Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benimde 2 ekimde doktor kontrolüm var adet olmamak için ilaç kullandığım içinddoktorun tamam derse bayram sonrası bizde başlarız transfer hazırlıklarına :)

aynı fikirdeyim. ilaçdı tahlildi bilmem neydi derken bir aşılama parası gitti.
ama bir şeyler alacaksam iyisini alayım bari dedim. bu eğriçayır Türkiye 1. si seçilmiş.

Benim de 6 ekim gibi doğum kontrol hapım bitecek. 2 ile 4 gün içinde ise hasta olursam benimde tedavim başlayacak İnşaallah:) belki de aynı gün başlarız :)

Sen hangi merkezdesin?
aaaa hemen hemen aynı tarihte yapcaz gibi :) benim de 5 ekimde doğım kontrol ilacım bitecek tahmini 8inde adet görürüm. sanırsam beraber yol alcaz canım inşallah akabinde göbişlerimiz beraber dolar ben Ankara Şatıroğlu hastanesşnde yaptırcam canım ya sen ?

aynı fikirdeyim. ilaçdı tahlildi bilmem neydi derken bir aşılama parası gitti.
ama bir şeyler alacaksam iyisini alayım bari dedim. bu eğriçayır Türkiye 1. si seçilmiş.
hadi ya içime kurt düştü şimdi ben de ordan mı alsaydım. neyse canım zaten onu sipariş etseydim bi kaç günde gelirdi gecikmeli kullanmaya başlardım. kısmet inşallah bu da işimizi görür artık.

hadi hayirli olsun canim baslamissin.demekki ilk bebis haberi senden gelecek :)

Aleyküm selam canım benim az kaldı 8 ekimde adetimle beraber tedaviye başlicam inşallah.doktorum doğum kontrl hapı verdi şimdilik onu kullanıyorum..inşallah hepimiz güzel güzel haberler yazarız buraya :)
senin transferin ne zaman olucak canim?

bilmiyorum ama sanırım ilaçlara başladıktan 2 hafta sonra da transfer olur.pek emin değilim canım. sen napıyosun? bi gelişme var mı?
bilmiyorum ama sanırım ilaçlara başladıktan 2 hafta sonra da transfer olur.pek emin değilim canım. sen napıyosun? bi gelişme var mı?
canim ben 3 ekimde basliycam ignelere ama benimki uzun protokol ve 30-35 gun sonra anca olur transferim...

İnşaallah dolsun göbişlerimiz gelsşn minnoşlarımız :)
Ben bahçeci Fulya 'dayım

benımde embrıom donduruldu bu ay olmuyacak transferım .. onumuzdekı ay ,iinş .. umıtsızım ama yaa bı tane embrıo oldugu ıcınde uzuldum hayırlsıı .. bı tane 5. gun embrıomuz dondurulduuu :) Rabbim nasıp eder inş bizeeee

niye üzülüyosun ki 5.gün embriyon varmış ne güzel :) benim emb 5.güne gidememşiti 3.gün transfer yapıldı tutmadı. hem 5.gün ve dondurulmuşlarda tutunma ihtimali daha yüksek canım. bol bol dua et inşallah bebişin anneciğine tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…