Tamam canım yarın yaparım artık gelen kızlarda yazwın senin soyledigin bilgileri bilgisayarı kapattım telefondan mesaj bile yazılmıyor yarım aksam yaparım iyi aksamlarCanim ben de söylediğin ek istedim.tabloda nick sebep,kaçıncı deneme olduğu ve bence fikir vermesi açısından hangi merkezde yapıldığı ve suanki durum yazılabilir
Iyi aksamlar canimTamam canım yarın yaparım artık gelen kızlarda yazwın senin soyledigin bilgileri bilgisayarı kapattım telefondan mesaj bile yazılmıyor yarım aksam yaparım iyi aksamlar
Secilk .!.:Evet canım ağustos ayında toplandı ve donduruldu embriyolar.
Zor değil canım korkma hiç.transferin ne zaman belli mi? Benim bi aksilik olmazsa bayramın 3.gunu falan olacak. Belki aynı tarihlere denk geliriz. Sana şimdiden mi verdiler jeli kullanman için?
Canim tesekkur ederim hepimiz icin hayırlısı olsun insallah simdiden heyecan basladi 8 ekim gibi transferim olursa 20 ekim gibide mujdeli haberi aliriz insallah.
Günaydın,Ne zaman transfer ilaclar neler canim
Günaydın,
Ben regl olmayı bekliyorum. sonrasında transfer öncesi tedavi için ilaçlar belli olacak. Henüz kullandığım bir ilaç yok canım.
Cnm simdiden hayirli oLsun dualarimdasin inSallah pasanin kaRdesi gelicek bu sefer ekim ayi bereket ayi olucak herkes bebislerine kavusucak inSallahKizlar bugun ilaclarimi aldim Allah buyuk deyip ciktim yola tekrardan...insallah bu sefer rabbim minigimin ve bizim yuzumuzu guldurur...10 gun sonra basliyorum ignelere...
insallah canin benim..seninde bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah..nasil gidiyor hamilelik bulantilar basladimi? :)Cnm simdiden hayirli oLsun dualarimdasin inSallah pasanin kaRdesi gelicek bu sefer ekim ayi bereket ayi olucak herkes bebislerine kavusucak inSallah
canim sana icsi yapilmadimiki niye o kadar yumurtadan 5 embryo olusmuski?arkadaşlar merhaba ben tüp bebek ağustosta başladım.ilk tüp bebek denemem.20 yumurtadan 12 olgun yumurtaydı 5 döllendi .beştaneden birtane kaldı.oda dondurudu. opudan sonra vücudum ilaçlardan etkilenmesinden dolayı eylülün 1 inde olacaktı transferim ama ertelendi.sevinç yaşayamadım çok üzüldüm.dondurulumuş ikinci kalite sekiz hücreli bir embriyom var.benim de Allahın izniyle bir aksilik çıkmaz sa transfer ekim görünüyor.dr ikinci adetinde gel dedi adet olunca gidecem .bu süreçte neler bekliyor beni.direk transfer yapılıyormu yoksa yine ilaç mı verilecekmi.şans olanağim kac acaba .Hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun..
canim sana icsi yapilmadimiki niye o kadar yumurtadan 5 embryo olusmuski?
evet ilac kullanacaksin rahimi kalinlastirmak ve embryonun tutunmasini salamak icin progesteron verir kesin..[/QUOTE progesteron vermiştı daha önce cok zorlanmıştı tranfer iptal olunca doktor bıraktırdı.döllenme oluşmamış ondan dolayı bende bilmiyorum.ilk denem olduğu içinde genetik yaptıtmadı bilmiyorum kafam çok karışık
evet ilac kullanacaksin rahimi kalinlastirmak ve embryonun tutunmasini salamak icin progesteron verir kesin..
evet ilac kullanacaksin rahimi kalinlastirmak ve embryonun tutunmasini salamak icin progesteron verir kesin..
progesteron vermiştı daha önce cok zorlanmıştı tranfer iptal olunca doktor bıraktırdı.döllenme oluşmamış ondan dolayı bende bilmiyorum.ilk denem olduğu içinde genetik yaptıtmadı bilmiyorum kafam çok karışık[/QUOTE] buarada içsi nedemek anlamadım canımcanim sana icsi yapilmadimiki niye o kadar yumurtadan 5 embryo olusmuski?
9027, member: 620366"]
Benim adet bitti canımm geçen çarşamba başladı. Perşembe doktora gittim.sadece estrofem verdi. 15 gün kullanıp tekrar kontrole gidicem. İlk tedavim de dondurulmuş La oldu. Tahminim gittiğimde bi hap ve iğne verecek gün sonrasında da transfer olur rahim hazır olursan sefer öyle olmuştu. Özelden yazıyorum şimdi sanaCc anim transfer bayram bitimi bayramin uçuncu günü son kontrol var su an sadece lucrin iiğnehgöbekten 10 ünite adetin 21.ggünü başladı bir kutu bitio diğer kutuya geccem 06ekkme kadar ve estrofem hap jeli bayramda tatilbdiye şimdiden yazdi ve pruluton iğneyi şimdiden yazdi sen neler kullanion adet bugün 4.günü senin kacinci kaç embriyo ayni zamandayiz konisalim
buarada içsi nedemek anlamadım canım[/QUOTE]progesteron vermiştı daha önce cok zorlanmıştı tranfer iptal olunca doktor bıraktırdı.döllenme oluşmamış ondan dolayı bende bilmiyorum.ilk denem olduğu içinde genetik yaptıtmadı bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?