inşallah rabbim sanada nasip etsin.... banada kucağıma almayı nasip etsin :) transferden sonra hiç içmedim.. ama canımda çekmiyor değilkuzu bende tüm gün içmiorum a aksamları içiorum işte. sonra pişman oluorum ama yine de içioruminş. transferden sonra hiç içmicem.. ins. senin gibi bende beklerimi alırım . dua edermisin lütfen
Tek yumurta ikizide olabilir eger mikroenjeksiyon yapilmadiysa canimaminnn... inşallah hepimizin kucağına birer tane versin rabbim :) ikiz olmasını çok isterdim ama maalesef tek yumurta tranfer ettiler ...
inşallahhhhh :)darkelf maşallah canım değerin harika sanırım bir isterken iki tane bebiş geliyor darısı başımıza inşllah
mikroenjeksiyon yapıldığını söyledilerTek yumurta ikizide olabilir eger mikroenjeksiyon yapilmadiysa canim
allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım inş bebeğinle musmutlu bi hayat yasarsınızmikroenjeksiyon yapıldığını söyledilerama allahtan umut kesilmez :)
teşekkür ederim bitanem inşallah hepimizinharika inşallah hep böyle devam eder gözün aydın canım
sağol tatlım dondurulumuştu canımCaniiimm cok sevindim senin adina gozun aydin ve hayirli olsun.. :) sana bir tane 3. Gun embriyosu transfer edilmisti dimi?
gözün aydın canım inş kucagına almayı nasip eder darısı tüm isteyenlerin basına ve benimdecanlar 9.gün 32 aksam yapmıştım.11.gün 61 sabah yaptırdım
Canim hayirli olsun bebegin rabbim kucagina almayi nasip etsin.hayat masal bebeğint: 37632650 .!.:sağol tatlım dondurulumuştu canım
Allah razı olsun canım amin inşallah....gözün aydın canım inş kucagına almayı nasip eder darısı tüm isteyenlerin basına ve benimde
Allah razı olsun amin hepimize inşallah....yüce Rabbim nasip etsinCanim hayirli olsun bebegin rabbim kucagina almayi nasip etsin.
Canım benim ilk denemem o nedenle embriyo kalitesi etkiler mi pek bilmiyorum. Bana da birinci kalite koydular ama tutulup tutunma ması Allaha kalmış..transferde sonra bende lekelenme dahi olmadı bu iyi mi kötü mü onu da anlamadım. En iyisi sonucu bekleyip görmek:)canım seninde hayırlı olsun bana 2 embriyo transfer ettiler.biri grade 2 diğeri grade 3 acaba tutunma şansını düşürürmü bu durum...birde benimki pgt li tüp bebek 1. kalite olan embriyolarımın tamamı hasta çıktı maalesef.iyice heyecan yaptım.allahtan hayırlısı artık
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin.inşallah ilk denemende umduğunu bulursun. yarından itibaren yumurta sayısını artırmak be geliştirmek için iğnelere başlayacaksın iki üç günde bir muayeneye gideceksin. önce sana yumurtaların erken çatlamaması için bi iğne erecekler. yeterli duruma geldiğinde de yumurta çatlatma iğnesi kullanıp tam 36 saat sonra da opu işlemi için gideceksin. sonra embriyonun gelişimine göre 3 veya 5. gün transferin gerçekleşecek ve bekleme zamanııı. umutla heyecanla kaygıyla korkuyla bekleyeceksin rabbim ol derse bebeğini kucağına alacaksın. rabbimin ol dediği kullardan olman dileğiyle...merhaba güzel anne adayları bende bugun adet oldum ve yarın allahtan bişey çıkmazsa bende tedaviye baslayacagım ilk denemem olacak ve tecrübelerinize ihtiyacım var bana asamaları ayrıntılı anlatabilirmisiniz
Canım benim ilk denemem o nedenle embriyo kalitesi etkiler mi pek bilmiyorum. Bana da birinci kalite koydular ama tutulup tutunma ması Allaha kalmış..transferde sonra bende lekelenme dahi olmadı bu iyi mi kötü mü onu da anlamadım. En iyisi sonucu bekleyip görmek:)[/QUO
benimde kilo problemim var. ama çok şükür tuttundu bebeğim. onu dert etme bence :) allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaşlar galiba bizede tüp bebek gözüktü. Eşimde morfoloji bozukluğu var imsi yöntemi olacak heralde bu akşam görüşmeye gidicez. Rüyalarımda bebeklerim oluyor hep inşallah Rabbim gerçeğini nasip eder. Çok heyecanlıyım kilo problemimde var bakalım ne diyecek doktor?
Ben de dondurulmuş tedavisine başladım. Benim de sanırım 21 i transfer:)Ben dondurulmuş tedavime başladım umutta. Estrofeme ve vitaminlere devam.ayın 15 inde kontrolum var. Sanırım 20 gibi de transfer. Tabi sağlıklı cozunurlerse. Dua edin bana da cozulurken bozulmasınlar...
içime su serptin çok heyecanlıyım çok korkuyorum. Rabbim inşallah artık yüzümüzü güldürsün çünkü bu senem çok zor geçti babamı kaybettim. Hastalıklarla çok uğraştım. Maddi sıkıntılar zaten hep dert.Artık evladım olsun öyle çok istiyorum ki hayırlısıyla inşallah. Hayatımda hiç böle hissetmemiştim. Burnumda tütüyor hiç sahip olmadığım bişeyi özlüyorum. Rabbim artık kolaylasın işlerimizi inşallahbenimde kilo problemim var. ama çok şükür tuttundu bebeğim. onu dert etme bence :) allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Erkek infertilesiben gazi antepte oturuyorum canim novafertilde yaptırmayı düşünüyorum ön görüşmeyede gidemedim adetim erken geldiği için direk tedavi için gidecegim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın senin sorun nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?