Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hamile arkadaşlar kalp atışını duyaniniz oldu mu acaba? Transferden sonra kaçıncı gün duyuluyor acaba

Ya ne zor değil mi?kan değerini bekle sonra ikiye katlanmasini sonra keseyi sonra kalp atışı sonra...... sabretmek lazım değil mi
Aynen öyle canım sabretmek zorundayız hep tam sevinemiyoruz inanamıyoruz bu süreç bebeğimizi kucağımıza alıncaya kadar böyle gidecek gibi görünüyor ben daha tedaviye başlamadan acaba kaç günde yumurtalarım büyür kaçıncı gün tranfer yapılır hep sorular hep bir bekleyiş Rabbim bu sınavımızın sonunda hepimizi mükafatlandırır inşallah

Aynen oyle arkadaslar, ben kese gormeyi bekliyorum ve cok stresliyim, kese var mi varsa saglikli mi
Icinde bebegim var mi varsa kalp atisi var mi sonra ikili test uclu test vs vs kucagimiza alana kadar Hep endise, buna sukur diyelim tabiki, Allah hayirlisini versin hepimize, kimSenin kucagini bos birakmasin

Kizlar transferden sonra yuzunde sivilce cikan oldumu? Benim normalde yuzumde hic sivilce cikmazdi ama simdi 2-3 yane cikti neden acaba streste yokku ondan desem..ilaclarfan olabilirmi acaba igneler falan hormon iceriyorduya??

Kizlar transferden sonra yuzunde sivilce cikan oldumu? Benim normalde yuzumde hic sivilce cikmazdi ama simdi 2-3 yane cikti neden acaba streste yokku ondan desem..ilaclarfan olabilirmi acaba igneler falan hormon iceriyorduya??
Canim benimde iki uc tane cikti yuzumde. Birde adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor diger gunlere oranla biraz fazla

Herkesin gönlüne göre, hayırlısı olması için dua ediyorum. Eşimde sayı ve morfoloji problemi var. Biz ne yazık ki tüp bebeği bu ay iptal ettik, doktorum yeterli yumurta büyümeyince vazgeçti. Toplam 6 yumurta oldu, ama 3 ü istediği büyüklükteydi 1 i çok büyümüştü. Bu sebeple geçtiğimiz hafta aşılama yaptı. Unudum pek yok ama hayırlısı demekten ve Allah'a sığınmaktan başka çare yok.

tezz zamanda inşallah çook sevindimm

bende de çı ktı. hatta adet oluyorum diye çok korktum :) çünkü adet olacağım zamanda sivilcelerim çıkar benim. çok şükür olmadım.

canlar bir şey soracam.11.günüm ve61 ben Rabim nasip ederse kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyecem ama merak ettiğim bir şey var kaç haftalık durumu oluşmuşmudur? merak ettimde:)

İcimde neler oluyor yaa kasik agrilari bugun iyice azaldi tutunamadimi biri bile yoksa

canlar bir şey soracam.11.günüm ve61 ben Rabim nasip ederse kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyecem ama merak ettiğim bir şey var kaç haftalık durumu oluşmuşmudur? merak ettimde:)
Canim bhcg 1500 olunca kese gorunurmus sende sanirim son yaptigin testten 10 gun sonra keseyi gorebilirsin...

Herkese merhaba,
ben birkaç gündür forumu takip edemez oldum. Umarım güzel haberler verenlerimiz olmuştur.
Ben cumartesi günü bebişlerimin keselerini gördüm :) Yarın da kısmetse kalp atışlarını duyacağız.
Bu süreçte de sabah bulantılarım başladı, ancak tüm gün devam ettiği de oluyor. Olsun, onlar için herşeye değer.
Hep dua ediyorum, umarım Allah tüm isteyenlere zamanı gelince bu mutluluğu yaşatsın.
Sevgiler.

İcimde neler oluyor yaa kasik agrilari bugun iyice azaldi tutunamadimi biri bile yoksa
canım belirti olmuyor heralde ya bende kafayı yicem bazen adet olucak gibi oluyorum bazen hiç bişey yok unutuyorum bile geçende iş yerinde müşteri bekliyor die hızlıca koşturmaya başladım sonra farkedince çok kızdım kendime. Bugün 9. günüm üstelik artık bişeyler olması mı gerekir die düşünüyorum ama daha fazla dayanamayıp test yaptırcam sanırım bugün akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…