Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kayinvaldende biraz sacmalamis ,yani bu konular hassas konular gercekten oyle bir an oluyorki insan normalde hic kirilmayacagi biseye bile cok kirilip uzulebiliyor...seninde kismetinde nasibinde gec evlenmek varmis alin yazisi iste...ama hiiic uzulme 36 yas nedir canim? Millet 40 yasindan sonra basliyor denemeye cok var forumda baksana..burda bir tanidigimda 40 yasinda yapti her denemesinde sadece bir yumurtasi olmasina ragmen pes etmedi ve sonunda kazandi..simdi dunyalar tatlisi bir oglu var 40 dan sonra olan....o yuzden sen daha baslamamissin denememissin bile bu kadar umutsuzluk cok fazla sana...olucak insallah hepimizin olucak sadece sabir canim...

Evet canim bendim ari sutuyle ilgili linki veren okudunmu yazilanlari..?? Normalde hic 5. gune embryosu gitmeyenlerin bile embryolari hep 5. gune gitmis :) sen ignelere ne zaman basliyordun?uzun protokolmuydu seninki?

Haklisin canim Allah yar ve yardimciniz olsun insallah birdahaki sefere fazlasiyla cikarda ilk denemedede tutunur bebisin....

Evet canim bendim ari sutuyle ilgili linki veren okudunmu yazilanlari..?? Normalde hic 5. gune embryosu gitmeyenlerin bile embryolari hep 5. gune gitmis :) sen ignelere ne zaman basliyordun?uzun protokolmuydu seninki?
Canm valla doktorum adetinle gel dedi bende bu adetimle değilde ekimdeki adetimle gidicem parayı ayarlayıp gitmek istiyorum ya doktor protokol kısmında bana sana özel protokol uygulıcam dedi ne demekse artıkBende sormadım ama iki hafta ilaç dedi bu uzun protokol mu oluyo

Ya bu arda okumam mı bende hemen kocişe dedim akşam iş çıkışı git hemen al daha fazla geç kalmadan başlıyım arı sütünüde fazla koydurmasını istedim saolsun aktarımız da öle yapmış bakalım inş bende de işe yarar çok saol tekrardan :)

Peki 2. Cide oldu dediğinden bebeğin oldu mu canım? Bu suan ikinci bebek için mi? Çok uzun bir süreç gecirmissin. Allah daha fazla bekletmesin tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah.

Evet canm transferi sabah yaparım dedi akşam a gönderirim seni dedi ilk iki gün benim için çok önemli dedi doktrum o sebeple akşama kadar yatırıcaz dedi
hımm anladım iyiymiş doktorun . ben de mi öyle yapsam akşama kadar yatim ilk 2 günde mi yerleşme oluyormuş? biz de dikkat edelim o zaman

iyi başla bakalım şifa olsun inşallah. ben de bugün almak istiyorum ama hangi markalar iyi onu bilmiyorum. sen hangisinden aldın? balparmak nasıl?

Benim yumurtalar toplandi dollendi ama transfer icin bir ay beklemeye gectim. Simdi gun sayiyorum bebegime kavusmak icin
Ben de beklemistim canım ilkinde.adet olmayı mi bekliyosun,transfer gününü mu? Benim bugün 2. Gunumdu gittim doktora,15 gün sonra tekrar kontrol. Bayramin 3.gunu falan olacak kavusucam bebeklerime kismetse

benim de 3.gün embriyo transferi olmuştu tutmadı maalesef. 5.gün embriyoyu yakalamak istiyorum inşallah şifa olur hepimize.

hımm anladım iyiymiş doktorun . ben de mi öyle yapsam akşama kadar yatim ilk 2 günde mi yerleşme oluyormuş? biz de dikkat edelim o zaman
Valla canm doktor ilk 2 gün benim için çok önemli dedi sonra normal hayatına dönebilirsin dedi bende 2 değil de 3 gün yatmayı düşünüyorum daha sonra kısmen normal hayatıma dönücem tabi dikkatli bir şekilde bakalım ya biranöncr ekim gelsin istiyoeum artık

hmm evet bende ozel protokolu ilk defa duyuyorum :)
ama iki hafta ilac dediyse kisa protokol 15-16 gun suruyormus seninki kisa protokola giriyor

iyi yapmissin hemen almakla canim insallah faydasini gorucez :) sizdeki sorun neydi canim??
Peki 2. Cide oldu dediğinden bebeğin oldu mu canım? Bu suan ikinci bebek için mi? Çok uzun bir süreç gecirmissin. Allah daha fazla bekletmesin tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah.
amin canim evet ilk bebekte çok ama çok hiç kimsenin tahmin edemeyecegi kadar yiprandim 6 asilama beni çok yordu ve yipratti...evet 2. tup bebek tedavimde tek bir dondurulmus embryom kalmisti onunla hamile kaldim ve çok sukur su an oglum 5 yasinda :) ama kardes için hergun Allaha dua ediyor...çok yalniz ve yalnizliktan bikti, arkadasinin annesi hamileymis..gecen bana diyorki arkadasim hergun Allaha duami etmis bana kardes ver diye Allahta kabulmu etmis duasini bende edeyim banada versin diyor, surekli dua ediyor oyle aciyorumki oyle duyunca insallah bir kardesi olur çok istiyoruz... ama iste bu seferki yeniden basladigimiz tup bebek tedavimizin ilki baya moralimizi bozdu embryo olmamasi bizi sok etti ve cok uzdu..o yuzden ari sutune basladim insallah faydasini gorurum...

benim de 3.gün embriyo transferi olmuştu tutmadı maalesef. 5.gün embriyoyu yakalamak istiyorum inşallah şifa olur hepimize.
sendemi basladin canim cok iyi etmissin... aslinda 3. gun 5. gun embryosunda degil mesele birazda kismet...mesela benim ilk seferde konulan iki çok kaliteli embryom tutunamamisti ama 2. seferde tek kalan ( 3. gun) dondurulmus embryom tutundu...
yalniz ben yurt disindayim ve bulundugum hastanede hiç 5. gun embryosu koyan duymadim keske koysalar ama doktorlar en iyi labaratuarin ortaminin anne rahmi oldugunu ve gelisimi iyi olan embryonun bir an once dogal ortamina konmasi gerektigini dusundukleri için 2. gun embryosu koyuyorlar...dondurulmuslarla olursada 3. gun oluyor 5. gune bekletmiyorlar yani...neyse kader kismet insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz ha 2. gun ha 5. gun onemli olan kavusmak :)

çok doğru söylüyorsun canım kader kısmet. Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah annelik duygusunu biz yaşarız,kocişlerimiz de babalık duygusunu doyasıya yasarlar. yo canım henüz başlamadım bugün eşimle bal arısütü almayı düşünüyoz inşallah bulursak biz de başlicaz kullanmaya

Canım bizdeki sorun bende pcos olması eşimin sperm hızına da çok ufak bi yavaşlık var demişlerdi dr m bu önemsiz dedi yani kısca bende pco var adet düzensizliği işte malesefff

sağol canım çok teşekkür ederim. inşallah Allah kucaklarımızı boş çıkarmasın.
Allah nasip eder de bi evlat verirse o zaman çekecekleri var benden.

bu arı sütü nedir acaba? benim işime yarayabilir malum yumurta rezervi az ve kalitesiz. bana da link atar mısınız hanımlar.

Allah bağışlasin canım evladını. Rabbim o masum meleğin dualarınızda kabul edecektir.insallah tez zamanda o abi, sen de ikinci kez anne olursun   bu yolda moral bozmak yok. Mutlaka faydası olacaktır arı sütünün. Bu sefer hersey güzel olacak inş

Canimcim sadece senin degil esininde cok isine yarar bu ari sutunu internette arqstir bak yumurtq ve sperm kalitesini ayni zamanda sperm sayisini inanilmaz arttiriyor..link 3-4 sayfa onde sanirim canim..forumda kullananlarin yazdiklari var linkte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…