Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bende aynı şekilde şuan toplandı .. bı tane embrıomuz var ama bu ay olmıycak onumuzdekı ay kaç embrıonuz oldu bıde ılk tup denemesı mı acaba?

9 tane donduruldu canım. İlk tüp bebek denememiz inşaallah sonuncusu olur:)
inşallah canım inşallah. senin dondurulmuş o yüzden benden daha erken tranferin olacak transferler olsun da bir sıralama yaparız :)

Aynen o gün bir geliverse hayırlısıyla resmen takvimden günleri çizer oldum :)

Hiç üzme canını . Önemli olan bir tanenin sağlıklı olması. Allah'ım nasip etsin inşaallah

TEDAVİ İÇİN EGEYE BAŞLAMIŞTIM.
HORMON VE SPERMIOGRAM ALDIKTAN SONRA MERKEZ DAHİLİYEYE SEVK EDİYOR GEBELİK İÇİN HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞI YOKTUR DİYE RAPOR İSTİYOR.
RANDEVUSUNU ALDIM GİTTİM. KAN TAHLİLİ İDRAR TAHLİLİ DERKEN, DEMİR EKSİKLİĞİ ÇIKTI İLAÇ VERDİLER. 1 AY SONRA KONTROL OLACAKSIN DEDİLER OKEY DEDİM. BU ARADA KAN VE İDRARDA DÜŞÜK ÇIKAN BİR DEĞER, 100 BİNDE BİR GÖRÜLEN AMA İLAÇLA VEYA DİYETLE TEDAVİ EDİLEBİLEN BİR HASTALIK ŞÜPHESİ OLUŞTURDU DOKTORDA VE ONUNLA İLGİLİ BÖLÜME SEVK ETTİ. DÜN GİTTİM DR BENİMLE ALAKALI DEĞİL FİLANCA YERE GİEDECEKSİN DEDİ. TAMAM DEDİM GİTTİM ORASI DA 2 AY SONRAYA RANDEVU VERDİ. ALLEM ETTİM KALLEM ETTİM RANDEVUYU ERKENE ÇEKTİM. İDRARDA Bİ SAYIM YAPILACAK VE RANDEVU GÜNÜ DEĞERLENDİRECEKLER. İDRAR SONUCU 1 HAFTADA ÇIKACAK. ÇARŞAMBA GÜNÜ DE BU BELLİ OLACAK. BAZI TAHLİLLER DIŞARIDA YAPILIYOR. BİR DÜNYA PARA ALINIYOR TABİ.
İŞTEN İZİN ALMA PROBLEMİ DE CABASI. ESKİDEN ÖNCEDEN BİLGİ VERİRDİM PATRONA ŞU GÜN OLMAYACAĞIM DİYE ŞİMDİ ŞU GÜN İŞTE OLACAĞIM DİYE BİLGİ VERİYORUM ALLAH ONDAN DA RAZI OLSUN İYİ İDARE EDİYOR BENİ.

ŞEYTAN ARADA Bİ BIRAK ÖZELDEN YAP GEÇ DİYOR.
AMA YÜZDÜM YÜZDÜM KUYRUĞUNA GELDİM DİYORUM NETİCEYİ ALANA KADAR DEVAM DİYORUM.

BÜTÜN BUNLARIN DIŞINDA AMELİYAT OLAN, OPERASYON GEÇİREN ARKADAŞLARIM GELİYOR AKLIMA. ALLAH ONLARA DA KOLAYLIK VERSİN.
ŞU TAHLİLLER BİTSE DE TEDAVİYE ARTIK BAŞLASAM İSTİYORUM

Herkese merhaba,
Dün doğum kontrol haplarını bitirdim. Adet olmayı bekliyorum, sonrasında eğer uygun görülürse transfer için hazırlıklar başlayacak. Sanırım bayram sonrası hayırlısıyla transferim gerçekleşir :) Bu yorucu ama bir o kadar heyecanlı süreçte herkese kolaylıklar diliyorum :)

canım dondurulmuşmuuu

canım benim temmuzda laparoskopi ile alındı tüpün biri merak etme tıkalı tüpün varlığı yokluğundan daha zararlı

canım banada jel yazdılar donmus embryo transfer edilcek bayramdan sonra paketi acmadım zor mu kullanması korktum

canım benim temmuzda laparoskopi ile alındı tüpün biri merak etme tıkalı tüpün varlığı yokluğundan daha zararlı
Haklısın tatlım ama işin maddi kısmı canımı sıkıyor birazda zaten tüp için birsürü para harcıyoruz bide üstüne bu olunca Allah yardım etsin. Sen nerede yaptırdın?

kızlar zaman geçmiyor sanki off offf bi arkadaş tablo yapalım demiş ben yapmak için gönüllüyüm ama eskiden tablo için bi yer vardı şuan yok onu bulamadım biraz bakınayım bulabilirsem yapayım

kızlar zaman geçmiyor sanki off offf bi arkadaş tablo yapalım demiş ben yapmak için gönüllüyüm ama eskiden tablo için bi yer vardı şuan yok onu bulamadım biraz bakınayım bulabilirsem yapayım
cok makbule gecer canim insallah bulmussundur...

ahh canim yaa hakikaten okurken ben yoruldum Allah yardimcin olsun..evet az kalmis bundan.sonra tedavinin suresi uzamayacaksa bekle az kalmis..ama baktinki bu is uzuyor maddi durumun iyiyse yap gitsin ozelden...vakit kaybetme yani...

cok makbule gecer canim insallah bulmussundur...
bulamadım sanırım artık tablo özelliği yok forumun amannn olsun bizde çizgiler olmadan yaparız nasıl yapalım neler yazalım tabloya canım konu sahibi sensin yardımcı ol bu konuda ben gerisini takip ederim
ayrıca ilaçlarını almışsın hayırlısı olsun canım

kızlar beni de alır mısınız aranıza. centrum ve akay ıkı merkeze randevu aldım gidip görüşeceğim az çok duymussunuzdur merkezler hakkında birseyler yardımcı olur musunuz?

canım banada jel yazdılar donmus embryo transfer edilcek bayramdan sonra paketi acmadım zor mu kullanması korktum
Zor değil canım korkma hiç.transferin ne zaman belli mi? Benim bi aksilik olmazsa bayramın 3.gunu falan olacak. Belki aynı tarihlere denk geliriz. Sana şimdiden mi verdiler jeli kullanman için?

Canim ben de fikir vermek istedim.tabloda nick,yaş,sebep,kaçıncı deneme olduğu ve bence fikir vermesi açısından hangi merkezde yapıldığı ve suanki durum yazılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…