Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım valla şimdiden kutlayalım bence hayırlı olsun rabbim gülen yüzünü soldurmasın

Pozitif alan arkadaşlar ne belirtiler yaşadınız benim 8. Günüm ama maşşallah hiç birşey yok bende anlatirmisiniz neler yasadiginizi
Ah o beklemek öksürsen hamilemiyim aceba diyorsun bilirim sürekli bi belirti arıyorsun ama bunun tıbben kanıtlanmış bi brlirtisi yok canım emaneti Allaha inşallah sıkı sıkı tutmuştur annesini bebişin. Benim özellikle 8. Gün bariz adet sancım oldu ahanda geldi dedim ama çok şükür 9. Gün pozitifi gördüm darısı başına canım

Ahh hemde ne zor beklemek bende pztesi yaptırayim diyorum ama annemle babam burda yaptırma diyorlar bekliycem mecbur inş güzel sonuçlar alırız bütün emek verenler

Hayirli olsun canim İnşallah bebeklerin sımsıkı tutunurlar annelerine. İnşallah güzel haberine hep beraber sevinicez burda

Gece gece ne güzel bi haber bu, cok sevindim canım. kan testinin sonucu belli zaten hamilesin inşallah değerin de gönlüne göre olur

Canim ins hayirlisiyla pozitif i alirsin sonucta. burda sonucu senle beraber bekljyoz. Ogrenirsen paylas.

Canım valla şimdiden kutlayalım bence hayırlı olsun rabbim gülen yüzünü soldurmasın
Sonucum 728 :) bir sonraki testi doktorumun istedigi gibi 29 ekimde yapacağım. Umarim beklenildigi gibi bir artis olur. Insallah keseyi ve kalp atislarini duymak da nasip olur. Allah hepimize nasip etsin kucagimiza sağlıkli bir sekilde aldığımız gunleri gormeyi...

Tebrikler canım değerin çok güzel maşallah ikiz galiba Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah

değerin çok güzel cnm hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım . Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin

Pozitif alan arkadaşlar ne belirtiler yaşadınız benim 8. Günüm ama maşşallah hiç birşey yok bende anlatirmisiniz neler yasadiginizi
Benimde transferle beraber 8. Günüm. Bel ağrısı var bide adet Sancısı gibi Ağrı var. Lavaboya artık korka korka gidiyorum. Bir de aksam o kadar yemek yememe rağmen hiç yememisim gibi oldum. Tabi belirti icin cok erken ama ben bunları yasıyorum bakalım sonuç ne olacak. Heyecan umut korku ve dua ile beklemekteyim.

caniiiimmm coook sevindim tebrik ederim saglikla kucaklarsin insallah..bence senin bebis tek degil kardesinide almis geliyor :) ikiz anasi olacaksin kiz hadi iyisin

Maşallah canım ya çok çok güzel bir değer bu ALLAHIM saglikla kucağına almayı nasip etsin. Kuzucuk ların yumuş yumuş bal dudakli pembis yanaklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Tatlım Allah a şükür herşey süper görünüyor Allah tamamına erdirsin darısı bizim de başımıza inşAllah.Neler yapıldı hangi ilaç ve yöntemler kullanıldı bizimle de paylaşır mısın?

Tebrik ederim canım. Her şey gönlünce olsun. Darısı bizim basimiza

değerin çok güzel cnm hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım . Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin

caniiiimmm coook sevindim tebrik ederim saglikla kucaklarsin insallah..bence senin bebis tek degil kardesinide almis geliyor :) ikiz anasi olacaksin kiz hadi iyisin

Maşallah canım ya çok çok güzel bir değer bu ALLAHIM saglikla kucağına almayı nasip etsin. Kuzucuk ların yumuş yumuş bal dudakli pembis yanaklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Tebrik ederim canım. Her şey gönlünce olsun. Darısı bizim basimiza
Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederim. Allah sizlere de bu mutluluğu yasatsin inşallah. Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…