- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
buarada içsi nedemek anlamadım canım[/QUOTE]progesteron vermiştı daha önce cok zorlanmıştı tranfer iptal olunca doktor bıraktırdı.döllenme oluşmamış ondan dolayı bende bilmiyorum.ilk denem olduğu içinde genetik yaptıtmadı bilmiyorum kafam çok karışık
Allah razı olsun cok cok teşekkür ederim bilgilerin için...şansım yüzde kaç senceHayat masal naz canim 3. gun embryosu seninki ama ona hictakilma ben yurtdisindayim benim hastanem 2. gun embryosu koyuyor her zaman herkese ve gebelikte oldukca cok girdugum kadariyla...evet embryo kalitesu onemli ama olduktan sonra oluyor onuda cok takma..mesela benim ilk tup bebek tedavimde 2 cok kaliteli embryo konmustu ama hic biri tutmadi fakat sonra tek kalan dondurulmus embryim diger ikisi kadar kaliteli olmamasina ragmen tutundu ve simdi oglum 5 yasinda :) bizde 2. icin ciktik tekrardan yola...bu durumda onemli olan transfer aninda rahimin durumu...
birde sana tavsiyem insallah olur ama sayet bu tedavinde olmassa mutlaka birdahaki tedavinde ari sutu kullan yumurtalarinin kalitesi artsin...ben kullaniyorum bakalim kullananlar cok cok memnun insallah benimde sonucum guzel olur..sanada tavsiye ederim...
canım arısütü nerden bulabilirim ?herkese güvenilmiyorHayat masal naz canim 3. gun embryosu seninki ama ona hictakilma ben yurtdisindayim benim hastanem 2. gun embryosu koyuyor her zaman herkese ve gebelikte oldukca cok girdugum kadariyla...evet embryo kalitesu onemli ama olduktan sonra oluyor onuda cok takma..mesela benim ilk tup bebek tedavimde 2 cok kaliteli embryo konmustu ama hic biri tutmadi fakat sonra tek kalan dondurulmus embryim diger ikisi kadar kaliteli olmamasina ragmen tutundu ve simdi oglum 5 yasinda :) bizde 2. icin ciktik tekrardan yola...bu durumda onemli olan transfer aninda rahimin durumu...
birde sana tavsiyem insallah olur ama sayet bu tedavinde olmassa mutlaka birdahaki tedavinde ari sutu kullan yumurtalarinin kalitesi artsin...ben kullaniyorum bakalim kullananlar cok cok memnun insallah benimde sonucum guzel olur..sanada tavsiye ederim...
canim ben yurtdisindayim ama Turkiyede aktarlardada varmis...canım arısütü nerden bulabilirim
?herkese güvenilmiyor
canim her zaman en yuksek yuzdeyi dusun pozitif olki pozitifi goresin...Allah razı olsun cok cok teşekkür ederim bilgilerin için...şansım yüzde kaç sence
evet tablo yapalım ya çok güzel olur :) ben de büyük ihtimalle ekimin 3.haftası gibi tarnsfer yaptırırım.kızlar zaman geçmiyor sanki off offf bi arkadaş tablo yapalım demiş ben yapmak için gönüllüyüm ama eskiden tablo için bi yer vardı şuan yok onu bulamadım biraz bakınayım bulabilirsem yapayım
tanidik olarak yok cevremde ama burda forumda cok var...sansin yuksek ikizde olabilir...kızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..
hayırlı olsun canım. blastokist olması iyi tutunma ihtimali çok yüksek ikiz de olabilir.bi tanıdığım blastokist tarnsfer edilmişti ve tutundu bebeği :) darısı sana ve hepimize olsunkızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..
canim ben merkez belirtemiycem yurtdisindayim ..sebepsiz infertilite, 4. deneme durumda henuz tedaviye baslamadim...İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM
1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor
2-candanote
3-ayshn
4-
tamam canım benim için hiç problem değil ama tedaviye başlanılan gün ? o biraz karışık olmazmı ?canim ben merkez belirtemiycem yurtdisindayim ..sebepsiz infertilite, 4. deneme durumda henuz tedaviye baslamadim...
bence merkezi kaldirip tedaviye baslanilan gun eklesek daha iyi takip ederiz birbirimizi..sonucta herkes ayni sehirde hatta ayni ulkede degil merkez bu durumda kalabalik olusturuyor ...
yok canim niye olsunki? yani sonucta kim hangi gun baslamis, kim sonuc bekliyor ,kim sonuc almis belli olur en azindantamam canım benim için hiç problem değil ama tedaviye başlanılan gün ? o biraz karışık olmazmı ?
boyle daha guzel olmus canim yalniz baslama tarihi durumdan once olsa daha iyi olurdu..yani durum en sonki durumumuzu gosterecegi.icinİSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------DURUM----------BAŞLAMA TARİHİ
1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme ---------Transferi bekliyor------?????
2-candanote.....Sebepsiz infertilite------4.Deneme----------Tedavi hazırlıkları-----3 Ekim
3-ayshn
4-
tamam canım bir sonraki arkadaşı yada arkadaşları eklerken onuda düzeltirim ne demek rica ederim inşallah hepimizin durumunda hamiş yazan bir liste olur buboyle daha guzel olmus canim yalniz baslama tarihi durumdan once olsa daha iyi olurdu..yani durum en sonki durumumuzu gosterecegi.icin
ah canim insallahhh bastan asagi hamis yazan bir liste olsun kimse uzulmesin Allahim....tamam canım bir sonraki arkadaşı yada arkadaşları eklerken onuda düzeltirim ne demek rica ederim inşallah hepimizin durumunda hamiş yazan bir liste olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?