aaaa hemen hemen aynı tarihte yapcaz gibi :) benim de 5 ekimde doğım kontrol ilacım bitecek tahmini 8inde adet görürüm. sanırsam beraber yol alcaz canımBenim de 6 ekim gibi doğum kontrol hapım bitecek. 2 ile 4 gün içinde ise hasta olursam benimde tedavim başlayacak İnşaallah:) belki de aynı gün başlarız :)
Sen hangi merkezdesin?
hadi yaaynı fikirdeyim. ilaçdı tahlildi bilmem neydi derken bir aşılama parası gitti.
ama bir şeyler alacaksam iyisini alayım bari dedim. bu eğriçayır Türkiye 1. si seçilmiş.
hadi hayirli olsun canim baslamissin.demekki ilk bebis haberi senden gelecek :)Kızlar herkese selamlar birkaç gündür bakamiyordum topige allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebisler nasip etsin insallah. Bende bugün Dr gittim ve hayırlısıyla başladım tedaviye 3 ekimde kontrolum var ve kısmetse bayramdan sonrada transferim olacak.
niye canim hayirdir?
Bir çığlık atsam rahatlar mıyım acabaa
senin transferin ne zaman olucak canim?Aleyküm selam canım benim az kaldı 8 ekimde adetimle beraber tedaviye başlicam inşallah.doktorum doğum kontrl hapı verdi şimdilik onu kullanıyorum..inşallah hepimiz güzel güzel haberler yazarız buraya :)
bilmiyorum ama sanırım ilaçlara başladıktan 2 hafta sonra da transfer olur.pek emin değilim canım. sen napıyosun? bi gelişme var mı?senin transferin ne zaman olucak canim?
hayırlı olsun inşallah en erken sen başlıyon bence :)Kizlar bende yarin ilaclarimi alicam ama 3 ekimde basliyorum tedaviye...
nolduuuuu ?
Bir çığlık atsam rahatlar mıyım acabaa
en erken ben baslasamda ilk transfer benim olmayacagi kesin :) cunku burda uzun protokol yani benim tedavim 30-35 gun suruyor canim...hayırlı olsun inşallah en erken sen başlıyon bence :)
bilmiyorum ama sanırım ilaçlara başladıktan 2 hafta sonra da transfer olur.pek emin değilim canım. sen napıyosun? bi gelişme var mı?
canim ben 3 ekimde basliycam ignelere ama benimki uzun protokol ve 30-35 gun sonra anca olur transferim...bilmiyorum ama sanırım ilaçlara başladıktan 2 hafta sonra da transfer olur.pek emin değilim canım. sen napıyosun? bi gelişme var mı?
aaaa hemen hemen aynı tarihte yapcaz gibi :) benim de 5 ekimde doğım kontrol ilacım bitecek tahmini 8inde adet görürüm. sanırsam beraber yol alcaz canıminşallah akabinde göbişlerimiz beraber dolar ben Ankara Şatıroğlu hastanesşnde yaptırcam canım ya sen ?
bende aynı şekilde şuan toplandı .. bı tane embrıomuz var ama bu ay olmıycak onumuzdekı ayBenim yumurtalar toplandi dollendi ama transfer icin bir ay beklemeye gectim. Simdi gun sayiyorum bebegime kavusmak icin
niye üzülüyosun ki 5.gün embriyon varmış ne güzel :) benim emb 5.güne gidememşiti 3.gün transfer yapıldı tutmadı. hem 5.gün ve dondurulmuşlarda tutunma ihtimali daha yüksek canım. bol bol dua et inşallah bebişin anneciğine tutunurbenımde embrıom donduruldu bu ay olmuyacak transferım .. onumuzdekı ay ,iinş .. umıtsızım ama yaa bı tane embrıo oldugu ıcınde uzuldum hayırlsıı .. bı tane 5. gun embrıomuz dondurulduuu :) Rabbim nasıp eder inş bizeeee
inşallah canım inşallah. senin dondurulmuş o yüzden benden daha erken tranferin olacakİnşaallah dolsun göbişlerimiz gelsşn minnoşlarımız :)
Ben bahçeci Fulya 'dayım
hadi hayirli olsun canim baslamissin.demekki ilk bebis haberi senden gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?