oo çok iyi randevu almışsın şimdiden hayırlı olsunselammm kaç gün oldu gelemiyordum topiğe nasılsınız kızlar ? candanote canım sen gitmişsin reçeten yazımlış hayırlısı olsun inaşallah bebeğin abisini çok fazla bekletmeden gelir.
bende ayın 2 si için randevumu aldım doktora gideceğim çok heyecanlayım acaba transferim ne zaman olacak
Yok canım benim tüplerim şekli de bozuk yani kalıtımsal bir durum var. Bide kapalı tüpün ameliyatla açılması gibi bir durum söz konusu olmuyor zaten. Yine de teşekkür ederim tatlım :)geçmiş olsun canım.doktorun kapalı tüpü açmak yerine neden almayı tercih ediyor? bana kalırsa b kaç doktora daha danış. çünkü kapalı tüpler histeroskopi ile açılabiliyor diye biliyorum.
aldım aldımoo çok iyi randevu almışsın şimdiden hayırlı olsun
Benda oyle duydim şansin daha yoksekmisslm canım doktorlar genelde tüp bebek işlemini histeroskopiden sonraki ay öneriyor. o yüzden yaptırabilirsin bak doktorun da yaptır diyomuş zaten. histeroskopi den sonra tutunma ihtimali daha yüksek canım.
Selam canim nerelerdeydin sen ? Hosgeldin yeniden :) Bu guzel duana kocaman bir amin diyorum ..Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah bu sefer....evet canim ilaclarim yazildi yalniz pazartesi gunu alip haftaya cuma degil sonrqki cuma basliycam ignelere yani daha 2 hafta var tam...selammm kaç gün oldu gelemiyordum topiğe nasılsınız kızlar ? candanote canım sen gitmişsin reçeten yazımlış hayırlısı olsun inaşallah bebeğin abisini çok fazla bekletmeden gelir.
bende ayın 2 si için randevumu aldım doktora gideceğim çok heyecanlayım acaba transferim ne zaman olacak
sorma canım bu yıl çok gezdim hala da geziyorum şuan ailemin yanındayım yarın evimize geri döneceğiz ama benim için çok iyi oldu iyice deşarj oldumSelam canim nerelerdeydin sen ? Hosgeldin yeniden :) Bu guzel duana kocaman bir amin diyorum ..Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah bu sefer....evet canim ilaclarim yazildi yalniz pazartesi gunu alip haftaya cuma degil sonrqki cuma basliycam ignelere yani daha 2 hafta var tam...
Canim benim toplamda 9 embriyo vardı, 3.gun donduruldu lar. Transfer zamanı gelince 6 tanesini cozdurup 5.gune gelmesini beklediler. Bunların 3 .u 5.gune ulaştı 2 tanesini transfer ettiler. Geriye 3 tane e donmus um kaldı . Transferden sonra is yemek hariç hiç is yapmadım. Eğilip kalkmadim.yuksege uzanmadim . Bi jel veriyorlar onu kullandıktan sonra yürümek gerekiyor. Genellikle evin içinde küçük yürüyüşler yaptım bazen de dışarı çıktık. Elimden geldigince dikkat etmeye çalıştım ama olmadı işte sefer kısmet olur inşallahh istediğini sorabilirsin canımm bildiğim yerdense seve seve cevap veririm:)canım inşaallah bu sefer minnoşun tutunur sana. kaç adet embriyo donduruldu ? kac tanesi transfer edildi sana?
Ve transferden sonra neler yaptın ? çok soru sordum yine ama benim ilk denemem olacak :)
selam
bende tüp bebek yaptıracaklar danım ama halen nerde yapacağımıza karar veremedik.
istanbulda tüp bebebk merkezi arıyoruz.
bizdeki sorun hareketli sperm olmaması siz arkadaşlar nerde tedaviye başladınız dr. kim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar size de başarılar.. Allah inşallah tüm bebek isteyen kullarına ve bize nasip etsin
Merhaba, hangi merkez olacagina karar verirken en cok icine sinen dr. Olmasina ve evine yakin bir merkez olmasina gore karar vermelisin bence. Ben oyle yaptim iyiki de oyle yapmisim. Cunku o surec zorlu ve yorucu geciyor 2-3 gunde bir merkeze gidiyorsun. Bazen daha fazla. Bizde problem sperm sayisindaki dusukluktu ilk basta, sonra gorduk ki bende de hipofiz bezinde adenom, rahimde de yapisiklik varmis. Uzadi gitti surec. Ben Beylikduzu Medicana dr. Selman Lacin'e gidiyorum. Oldukca memnunum. Tum ekip olarak gayet iyiler. Gidip bir gorus istersen. Bol sans simdiden.selam
bende tüp bebek yaptıracaklar danım ama halen nerde yapacağımıza karar veremedik.
istanbulda tüp bebebk merkezi arıyoruz.
bizdeki sorun hareketli sperm olmaması siz arkadaşlar nerde tedaviye başladınız dr. kim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar size de başarılar.. Allah inşallah tüm bebek isteyen kullarına ve bize nasip etsin
Hayirli olsun tedavin canim insallah bu son olurda bebislerine kavusursun...embryolarin kacinci gun embryosu?Herkese selam o kadar çok topikte bulundum ki yaklaşık bir buçuk yildir Yoruldum bu topigimiz uğurlu gelsinnn.
Kisaca şöyle anlatayim iki yil önce kist ameliyatı geçirdim cukulata kistleri vardi Dr bana sormadan aik ameliyata geçerek tüpün birini almis 6 ay lucrin depot ile menopoza sokuldum hep yanlis tedaviyi yasadim sonra haziran 2013 te artik normal olamauacag olamayacagindan tedavi için görüşmeye gittimbir kkaç ayda kendim erteledim aralik ayinda karar verdik ama tam 4ay ertelendi kistler tekrar oluşmuştu her ay geri geliyorsun sonunda kist yok oldu ve 14nisanda 5yumos toplandi ancak diğer tek kalan tüpte sivi birikimi vardi transfer olmadi ve iki embriyo donduruldu ve rahim filminin ardından laparoskopi denendi ama basarili olunamadi sonra bir ay essure diye bir alet aradik sivi akisini engellemeye bulamadik sonra Dr cagirdi ve 5saat suren bir ameliyat ile siviyi tüpü cikardi kurtuldum 12agusyos ve 23 ağustosta peşpeşe adet olunca transf t bu aya kaldi 12simdr lucrin basladim bugun adet oldum pazartesi 3.gun kontrol var estrofem başlancak inşallah 15 güne alıcam buz bebişleri...
hayırlı olsun canım inşallah bu topikte herkes hamile kalır :)Herkese selam o kadar çok topikte bulundum ki yaklaşık bir buçuk yildir Yoruldum bu topigimiz uğurlu gelsinnn.
Kisaca şöyle anlatayim iki yil önce kist ameliyatı geçirdim cukulata kistleri vardi Dr bana sormadan aik ameliyata geçerek tüpün birini almis 6 ay lucrin depot ile menopoza sokuldum hep yanlis tedaviyi yasadim sonra haziran 2013 te artik normal olamauacag olamayacagindan tedavi için görüşmeye gittimbir kkaç ayda kendim erteledim aralik ayinda karar verdik ama tam 4ay ertelendi kistler tekrar oluşmuştu her ay geri geliyorsun sonunda kist yok oldu ve 14nisanda 5yumos toplandi ancak diğer tek kalan tüpte sivi birikimi vardi transfer olmadi ve iki embriyo donduruldu ve rahim filminin ardından laparoskopi denendi ama basarili olunamadi sonra bir ay essure diye bir alet aradik sivi akisini engellemeye bulamadik sonra Dr cagirdi ve 5saat suren bir ameliyat ile siviyi tüpü cikardi kurtuldum 12agusyos ve 23 ağustosta peşpeşe adet olunca transf t bu aya kaldi 12simdr lucrin basladim bugun adet oldum pazartesi 3.gun kontrol var estrofem başlancak inşallah 15 güne alıcam buz bebişleri...
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Son tedavin olur da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kizlar mrb inss bende bu aylarda baslicam sifirdan yeni tedaviye inss hepimiz icin hersey yolunda gitsin hepinize iyi pazarlar
Tsekkur ederim cnm inss hepimiz icin oyle olsunArkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Son tedavin olur da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Aleyküm selam canım benim az kaldı 8 ekimde adetimle beraber tedaviye başlicam inşallah.doktorum doğum kontrl hapı verdi şimdilik onu kullanıyorum..inşallah hepimiz güzel güzel haberler yazarız buraya :)kızlar selam , kimler transfer oldu aramızda?
Aleyküm selam canım benim az kaldı 8 ekimde adetimle beraber tedaviye başlicam inşallah.doktorum doğum kontrl hapı verdi şimdilik onu kullanıyorum..inşallah hepimiz güzel güzel haberler yazarız buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?