Sorma açelyam bu kadar mı zormuş düşük yapmak. Dediğin gibi iki gün önce kahve leke geldi dün biraz kırmızıya döndü ama o kadar azki. Akşam doktorum aradı böyle böyle dedim sabah gel dedi. Gittim rahim o kadar kalın ki sökmüyor bi türlü. Söktürücü iğne yaptı. Akşam üzeri öyle bi sancı yaşadım ki ölsem daha iyiydi inan. Çok afedersin çok büyük bi pıhtı geldi sancıdan kurtuldum şimdilik ama daha keç gün sürecek böyle pıhtılar olacak mı bilmiyorum. İnşallah sen hafif atlatırsın. Önce yükselsin diye gözüne baktık şimdi düşsün diye. Rabbim nasıl bi sınav bu isyan etmiyorum ama sinirlerim çok bozuk artık ağrı sancıyla yaşamaktan mahvaldum...dnzderya canim sen adet oldu mu. kanaman ne zamn basladi. benimkide embriyo once tutunmaya calismis degerlerim ondan yavas yavs yukselmis, sonra tutunamiyincada degerler dusmus ddiler. dusuk yapacan. bi hafta coraspin kullan adt olursun dendi. dunden beri kahverngi lekelenmem var. sende de oyle oldu mu. ikimiz ayn seyleri yasadik sonucta.
Canım bu arada doktorum spor yap dedi sökmesi için bir de sıcak muamele sıcak duş iyi gelir dedi bilgin olsundnzderya canim sen adet oldu mu. kanaman ne zamn basladi. benimkide embriyo once tutunmaya calismis degerlerim ondan yavas yavs yukselmis, sonra tutunamiyincada degerler dusmus ddiler. dusuk yapacan. bi hafta coraspin kullan adt olursun dendi. dunden beri kahverngi lekelenmem var. sende de oyle oldu mu. ikimiz ayn seyleri yasadik sonucta.
Rica ederim canım benim hayırlı olsun şimdiden bende 13 Kasım adet tarihim 14 Kasım da iğnelere başlayacağım ne güzel arka arkaya olacak tedavilerimiz :)
Ayyyyy ne güzel hayırlısı olsun canım benim şimdiden ne güzel hepimiz aynı zamanlarda sonuç alıcaz Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar ben de varım,sanirim 13 kasım gibi adet olup,başlicam hayırlısiyla
Canım benim rabbim ağrılarını çabucak alır inşallah.Allah sevdiği kullarına denermiş unutma olur mu..ben inanıyorum en kısa zamanda mükafatın büyük olacak:)Sorma açelyam bu kadar mı zormuş düşük yapmak. Dediğin gibi iki gün önce kahve leke geldi dün biraz kırmızıya döndü ama o kadar azki. Akşam doktorum aradı böyle böyle dedim sabah gel dedi. Gittim rahim o kadar kalın ki sökmüyor bi türlü. Söktürücü iğne yaptı. Akşam üzeri öyle bi sancı yaşadım ki ölsem daha iyiydi inan. Çok afedersin çok büyük bi pıhtı geldi sancıdan kurtuldum şimdilik ama daha keç gün sürecek böyle pıhtılar olacak mı bilmiyorum. İnşallah sen hafif atlatırsın. Önce yükselsin diye gözüne baktık şimdi düşsün diye. Rabbim nasıl bi sınav bu isyan etmiyorum ama sinirlerim çok bozuk artık ağrı sancıyla yaşamaktan mahvaldum...
Aminnnn canım benim Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahAmin canım Allah razi olsun senden Rabbim cumlemize hayırlı saglikli evlatlar nasip eylesin inşallah Kucağımizi boş birakmasin
Seninde tedavin hayirli olsun inşallah :) tüm kardeşlerimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah
Çok geçmiş olsun Allah sabır versinSorma açelyam bu kadar mı zormuş düşük yapmak. Dediğin gibi iki gün önce kahve leke geldi dün biraz kırmızıya döndü ama o kadar azki. Akşam doktorum aradı böyle böyle dedim sabah gel dedi. Gittim rahim o kadar kalın ki sökmüyor bi türlü. Söktürücü iğne yaptı. Akşam üzeri öyle bi sancı yaşadım ki ölsem daha iyiydi inan. Çok afedersin çok büyük bi pıhtı geldi sancıdan kurtuldum şimdilik ama daha keç gün sürecek böyle pıhtılar olacak mı bilmiyorum. İnşallah sen hafif atlatırsın. Önce yükselsin diye gözüne baktık şimdi düşsün diye. Rabbim nasıl bi sınav bu isyan etmiyorum ama sinirlerim çok bozuk artık ağrı sancıyla yaşamaktan mahvaldum...
aminn... tüm geçmişlerimizi inşallah... ben 3 yıldır falan uğraşıyordum ama bu üzücü olaydan sonra daha fazla vakit kaybetmek istemedik. eylül ayında başladık normal tüp bebek hikayemize. çok şükür ilk seferde tuttu :) birde kalp atışlarını duyarsam tamam :)Allah rahmet eylesin gani gani insallah. Senin ne kadar oldu? Normal tup bebekmiydi?
Canm bende 30 ekimde oldum transferimi beklemedeyim o sancılar hiç geçmedi batmalarda dün başladı bide bal ağrım başlafı gece uykumdan uyandım ağlıcaktım nerdeyse sancıdan rabbim hakkımızda hayırlsıını versinarkadaşlar benim şişli memorialda 2 kasımda transferim gerçekleşti.2 tane embriyo yerleştirildi.dünden beri zaman zaman göbeğimin alt taraflarında batmalar ve bel ağrım var.birde bugün karnımda müthiş bir gerilme hissi yaşıyorum...transfer olan arkadaşlar sizlerde de varmı benzer durumlar
canım allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayra alamettir bu ağrılarCanm bende 30 ekimde oldum transferimi beklemedeyim o sancılar hiç geçmedi batmalarda dün başladı bide bal ağrım başlafı gece uykumdan uyandım ağlıcaktım nerdeyse sancıdan rabbim hakkımızda hayırlsıını versin
Cani sen beni cok rahatlatiyorsun. Cok tesekkur ederimmm.Kesinlikle insanin kafasi dagiliyor canim..birde benim isim agir isti fabrika isiydi dusun buna ragmen tek embryom tuttuda dogdu :)
Canim basiniz saolsun...allah bebislerine omur versinaminn... tüm geçmişlerimizi inşallah... ben 3 yıldır falan uğraşıyordum ama bu üzücü olaydan sonra daha fazla vakit kaybetmek istemedik. eylül ayında başladık normal tüp bebek hikayemize. çok şükür ilk seferde tuttu :) birde kalp atışlarını duyarsam tamam :)
En az 7 en fazla 17 mm olmaliKizlar yarin endometrium kalinligi olculecek ideali kac olmali?
Canim sagol..ins. Hersey yolunda gider embriyoda bozulmadan cozunur.En az 7 en fazla 17 mm olmali
Amin canm ya heycanlanmaya başladım günler geçtikçe ya bide günler nasıl geçiyo ben hiç anlamıyorum bi bakıyoum akşam olmuşcanım allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah hayra alamettir bu ağrılar
Anladim canim. zor olacagini soyledilerde bu kadar olacagini tahmin etmemstim. benim degerlerim pazartesi gunu 26 lara dusmustu. pazara kadr sokulmesse doktoru ararrim. ama sokulurse iyi olur tabi. sicak dus yaparim. sicak tutarim artk kendmi sagol bilgilendirdgn icin. dedigin gibi bi an once adet olmayi bekliyoruz malesef. Rabbim beterinden sakinsin bizi ve sana da sifalr versin ins canim. ins bi an once gecer bu durumlarSorma açelyam bu kadar mı zormuş düşük yapmak. Dediğin gibi iki gün önce kahve leke geldi dün biraz kırmızıya döndü ama o kadar azki. Akşam doktorum aradı böyle böyle dedim sabah gel dedi. Gittim rahim o kadar kalın ki sökmüyor bi türlü. Söktürücü iğne yaptı. Akşam üzeri öyle bi sancı yaşadım ki ölsem daha iyiydi inan. Çok afedersin çok büyük bi pıhtı geldi sancıdan kurtuldum şimdilik ama daha keç gün sürecek böyle pıhtılar olacak mı bilmiyorum. İnşallah sen hafif atlatırsın. Önce yükselsin diye gözüne baktık şimdi düşsün diye. Rabbim nasıl bi sınav bu isyan etmiyorum ama sinirlerim çok bozuk artık ağrı sancıyla yaşamaktan mahvaldum...
Canlarim allah yardımcınız olsun. Benimde ilk denemede kimyasal olmuştu ama 20 lerle başlayıp sonra sürekli düşmüştü değerlerim. Yani sizin gibi hiç artmamisti. İlacı bıraktım ve hemen kanama olmuştum. O kadar yoğundu ki anlatamam. Ama benimki erken sonlandigi için ağrım olmamıştı şükür. İns. Çektiğiniz ağrılar küçük gunahlara keffaret olur. Sağlıcakla yavrularinizi kucaginiza alirsinizAnladim canim. zor olacagini soyledilerde bu kadar olacagini tahmin etmemstim. benim degerlerim pazartesi gunu 26 lara dusmustu. pazara kadr sokulmesse doktoru ararrim. ama sokulurse iyi olur tabi. sicak dus yaparim. sicak tutarim artk kendmi sagol bilgilendirdgn icin. dedigin gibi bi an once adet olmayi bekliyoruz malesef. Rabbim beterinden sakinsin bizi ve sana da sifalr versin ins canim. ins bi an once gecer bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?