Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ne kadar güzel açıklamışsın her şeyi maalesef biri tutsa diğeri olmuyor işimiz o kadar zorki ama umutsuzluğa kapılma umarım hayırlı haberlerinide yazarsın bizde ilk denememizi geçen kasımda yaptırdık herşey o kadar yolundaydıki tutmadığını öğrenince inanamadım şimdi ikinciye başlıyacağız ama nedense çok mutsuzum içimde kötü şeyler var ama denemekten başka çaremiz yok...hepimiz için hayırlısı olsun.

Yok canim nerdeee ilk tedavim degil benim 10. Tedavim bu...6 asilama 1 kere 2 embryo kondu tup bebek tedavimde olmadi.2. De tek dondurulmus kondu oldu..3. Tup bebek tedavim embryo elde edilemedigi icin son anda iptal edildi bu da 4. Tup bebek tedavim toplamdada iste dedigim gibi 10. Olucak canim...o yuzden artik gecte olmasin gucte insallah...Allahim hepimize versin kisa zamanda....

Iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım bizde ekimde doktora gidip Kasım da tedaviye başlayacağız herhalde. Inşallah bebeklerimiz olur birgün
Hosgeldin aramiza canimnnkac yasindasin ?ilk denemen sanirim..

saol canım korku da olsa denıycem mecbur :) evet onemlı olan soyledıklerın ama ben de ılk denıycem ıcın korkuyorum olsunda ragzıyım zaten hayırlısıyla sonuclansın inş
selam canım nasılsın? iğnelerden ben de çok korkuyodum ama sonra kendi kendime yapıyordum alışıyosun bir süre sonra canım. ilk denemen olacağı için tedirgin olman gayet normal. benim de en çok korktuğum embriyolar kaliteli olacak mı? yumurta sayım,döllenen yumoş sayım,transferden sonra tutunur mu tutunmaz mı en büyük tedirğinliğim bu Rabbim daha fazla aratmasın inşallah önce göbişler dolsun sonra da kucağımız dolsun

canım arı sütünü ne kadar sürede kullanmak gerekiyor. mesela benim adet bugün bitti doğum kontrl ilacı kulanıyorum.muhtemelen bayramdan hemen sonraki hafta adet olacm.yani 1 aylık süre yeter mi bana ve eşime. eşim 3 ay süreyle proxeed plus da kullandı doktorumuz kullanmaya devam etsin dedi,bunun yanıda arı sütü de kullanırsak iyi olur sanki .

selam canım nasıl yani anlamadım tüm gün salmicam diyo ya transfer günü mü seni salmicakmış?anlamadım

cok uzgunum canım tesede sperm bulunamadı yıne hayellerım baska bahara kaldı allah senın yardımcın olsun yasadın korkuya heycanana deger umudun var en azından saglıklı bebıslerın olsun ınsallah

cok uzgunum canım tesede sperm bulunamadı yıne hayellerım baska bahara kaldı allah senın yardımcın olsun yasadın korkuya heycanana deger umudun var en azından saglıklı bebıslerın olsun ınsallah
ayy hadi ya çok üzüldüm inan vardır bir hayır. sabır sabır sabır 3 yıldır sabrediyorum ben de ama elde var koca bir sıfır. umudunu kaybetme canım bi daha denersiniz inşallah her şey yolunda gider. bizim de hızımız sıfır eşim proxeed plus kullanıyor canım henüz test yaptırmadık umarım işe yaramıştır. bana kalırsa proxeed plus ı siz de deneyin hem sayı hem hıza faydası varmış canım bi araştır istersen

saol canım bılıyorum o ılacı esım kullanmstı sımdı kaan aydos ıgne tadavısıne baslıycak uzgunum her seferınde hayllerım yarım kalıyor ne cok umut etmıstım bır tane olsun bulunur dıye ama olmadı inş sen guzel sonuclar alırsın canım

Benim yumurtalar toplandi dollendi ama transfer icin bir ay beklemeye gectim. Simdi gun sayiyorum bebegime kavusmak icin

Meraba canim ...Ari sutunu en az 2-3 ay onceden kullanmaya baslayin yazmiskar ama genelde herkes 1-2 ay incesen baslamis ve ise yaramis...bence 1 ay bile yeterli sonucta onceki aylarda olusan yumurtalar tedavide hicbir ise yaramiyor adetle birlikte gidiyor....yani bir ayin varsa hemen basla derim...bende ilk defa deniycem umutluyum insallah sinucu guzel olucak ..yeni basladim kullanmaya benim tedavimin baslamasina 15 gun var,1 ayda tedavim sureek yani 1.5 ay onceden baslamis oldum bende..sizde hemen baslayin...

Canim yaa cok uzuldum ilk defa duydum tesede sperm bulunamadigini yani biliyordum o ihtimali ama genelde bulundugu yonundeydi yazilanlar...ama pes etmeyin sakin canim kurler falan deneyin esine,bilmiyorum belkide denemissinizdir ama keciboynuzu pekmezi ,ari sutu cok.ama cook faydaliymis ..birdahaki teseden 6 ay once kullanmaya baslasinki faydasi olsun..insallah en kisa zamanda muradina eresin bir degil iki versin Allah eger istiyorsan....

Herkese günaydın.
Benim umudum pek kalmadı ama yine de kalıcam bu grupta
Niye oyle diyorsun canim? Daha yadin kac?kacinci denemende umudun kalmadi...bak ben 10. tedaviye basliycam ekimde hala umudum yok demiyorum...Umutsuz cikilmazki bu yola cikarsakta zehir olur,heves olmazsa ,umut olmazsa hep negatif dusunursek pozitifi goremeyiz cunku...insallah seninde buraya hamileyim yazacagin gunu gorucem bende :) sonra umut her zaman olmaliymis dimi diye hatirlaticam sana

ben çok geç kaldığım için umudum yok.
yoksa yapılsa hemen pozitif çıkacak gibi geliyor. artık hormonların dengesizleşti. yumurta rezervim azalıyo yaşım 36 ama yıla göre 37. hiç denemem yok. daha önce eşimin sperm sayısı hızı sınırda işiniz zor demişlerdi. şimdi morfolojik bozukluk çıktı. bende de bu durumlar işte. eşim ilk 2 sene korundu aklı sıra. zaten öyle sık sık birlikteliğimiz de yok yani normal koşulladar bile aşılama veya tüp bebek paklar bizi.
geçenlerde kayınvalideme dedim galiba menopoza giriyorum diye "erken koca bulup evlenseydin de yapsaydın bi tane" dedi espiriyle karışık. o kadar doluyum ki anlatamam.
kimseyle konuşamıyorum.

selam canım nasıl yani anlamadım tüm gün salmicam diyo ya transfer günü mü seni salmicakmış?anlamadım
Evet canm transferi sabah yaparım dedi akşam a gönderirim seni dedi ilk iki gün benim için çok önemli dedi doktrum o sebeple akşama kadar yatırıcaz dedi

Kızlar buarada günaydın bende dün akşam arı sütü bal polen karışımın başladım eşimde özel bi macun yaptırdım o da onu kullanıyo bi haftadır bende dün burda yazılanları okuyunca bi arkadaş link göndermişti saolsun bulamadım şimdi onu :) akşam hemen eşim aktardan yaptırdı saf karışımları arı sütü içerisinde fazla bakalım doktorum bana 5. Gün embriyosu yapmak istediğini belirtmişti onun içinde kaliteli olmaları lazım inş işe yara

allah razı olsun canım allah kımseyı evladının yokluguyla sınasın esımın genetık proplemı yuzde otuzdu sperm bulma ıhtımalı ama yınede cok umutlanmıstık ne gerekıyosa denıycez 6 ay sonra yıne tese olcak igne tedavısı gorcek allahtan umut kesılmez maddı manevı yıpranıyoruz ama evlatsız aıle olunmuyo yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…