Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım. bende kardeşimden ayırmadığım çok sevdiğim 27 yaşında kaynımı kanserden kaybettim. bu seneyi mutlu bir haberle kapatmak için tüp bebek tedavisine başladım. sırf onun boşluğunu doldursun diye. tabiki dolmayacak bir boşluk bıraktı arkasında. çok şükür rabbime şimdilik her şey yolunda gidiyor. inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

zehrapapatya canin 383. Sayfada ben raporu aldigim sekliyle yamistim kopyalayamadim telden ordan bakabilirsin.bide internettende daha detayli ulasabilirsin probleme gore ve deneme sayisina gore degisiyo istenen belgeler.mesela ben 3 negatifim oldugu icin histereskopide yapilmisti ama senin ilk olucaksa istemiyolar.hakkinda hayirlisi olur insaallah.

Bugun 5. Gun moralimi yuksek tutmak icin ugrasiyorum ama ne yalan solim benim moral zıfır zıfır zıfır... esim asker doguya gecici goreve gitti nezaman geli bilinmez 1 ay 3 ay 5 ay offf offffff kaldik annemle bi basimiza.daha oncrde gitti aliskinim ben aslinda ama simdi yine herseyimizi kendimiz yapamak zorunda kalicaz.yab3n daha once transferden sonra hic dirwkssiyona oturmamistim ama simdi hastaneye bile giderken kullanmak zorundayim hastane uzak riske atmis olurmuyum sizce.kizlarin dedigi gibi bugun esim gidince sigarayida yaktim dayanamadim su bihaftada gecsede kurtulsam heves heyecan kalmadi...

Kızlar ilaçlarımi aldım bir tanesi buzdolabının alt kısmında bulunmasi gereken ovetrellr 250/1 adet kullanıma hazır siringa, ikincisi 6adet Orgalutran 0, 25mg/0, 5 ml enjeksiyon çözelti, üçüncüsü de 8 kutu menopur bunları kullanan oldu mu hiç

canım Allah sabır versin.olacaksa herşekilde olur.bende transferinin 5. Günü 10 saat yol geldim.gerçi bende sonuç bekliyorum ama nasip.

dnzderya canim sen adet oldu mu. kanaman ne zamn basladi. benimkide embriyo once tutunmaya calismis degerlerim ondan yavas yavs yukselmis, sonra tutunamiyincada degerler dusmus ddiler. dusuk yapacan. bi hafta coraspin kullan adt olursun dendi. dunden beri kahverngi lekelenmem var. sende de oyle oldu mu. ikimiz ayn seyleri yasadik sonucta.

]
ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM....ÇOK ZOR BİR DURUM AMA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUT NOLUR....

Lulinda sana estrofem verdi mi doktorun? Arkadaşlar bu ilaç Adetimi kesti sanki.başladığımdan beri kırmızılar gitti beyaza döndü tekrar.normalde adetim 6_7 gün sürer.Cuma akşam adet oldum.pazartesi ikincisinden sonra nerdeyse hiç gelmiyor. Bugünde beyaza döndü. Kullananlar yardımcı olabilir mi

Estrofem kullanmıyorum. Climara Forte bant kullanıyorum. Gün aşırı artan dozlarda. Bir de elevit diye bir vitamin alıyorum. Adetimin 4.günü. Kesilmedi ama çok çok azaldı. Normalde 5 gün sürüyor.

Canim yaa bozma moralini sonunun guzel olacagini dusun uzme kensini...direksiyona oturmanfa bir sakinca yok yurumekten yada otobusle gitmekten iyidir elbette...ama bugun yani embryolarimizin 6. gunu kabuklarini.yirtip rahime yapisacagi gun keske sigara icmeseydin buyuk ihtimalle bebislerimiz bugun yerlesecek insallah sorun cikmazsa..bugunku hata olmus ama bidaha sakin yapma...!!

canım ben bu ilaca adetin 5. günü 3 tane ile başladım. o yüzden çok fazla etkisini farketmedim. zaten adetim bitmeye dönmüştü. transfer olana kadar günde 4 tane gibi verdi doktorum. transferden sonra 6 tane kullanmaya başladım. halende devam ediyorum. tabi bu ay adet olmadım şükür :)

Cok yoruldum ben bugun yaa evi temizledim ,yemek yaptim,oglumu yikadim...
Bu arada oglumu yikarken "oglum beni yorma, karnim agriyor benim yardimci ol" dedim.karnin agriyorya belkide bebek vardir dedi gulerek bal suratini yedigim :)

Cok yoruldum ben bugun yaa evi temizledim ,yemek yaptim,oglumu yikadim...
Bu arada oglumu yikarken "oglum beni yorma, karnim agriyor benim yardimci ol" dedim.karnin agriyorya belkide bebek vardir dedi gulerek bal suratini yedigim :)

Nebilim canim iste oyle oldu artik hayirlisi sende yorma kendini birak 10 gunde pis dursun arkadasim evin bisey olmaz massallah ogluna tosba icine dogdu demekki onlar temiz yurekliler kardesi gelio desene:)

Nebilim canim iste oyle oldu artik hayirlisi sende yorma kendini birak 10 gunde pis dursun arkadasim evin bisey olmaz massallah ogluna tosba icine dogdu demekki onlar temiz yurekliler kardesi gelio desene:)
İnsallah canim benim..ama duramiyorum rahat edemiyorum ev oyleyken birde zaten fazla hareketsiz kalmakta iyi degilmis.embriyonun rqhat yerlesebilmesi icin kan dolasiminin iyi olmasi lazimmis ...hareket kan dolasimini hizlandiriyorya o acidan birazda...zaten oglumdada hic yatmamistim ertesi gun isime doonmustum hemen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…