Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

buarada içsi nedemek anlamadım canım[/QUOTE]
icsi mikroenjeksiyon demek..sanirim sana klasik tup bebek yapildi yazik olmus yumurtalarina eger oyleyse ziyan olmuslar...benimde son denememde oyle bir talihsizlik oldu klasik tup bebekti ve toplanan 7 yumurtanin hicbiri dollenmedigi icin transfer son anda iptal edildi..buyuk bir sok ve uzuntu yasamistik...o yuzden bu sefer mikroenjeksiyon olacak...sizinki klasik tup bebekti dimi?birde embryon 3. gun embryosu olarakmi transfer edilecek?[/QUOTE]
yok tatlım mikroenjeksiyon yapıldı klasık değil sordum acıbadem de yaptırdım tüm hastalara uyguluyorlar.döllenmeme sorunu olmuş.eşimde varikosel var ama 18 milyon cıktı sperm.benim yumurta rezervem iyiydi embriyolog buna rağmen sprem birtane bile olsa yeter de yumurtadan şüpheleniyoruz dedim.yıkıldım o an.canım kaçıncı olduğunu bilmiyorum ama soyle soyleyım 28 ağustos ta opu oldum 30 ağustosta 4 hücreliydi 1 eylül sabahı dondurduk dediler 8 hücreli olmuş dedi.ikinci kalite

Hayat masal naz canim 3. gun embryosu seninki ama ona hictakilma ben yurtdisindayim benim hastanem 2. gun embryosu koyuyor her zaman herkese ve gebelikte oldukca cok girdugum kadariyla...evet embryo kalitesu onemli ama olduktan sonra oluyor onuda cok takma..mesela benim ilk tup bebek tedavimde 2 cok kaliteli embryo konmustu ama hic biri tutmadi fakat sonra tek kalan dondurulmus embryim diger ikisi kadar kaliteli olmamasina ragmen tutundu ve simdi oglum 5 yasinda :) bizde 2. icin ciktik tekrardan yola...bu durumda onemli olan transfer aninda rahimin durumu...
birde sana tavsiyem insallah olur ama sayet bu tedavinde olmassa mutlaka birdahaki tedavinde ari sutu kullan yumurtalarinin kalitesi artsin...ben kullaniyorum bakalim kullananlar cok cok memnun insallah benimde sonucum guzel olur..sanada tavsiye ederim...

Allah razı olsun cok cok teşekkür ederim bilgilerin için...şansım yüzde kaç sence

canım arısütü nerden bulabilirim ?herkese güvenilmiyor

merhaba canım. ben eğriçayır dan aldım. adresine baktım o taraftan bir tanıdığıma araştırttım türkiyede 1. seçilmişler.

kızlar zaman geçmiyor sanki off offf bi arkadaş tablo yapalım demiş ben yapmak için gönüllüyüm ama eskiden tablo için bi yer vardı şuan yok onu bulamadım biraz bakınayım bulabilirsem yapayım
evet tablo yapalım ya çok güzel olur :) ben de büyük ihtimalle ekimin 3.haftası gibi tarnsfer yaptırırım.

kızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..

kızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..
tanidik olarak yok cevremde ama burda forumda cok var...sansin yuksek ikizde olabilir...

hayırlı olsun canım. blastokist olması iyi tutunma ihtimali çok yüksek ikiz de olabilir.bi tanıdığım blastokist tarnsfer edilmişti ve tutundu bebeği :) darısı sana ve hepimize olsun

İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM

1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor

2-candanote

3-ayshn

4-

arkadaşlar tablo yukarıdaki gibi olabilir herkes bilgilerini yazsın oluşturalım diğer tablo özelliği olmadığı için çakmasını yaptım

İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM

1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor

2-candanote

3-ayshn

4-
canim ben merkez belirtemiycem yurtdisindayim ..sebepsiz infertilite, 4. deneme durumda henuz tedaviye baslamadim...
bence merkezi kaldirip tedaviye baslanilan gun eklesek daha iyi takip ederiz birbirimizi..sonucta herkes ayni sehirde hatta ayni ulkede degil merkez bu durumda kalabalik olusturuyor ...

tamam canım benim için hiç problem değil ama tedaviye başlanılan gün ? o biraz karışık olmazmı ?

tamam canım benim için hiç problem değil ama tedaviye başlanılan gün ? o biraz karışık olmazmı ?
yok canim niye olsunki? yani sonucta kim hangi gun baslamis, kim sonuc bekliyor ,kim sonuc almis belli olur en azindan
eklersen beni 3 ekim olarak yazabilirsin...

İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------DURUM----------BAŞLAMA TARİHİ

1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme ---------Transferi bekliyor------?????

2-candanote.....Sebepsiz infertilite------4.Deneme----------Tedavi hazırlıkları-----3 Ekim

3-ayshn

4-

boyle daha guzel olmus canim yalniz baslama tarihi durumdan once olsa daha iyi olurdu..yani durum en sonki durumumuzu gosterecegi.icin

boyle daha guzel olmus canim yalniz baslama tarihi durumdan once olsa daha iyi olurdu..yani durum en sonki durumumuzu gosterecegi.icin
tamam canım bir sonraki arkadaşı yada arkadaşları eklerken onuda düzeltirim ne demek rica ederim inşallah hepimizin durumunda hamiş yazan bir liste olur bu

tamam canım bir sonraki arkadaşı yada arkadaşları eklerken onuda düzeltirim ne demek rica ederim inşallah hepimizin durumunda hamiş yazan bir liste olur bu
ah canim insallahhh bastan asagi hamis yazan bir liste olsun kimse uzulmesin Allahim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…