Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hımm anladım iyiymiş doktorun . ben de mi öyle yapsam akşama kadar yatim ilk 2 günde mi yerleşme oluyormuş? biz de dikkat edelim o zaman
Hayir canim ilk 2 gunde degilde ilk 6 gunde oluyor yerlesme..zaten kan testlerinin sonucundanda ne zaman yerlestigi anlasiliyor..nasil dersen..embryo rahme yerlestigi an kandaki bhcg 10 ui olur her iki gunde bir ikiye katladigini dusunerek hesaplarsak kacinci gun yerlestigini anlariz..ben bakiyorum bazilarinin 8.9. Gun bile yerlestigi oluyor ama genelde 6. Gune kadar oluyor..ben mesela oglumda transferden sonra 4. Gun biseyler hissetim batma gibi hafif agri gibi..ve testime gore hesapladigimda o gun yerlesmisti :)

Ben de beklemistim canım ilkinde.adet olmayı mi bekliyosun,transfer gününü mu? Benim bugün 2. Gunumdu gittim doktora,15 gün sonra tekrar kontrol. Bayramin 3.gunu falan olacak kavusucam bebeklerime kismetse
Adet olmayi bekliyorum, canim . Dogum kontrol hapi verdi doktor bitince gidicem.
Bayramdan iki haftaa sonra yani inşallah sen hayirli haber verdiginde ben de transferr gidecegim . Senin ne zaman yumurta toplama islemin oldu?

Adet olmayi bekliyorum, canim . Dogum kontrol hapi verdi doktor bitince gidicem.
Bayramdan iki haftaa sonra yani inşallah sen hayirli haber verdiginde ben de transferr gidecegim . Senin ne zaman yumurta toplama islemin oldu?
İnşallah hayırlı haber verebilirim bu sefer ,sana ve bekleyen herkese de nasip etsin ALLAH. Benim temmuzda toplandı yumurtalar donduruldu ilk transferi ağustosta oldum, olmadı malesef. Bi adet geçirdim. Şimdi 2. Transfer için bekliyorum. Arada 1 ay geçti sadece aklımda duracagina içimde dursun dedim 

canım inşaallah bu sefer minnoşun tutunur sana. kaç adet embriyo donduruldu ? kac tanesi transfer edildi sana?
Ve transferden sonra neler yaptın ? çok soru sordum yine ama benim ilk denemem olacak :)

buldum canım çok teşekkür ederim. evet gerideymiş buldum şimdi inceliyorum. inşallah orjinalini bulurum da alırım.

hımmm anladım canım teşekkür ederim bak işte bunu bilmiyodum öğrenmem iyi oldu . ilk yarım saat önemli diyolar normalde. hani ilk yarım saatt lavaboya kalkabilrsin diyolar ya sakıncalı olmaz mı acaba ?

ben henüz arı sütünü alamadım buğum alcam inşallah.bi an önce alıp başlamam gerekiyor

canım inşaallah bu sefer minnoşun tutunur sana. kaç adet embriyo donduruldu ? kac tanesi transfer edildi sana?
Ve transferden sonra neler yaptın ? çok soru sordum yine ama benim ilk denemem olacak :)
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın inşallah. aynı sorular benden de gelsin o zaman transferden sonra neler yaptın?kaç saat yattın?kaç embriyo transferi oldu? :) tüm soruların cevaplarını istiyorummm dualarımızdasın inşallah canım

diodico
canım nereden alacaksın. ben o topiği inceledim. ama bi karara varamadım.

Son düzenleme:
diodico
canım nereden alacaksın. ben o topiği inceledim. ama bi karara varamadım.
aldım bilem :) canım balparmak apitera aldım %86 bal,%7,5 polen, %5 arı sütü, %0,75 propolis var içinde 50 tl ye aldım eczaneden. umarım faydasını görürüm. hem bu biraz uygun fiyat olarak. başka ilaçlar da aldık o yüzden çok pahalı olsun istemedim.

Slm kizlar benda insalahh baslicamm sizdan sorum olucakk ben kecen hafta hidroskopik ameliyati oldum tuplerim kapali bugun doktrimla gorusmeye gitimm hemen yapabilirsin tup bebek dedi yani ekimin basinda adet olujamm hayerlisiyla sorum suu acaba cokmi erken basliorum beklimii 2 ay kecmasinii yoksa baslimii benimki kibi olan varmi acaba aranizdaa

Canım geçmiş olsun. Erken değil doktorun sorun olmayacağını söylemiş beklemene gerek yok bence.
Bide canım benimde sağ tüpümde sıvı birikmesi var o yüzden aldırmam gerekiyor senin doktorun kim.
İstanbul damısın?

Reactions: oty
Kızlar Merhaba
Tüp bebek tedavime başlamak için sağ tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi doktorum. Bunun için devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Laparoskopi yapılması gerekiyor zaten tüp için bir sürü para harcadım bir de bunu özel bir yerde yaptıramayacağım. Ben istanbul anadolu yakasındayım bu arada.
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum kimseyi bulamıyorum

slm canım doktorlar genelde tüp bebek işlemini histeroskopiden sonraki ay öneriyor. o yüzden yaptırabilirsin bak doktorun da yaptır diyomuş zaten. histeroskopi den sonra tutunma ihtimali daha yüksek canım.

Reactions: oty
geçmiş olsun canım.doktorun kapalı tüpü açmak yerine neden almayı tercih ediyor? bana kalırsa b kaç doktora daha danış. çünkü kapalı tüpler histeroskopi ile açılabiliyor diye biliyorum.

selammm kaç gün oldu gelemiyordum topiğe nasılsınız kızlar ? candanote canım sen gitmişsin reçeten yazımlış hayırlısı olsun inaşallah bebeğin abisini çok fazla bekletmeden gelir.
bende ayın 2 si için randevumu aldım doktora gideceğim çok heyecanlayım acaba transferim ne zaman olacak

Ben semiha şakir hastanesinda yaptirdim devletta cokta iyi yapmislar kendi doktrima gitim iyi yapmis dedii udaa

Semiha şakir hastanesinda yaptirdim ben tup bebek icin gitmistimm tupte sivi var diya amelyat kerekli dedi kecan hafta yaptirdim bugun dikislarimi aldirdim sukr iyim istarsen uraya git zeytunburnida uda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…