Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar ilaçlarımi aldım bir tanesi buzdolabının alt kısmında bulunmasi gereken ovetrellr 250/1 adet kullanıma hazır siringa, ikincisi Orgalutran 0, 25mg/0, 5 ml enjeksiyon çözelti, üçüncüsü de 8 kutu menopur bunları kullanan oldu mu hiç kimse kullanmadi mi canlar

Kızlar gününüz nasıl geçiyor?
Ben güya raporluyum ama evden sürekli işyerine bağlanıp iş yapıyorum . Stres yapmamak için dirensemde umursamamazlık yapamıyorum
Test günü için son 5 gün ama bugunde bitti sayılır :)

canlar bir şey soracam.11.günüm ve61 ben Rabim nasip ederse kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyecem ama merak ettiğim bir şey var kaç haftalık durumu oluşmuşmudur? merak ettimde:)

C candanote sen calistim yatmadim oncekinde dediginden beri icim cok rahat. Aslinda en guzeli doktoru dinlemek ama iste her duydugumuz tedirgin ediyor. Kendimi rahat hissettim ise gidince. Insallah guzel olur her sey. Cok heyecanliyim.

Doktorla gorustuk az once cok umut verici konustu esime yeni bir spermiyogram yapicaklar karar verilecek ona gore ama esim cok acik goruslu bir insanken simdi tutturdu bekleyelim belki dogal yolla olur para harcamaya ne gerek var demeye birde problem onda deliricem kavga ettik. Yasida 32 genc degil okadar neden boyle yapiyo anlamiyorum

Allah rahmet eylesin gani gani insallah. Senin ne kadar oldu? Normal tup bebekmiydi?

kızlar biz 2 denememizide özel de yaptırdık açıkçası devlette nasıl yapılıyor neler gerekiyor hiç araştırmadım bilgisi olanlar kısaca yazabilirmi acaba....

Ben ilk tedavimde kullandım menapuru diğer ikisinide herkes kullanıyor diye biliyorum ovitrelle çatlatma iğnesi diğeri yumurtaları baskılayıcı ne zaman başlıyorsun iğnelerine

Ben ilk tedavimde kullandım menapuru diğer ikisinide herkes kullanıyor diye biliyorum ovitrelle çatlatma iğnesi diğeri yumurtaları baskılayıcı ne zaman başlıyorsun iğnelerine

Canim Merhaba 11'i gibi hasta oluyorum 12veya 13unde dr gideceğim nasıl kullanacağımi anlatacaklar cevabın için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım

Canim Merhaba 11'i gibi hasta oluyorum 12veya 13unde dr gideceğim nasıl kullanacağımi anlatacaklar cevabın için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım
Rica ederim canım benim hayırlı olsun şimdiden bende 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım da iğnelere başlayacağım ne güzel arka arkaya olacak tedavilerimiz :)

C candanote sen calistim yatmadim oncekinde dediginden beri icim cok rahat. Aslinda en guzeli doktoru dinlemek ama iste her duydugumuz tedirgin ediyor. Kendimi rahat hissettim ise gidince. Insallah guzel olur her sey. Cok heyecanliyim.
Kesinlikle insanin kafasi dagiliyor canim..birde benim isim agir isti fabrika isiydi dusun buna ragmen tek embryom tuttuda dogdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…