için istersen öncesinde görüşelim, gelemeyecek durumda olursan, sana yapılması gereken tahlilleri söylerim, İzmir'de yaptırırsın ve telefonda sonuçlarını iletirsin dedi. Henüz karar vermedim, iş yoğunluğuma bağlı olarak karar vereceğim. 29 Eylül gibi bir sonraki adedimin olmasını bekliyorum. Bu durumda 30 Eylül'de gideceğim. Sanırım en iyisi bir sonraki görüşmede yüzyüze konuşmak. Bu tahlillerden sonra uygun görürse ilaçlara başlayacağız herhalde değil mi?

İşte ondan sonraki adımları bilmiyorum .benim de ilk denemem olacak. Ama forumda yazılanlara göre bir kaç hormon ilacı verilip rahim kalınlığına bakılıyormuş. Ona göre transferi gerçekleştiriyorlarmış.Artık işimiz zamanda. zaman geçsin minnoşlar bize, biz de onlara kavuşalım inşaallah.

Selam kizlar nasilsiniz??
Daha oncede soylemistim bu seferki tedavimde ari sutu kullanmak istiyorum diye hatirlayanlar vardir..Yurt disinda oldugum icin burda aktar yok dolayisiyla ari sutu bulmak icin baya caba sarfettim..alisveris merkezinde buldum ama kapsuldu ve cogu jelatin iceriyor helal jelatin olmadigi icin almamistim..daha sonra 100% guvenilir bir markanin bitkisrl jelatinlisini buldum aldim...ama bu kutuda 45 tane var yetmeyecek tabi zaten sadece ari sutu yok icinde baska seylerde var...bende tekrar aramaya koyuldum ve bugun alisveris merkezinde bal reyonunda yine guvenilir bir markanin ari sutu bal karisimini buldum..250 gr balda 10 gr saf ari sutu cok sevindim hrmen aldim...kapsulleri 1 ay kullanip gerisini esime birakiam o keciboynuzu pekmezi ve ari sutu kapsulu kullanirken brnde alfigim ari sutu bal karisimini kullanicam...yalniz daha sonra yine bu reyonda gordugum saf ari sutu vardi 25 gr lik onu alicam son 10 gun puregona basladigimda onu kullanicam...ilk tedavimde 7 yumurtadan 3 embryom dollenirken 3. De 7 yumurtadan biri bile dollenememisti..kladik tup bebek yontemiydi tabi birde yumurta kalitesi iyi degildi sanirim hic dollenme olmafi.cunku doktor spermler cok iyiydi demisti...
Simdi insallah bu ari sutununde faydasiyla ve mikroenjeksiyon yardimiyla butun yumurtalatim olmadi yarisindan cogu dollenir insallah..Kizlar bu ari sutunun faydasi cok okudum kullananlarin hepsi cok cok memnun butun yumurtalari dollenmis cogunun bende denemek istedim.sonucu sizinle paylasicam..insallah benimde sonucum guzel olur..sizlerde deneyin bisey kaybetmezsiniz inanin...

Canim dondurulmus sperminiz varsa onu kullanirlar tekrar ameliyata gerek yok..ama eger yoksa ve diyorsinki opu sirasinda denediginde sperm cikmisti ( sanirim bu ameliyatsiz kendi yontemiyle oldu) o zaman tekrar dener ki sansini arttirmak icin esine bol bol keciboynuzu pekmezi ve ari sutu yedir.demekki biraz caba sarfederseniz dogal yontemlede sperm elde edebiliyorsunuz...

Ben klinikte beklerken, transferi geçekleştirilecek bir bayana doktorun asistanı kullanacağı ilaçları anlatırken dinlemeye çalışmıştım. Estrofem ve klimara bant verdi. Bunlar östrojen ve rahim kalınlığını arttırmaya yarıyormuş. Neyse bekleyip göreceğiz biz de :) Bir görüşeyim doktorla sana da haber veririm canım buradan. her geçen gün heyecan artıyor bende. İnşallah hayırlısıyla hamile kalır sonra da bebeklerimizi sağlıkla doğururuz. Hamile kalmakla da bitmiyor ki... Düşük riski de var bir süre. Kucağıma almadan bebeğimi rahat hissedemeyeceğim kendimi sanırım.

Meraba canim konuyla alakasi olmayan bisey sorucam sana :)
İri dalga perma drdigin su dalgadi sanirim bende yaptirmak istiyorum ama sen daha once yaptirdinmi kalicigi nedir? Benim sacim kalin telli ve gur senxe olurmu yoksa cokmu kabarir? birde turkiyede fiyati nedir bunun kisin gelirim belki o zaman yaptirmayi dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…