Olmazmi hiiiccc hergun en az 2-3 kisi hamilelik haberi verip topigi senlendiriyor :)kızlar nabersiniz. bayadır giremiyodum var mı güzel haberler?
pazartesi hsg çekilicem. ondan sonra tedavimiz başlayacak. eşim 2 aydır ilaç kullanıyor.
sperm sayısı 17 milyondan 72 milyona yükselmiş. belki kendisi gelir bebiş
pazartesi hsg çekilicem. ondan sonra tedavimiz başlayacak. eşim 2 aydır ilaç kullanıyor.
sperm sayısı 17 milyondan 72 milyona yükselmiş. belki kendisi gelir bebiş
Allah rahmet eylesin gani gani insallah. Senin ne kadar oldu? Normal tup bebekmiydi?aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım. bende kardeşimden ayırmadığım çok sevdiğim 27 yaşında kaynımı kanserden kaybettim. bu seneyi mutlu bir haberle kapatmak için tüp bebek tedavisine başladım. sırf onun boşluğunu doldursun diye. tabiki dolmayacak bir boşluk bıraktı arkasında. çok şükür rabbime şimdilik her şey yolunda gidiyor. inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Benim eşimde ilaç kullanıyo ilacın ismi nedir acaba
Ben ilk tedavimde kullandım menapuru diğer ikisinide herkes kullanıyor diye biliyorum ovitrelle çatlatma iğnesi diğeri yumurtaları baskılayıcı ne zaman başlıyorsun iğnelerineKızlar ilaçlarımi aldım bir tanesi buzdolabının alt kısmında bulunmasi gereken ovetrellr 250/1 adet kullanıma hazır siringa, ikincisi Orgalutran 0, 25mg/0, 5 ml enjeksiyon çözelti, üçüncüsü de 8 kutu menopur bunları kullanan oldu mu hiç kimse kullanmadi mi canlar
Anladım canım benim eşiminki farklı galiba şu an ismi aklımda yok. Üroloji verdi hasarlı spermler için galiba.emodex canım. daha önce 6 kutu proxeed plus kullandık sayı aynı yerinde kaldı
Ben ilk tedavimde kullandım menapuru diğer ikisinide herkes kullanıyor diye biliyorum ovitrelle çatlatma iğnesi diğeri yumurtaları baskılayıcı ne zaman başlıyorsun iğnelerine
Rica ederim canım benim hayırlı olsun şimdiden bende 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım da iğnelere başlayacağım ne güzel arka arkaya olacak tedavilerimiz :)Canim Merhaba 11'i gibi hasta oluyorum 12veya 13unde dr gideceğim nasıl kullanacağımi anlatacaklar cevabın için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım
Kesinlikle insanin kafasi dagiliyor canim..birde benim isim agir isti fabrika isiydi dusun buna ragmen tek embryom tuttuda dogdu :)
Kızlar ben de varım,sanirim 13 kasım gibi adet olup,başlicam hayırlısiylaRica ederim canım benim hayırlı olsun şimdiden bende 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım da iğnelere başlayacağım ne güzel arka arkaya olacak tedavilerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?